- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πώς το κάνουμε
- Μαρινάρουμε το κρέας περίπου μια ώρα με την σόγια, το μέλι, το τζίντζερ, το ξίδι και το πιπέρι.
- Κόβουμε σε κυβάκια όλα τα υλικά και το καρότο σε φλούδες.
- Σοτάρουμε τα λαχανικά 4-5 λεπτά.
- Ρίχνουμε το κοτόπουλο, τον πελτέ, λίγο αλάτι (όχι πολύ γιατί έχει και η σόγια) και αφήνουμε λίγα λεπτά να πάρει χρώμα το κοτόπουλο.
- Προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε 10-15 λεπτά να μαγειρευτεί το κρέας.
- Σε νερό που βράζει ρίχνουμε τα νουντλς και λίγο αλάτι και βράζουμε για 2 λεπτά.
- Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο μέσα στο τηγάνι με το κοτόπουλο και τα λαχανικά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να σταθεί το φαγητό για 1 λεπτό.
Σερβίρουμε αμέσως.