ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Άλειμμα με μέλι Κυθήρων και λευκή σοκολάτα

Μια συνταγή από το περιοδικό Μίξερ

Στέλιος Παρλιάρος
Στέλιος Παρλιάρος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άλειμμα με μέλι Κυθήρων και λευκή σοκολάτα
© Άλκης Καλούδης

To περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα, όμως ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από την Ελλάδα και το νόστιμο φαγητό της και μας παρουσιάζει συνταγές με πρωταγωνιστή τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της χώρας μας. Ανάμεσά τους και αυτή η συνταγή για άλειμμα με μέλι Κυθήρων και λευκή σοκολάτα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ. 

Τα Κύθηρα είναι γνωστά για το υπέροχο μέλι τους. Αν σας αρέσει και η λεύκη σοκολάτα, αυτό το άλειμμα μελιού με λευκή σοκολάτα θα γίνει το γλυκό σας. 

Βάρος: 350 γρ.

Υλικά

  • 100 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 250 γρ. μέλι
  • Easy
  • 5 λεπτά
  • All
  • Γλυκά - Επιδόρπια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και ζεσταίνουμε ελαφρώς το μέλι.
  2. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα δύο υλικά και τοποθετούμε το μείγμα σε βάζο.

Μία συνταγή εμπνευσμένη από τους 30 προορισμούς της Aegean Airlines στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ