Στέλιος Παρλιάρος
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To ολοκαίνουργιο περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος, μαζί με τον Γάλλο σεφ Jean-Marie Hoffman εμπνέονται από τις κρέπες, παρουσιάζοντάς μας αλμυρές και γλυκές συνταγές, ανάμεσά τους και αυτή η συνταγή για κρέπες σοκολάτας με κρέμα και blueberries. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
Συνταγή για κρέπες σοκολάτας γεμιστές με κρέμα και blueberries από τον Στέλιο Παρλιάρο
Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε με τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος έως ότου έχουμε μία σφιχτή σαντιγί.
- Μοιράζουμε την κρέμα σε 12 κρέπες σοκολάτας.
- Στο κέντρο κάθε κρέπας σκορπάμε τα blueberries και τυλίγουμε σε ρολά.
- Σερβίρουμε άμεσα με άγλυκη κρέμα γάλακτος, ζάχαρη άχνη και blueberries.