ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C.
- Αλείφουμε με λίγο βούτυρο δύο ατομικά μπολάκια (με διάμετρο περίπου 8-9 εκ.).
- Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
- Ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αυγό και τον κρόκο αυγού. Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
- Μοιράζουμε τη ζύμη στα μπολάκια και ψήνουμε για 12 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν οι άκρες (αλλά το κέντρο να παραμείνει μαλακό).
- Βγάζουμε από τον φούρνο, προσθέτουμε μια μπάλα παγωτό (προαιρετικά) και σερβίρουμε αμέσως.