- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Έχεις καρπούζι και ζαχαρούχο γάλα; Έχεις παγωτό! Είσαι μόνο μερικά βήματα μακριά από την παγωμένη λιχουδιά. Στοίχημα ότι θα σε κάνει να ξεχάσεις τον καύσωνα;
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αφού κόψουμε το καρπούζι σε κύβους, το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες.
- Έπειτα, ρίχνουμε σε ένα μπολ το καρπούζι και το ζαχαρούχο γάλα. Χτυπάμε με μίξερ χειρός για 5 λεπτά.
- Μεταφέρουμε το παγωτό σε αεροστεγές δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.
- Έτοιμο!