- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Στέλιος Παρλιάρος
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος, εμπνέεται από το αλεύρι, παρουσιάζοντάς μας αλμυρές και γλυκές συνταγές, ανάμεσά τους και αυτή η συνταγή για πίτα brownie με γλυκό του κουταλιού κουμ κουάτ. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
Πίτα brownie με γλυκό του κουταλιού κουμ κουάτ από τον Στέλιο Παρλιάρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο και διατηρούμε το μείγμα ζεστό.
- Στη συνέχεια ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τα αυγά και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα της λιωμένης σοκολάτας.
- Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι, τo φιστίκι και τέλος τις σταγόνες σοκολάτας.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα 20x20 εκ.
- Ψήνουμε στους 160οC για 25-30 λεπτά.
- Προαιρετικά σερβίρουμε με γλυκό του κουταλιού κουμκουάτ.