- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Έχεις 20 λεπτά; Τότε έχεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για να φτιάξεις αυτήν την τέλεια μακαρονάδα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Χορταστική, πεντανόστιμη, ιδανική για τις μέρες που ο χρόνος σου είναι περιορισμένος.
Για περισσότερο άρωμα μπορείς να ψιλοκόψεις και λίγο φρέσκο μαϊντανό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια ένταση.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο και σοτάρουμε για 5-10 λεπτά.
- Προσθέτουμε το κρασί, την κρέμα γάλακτος, το ζωμό και το μπαλσάμικο.
- Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για περίπου 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει η κρέμα γάλακτος όσο πηκτή θέλουμε.
- Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω από τα ζυμαρικά.
- Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.