- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Στέλιος Παρλιάρος
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος συνεργάζεται με την Ελένη Ψυχούλη και μας παρουσιάζουν συνταγές με πρωταγωνιστή το ψάρι, καθώς και γλυκά που ταιριάζουν τελεια ως επιδόρπια. Ανάμεσά τους και αυτή η γλυκιά συνταγή για παγωτό γιαούρτι. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
Συνταγή για παγωτό γιαούρτι από τον Στέλιο Παρλιάρο
© Άλκης Καλούδης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την άχνη, το ξύσμα και στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
- Αφού ομογενοποιήσουμε το μείγμα, το τοποθετούμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης.
- Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη παγωτομηχανή, τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε με σύρμα, ανά μισή ώρα, τουλάχιστον 5 φορές.