- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
To ολοκαίνουργιο περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος, μαζί με τον Γάλλο σεφ Jean-Marie Hoffman εμπνέονται από τις κρέπες, παρουσιάζοντάς μας αλμυρές και γλυκές συνταγές, ανάμεσά τους και αυτή η συνταγή για Cheesecake με κρέπες. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
Συνταγή για cheesecake με κρέπες από τον Στέλιο Παρλιάρο
Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο μίξερ το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος έως ότου έχουμε μια σφιχτή κρέμα.
- Σε μια πιατέλα τοποθετούμε μία κρέπα, αλείφουμε με περίπου 100 γρ. από την κρέμα τυριού, καλύπτουμε με μία ακόμη κρέπα και αλείφουμε με περίπου 50 γρ. από τη μαρμελάδα. Συνεχίζουμε εναλλάξ τη διαδικασία τελειώνοντας με μαρμελάδα. Τέλος, καλύπτουμε με τα σμέουρα.