- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Στέλιος Παρλιάρος
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος συνεργάζεται με την Ελένη Ψυχούλη και μας παρουσιάζουν συνταγές με πρωταγωνιστή το ψάρι, καθώς και γλυκά που ταιριάζουν τελεια ως επιδόρπια. Ανάμεσά τους και αυτή η γλυκιά συνταγή για κρέμα με cottage cheese και κανέλα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
Συνταγή για κρέμα με cottage cheese και κανέλα
© Άλκης Καλούδης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τοποθετούμε το cottage cheese και τη ζάχαρη άχνη σε ένα μπολ.
- Ανακατεύουμε πολύ γρήγορα το μείγμα και στη συνέχεια ενσωματώνουμε τη σαντιγί.
- Σερβίρουμε με κανέλα.