- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Αν ψάχνεις ένα επιδόρπιο που δεν χρειάζεται ψήσιμο, κανένα δυσεύρετο υλικό και χρειάζεται μόλις 5’ από τον χρόνο σου, τότε μόλις το βρήκες. Αυτή η πανεύκολη μους σοκολάτας απαιτεί υλικά που ήδη υπάρχουν στην κουζίνα σου, γίνεται σε 5’ (μετά απλά τη βάζεις στο ψυγείο και την ξεχνάς) και είναι ικανή να εντυπωσιάσει τους πάντες. Μιλάμε για σίγουρη επιτυχία.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε στο μπλέντερ τις σταγόνες σοκολάτας, τη ζάχαρη και το αλάτι. Χτυπάμε στην υψηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, ίσα-ίσα να πάρει μια βράση. Έπειτα τη ρίχνουμε μέσα στο μπλέντερ και χτυπάμε στην υψηλή ταχύτητα μέχρι να έχουμε ένα βελούδινο μείγμα.
- Χωρίζουμε τη μους σε 2 μεγάλα ή 4 μικρότερα μπολάκια, σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και βάζουμε τα μπολ στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
- Σερβίρουμε γαρνίροντας (προαιρετικά) με σαντιγί και ξύσμα σοκολάτας.