- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
To περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από τη σοκολάτα, παρουσιάζοντάς μας γλυκές συνταγές, ανάμεσά τους και αυτή τη συνταγή για φοντάν Κάστανο. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
Φοντάν Κάστανο
© Άλκης Καλούδης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε, μαζί με το βούτυρο, σε μπενμαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων.
- Ενσωματώνουμε το μείγμα στην κρέμα κάστανου ανακατεύοντας με έναν αυγοδάρτη και προσθέτουμε τα αυγά.
- Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι, συνεχίζουμε το ανακάτεμα και αδειάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί διαμέτρου 18 εκ. ή σε φόρμα σιλικόνης.
- Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το αμύγδαλο φιλέ και ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160-170οCγια 20 λεπτά.