- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό για 5΄ και μετά προσθέτουμε το μπρόκολο και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 4 ΄(διαβάστε τις οδηγίες στο πακέτο και προσθέσετε το μπρόκολο τα τελευταία 4΄ πριν ολοκληρωθεί ο χρόνος βρασμού που αναγράφεται στη συσκευασία).
- Στο μεταξύ τσιγαρίζουμε το μπέικον για 5-7΄ μέχρι να γίνει τραγανό και το σπάμε σε μικρά κομμάτια.
- Όταν οι φαρφάλες είναι έτοιμες τις στραγγίζουμε και κρατάμε 100 ml από το βραστό νερό.
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά, μαζί με το νερό, σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, το κουνάμε ώστε να ανακατευτούν όλα καλά, αν χρειάζεται περιμένουμε να απορροφηθεί λίγο το νερό.
Σερβίρουμε ρίχνοντας την τριμμένη παρμεζάνα και κομματάκια από τη μοτσαρέλα.