ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κρέμα με cottage cheese και κανέλα

Μια συνταγή από το περιοδικό Μίξερ

Στέλιος Παρλιάρος
Στέλιος Παρλιάρος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρέμα με cottage cheese και κανέλα
© Άλκης Καλούδης

To περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος συνεργάζεται με την Ελένη Ψυχούλη και μας παρουσιάζουν συνταγές με πρωταγωνιστή το ψάρι, καθώς και γλυκά που ταιριάζουν τελεια ως επιδόρπια. Ανάμεσά τους και αυτή η γλυκιά συνταγή για κρέμα με cottage cheese και κανέλα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.

Συνταγή για κρέμα με cottage cheese και κανέλα

Κρέμα με cottage cheese και κανέλα
© Άλκης Καλούδης
Υλικά για 4 άτομα
  • 600 γρ. Cottage cheese
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σφικτή σαντιγί
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη
  • κανέλα για πασπάλισμα
  • Easy
  • 5 λεπτά
  • 4 Μερίδες
  • All
  • Γλυκά - Επιδόρπια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τοποθετούμε το cottage cheese και τη ζάχαρη άχνη σε ένα μπολ.
  2. Ανακατεύουμε πολύ γρήγορα το μείγμα και στη συνέχεια ενσωματώνουμε τη σαντιγί.
  3. Σερβίρουμε με κανέλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ