- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
To Artisanal φημίζεται για την υπέροχα δημιουργική κουζίνα του: τα πιάτα του σεφ Δημήτρη Δημητριάδη καταφέρνουν πάντα να ξυπνούν τις πιο αγαπημένες γευστικές αναμνήσεις, αλλά ταυτόχρονα να μας οδηγούν σε νέα γαστρονομικά μονοπάτια. Πρώτες ύλες από έλληνες παραγωγούς, σύγχρονες τεχνικές και η τόσο ξεχωριστή ματιά του ταλαντούχου αυτού σεφ είναι τα μυστικά που τελικά κάνουν τη διαφορά.
Η συνταγή για το κέικ καρότου είναι δική του. Ας το φτιάξουμε σπίτι, μέχρι να μπορέσουμε πάλι να απολαύσουμε τα (πραγματικά απίστευτα) γλυκά του Δημήτρη Δημητριάδη στον ανθισμένο, μυρωδάτο κήπο του Artisanal.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αυγά και τη ζάχαρη.
- Προσθέτουμε τα έλαια, το αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικά.
- Ψήνουμε αμέσως στον φούρνο στους 150-155°C για 60 λεπτά.