- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μαλακά και απίστευτα σοκολατένια αυτά τα μπισκότα γίνονται μόλις με 5 υλικά και χωρίς καθόλου αλεύρι! Είναι ό,τι πρέπει για τις απογευματινές λιγούρες…
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καλύπτουμε δυο ρηχά ταψιά με λαδόκολλα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τη ζάχαρη άχνη με το αλάτι και το κακάο. Προσθέτουμε τα ασπράδια αυγών και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε καλά. Έπειτα ενσωματώνουμε στο μείγμα τις σταγόνες σοκολάτας.
- Με τη βοήθεια ενός κουταλιού απλώνουμε το μείγμα στα ταψιά με τη λαδόκολλα (μια κουταλιά της σούπας αντιστοιχεί σε ένα μπισκότο). Θα χωρέσουν περίπου 12 μπισκότα σε κάθε ταψί.
- Αφήνουμε τα μπισκότα να ξεκουραστούν για 30 λεπτά και στο εντωμεταξύ προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 10-12 λεπτά και αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν για 10 λεπτά πριν σερβίρουμε.