![32014-72458.jpg 32014-72458.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/32014-72458_0.jpg)
A.V. Guest
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βασίλειος Καραμανίδης, κλινικός διαιτολόγος και αθλητικός διατροφολόγος, μας δίνει τη συνταγή για ένα πανεύκολο γλυκό, που θα απολαύσεις χωρίς τύψεις.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τα αυγά, την κρέμα και τη βανίλια.
- Έπειτα προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το baking.
- Τέλος ρίχνουμε και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά.
- Ψήνουμε στους 180ο C σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι το κέικ μας να πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα.