ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πώς να φτιάξεις παγωτό καρπούζι με δύο υλικά!

Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
361700-748768.jpg

Έχεις καρπούζι και ζαχαρούχο γάλα; Έχεις παγωτό! Είσαι μόνο μερικά βήματα μακριά από την παγωμένη λιχουδιά. Στοίχημα ότι θα σε κάνει να ξεχάσεις τον καύσωνα;

  • 6 φλιτζάνια (περίπου 1 κιλό) καρπούζι, κομμένο σε κυβάκια και χωρίς τα κουκούτσια
  • 1 φλιτζάνι ζαχαρούχο γάλα
  • Easy
  • 120
  • Summer
  • Γλυκά - Επιδόρπια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αφού κόψουμε το καρπούζι σε κύβους, το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες.
  2. Έπειτα, ρίχνουμε σε ένα μπολ το καρπούζι και το ζαχαρούχο γάλα. Χτυπάμε με μίξερ χειρός για 5 λεπτά.
  3. Μεταφέρουμε το παγωτό σε αεροστεγές δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.
  4. Έτοιμο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ