ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τι λες για ένα μπισκοτένιο ντιπ;

Φτιάχνεται σε λίγα λεπτά, είναι εντελώς βελούδινο και τέλειο για να συνοδέψει τον απογευματινό καφέ σου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355172-736209.jpg

Ξέρεις τα ντιπ μαγιονέζας που βουτάς καροτάκια και τα ντιπ σάλτσας που βουτάς πατατάκια. Ξέρεις όμως ότι υπάρχουν και ντιπ για τους γλυκατζήδες αυτού του κόσμου; Το συγκεκριμένο φτιάχνεται σε λίγα λεπτά, δεν χρειάζεται καθόλου ψήσιμο, είναι εντελώς βελούδινο και τέλειο για να συνοδέψει τον απογευματινό καφέ σου.

  • ½ φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 230 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/3 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
  • ½ κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • ½ φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
  • ¾ φλιτζανιού σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
  • μπισκότα τύπου Digestive ή graham crackers για το σερβίρισμα
  • Easy
  • 30
  • All
  • Γλυκά - Επιδόρπια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το βούτυρο και το τυρί κρέμα και χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα (περίπου 2 λεπτά).
  2. Χαμηλώνουμε ταχύτητα στο μίξερ και προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη, το αλάτι, το εχκύλισμα βανίλιας και τη ζάχαρη άχνη. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά όλα τα υλικά.
  3. Ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτες και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε, να πάνε παντού.
  4. Σερβίρουμε αμέσως με μπισκότα τύπου Digestive, graham crackers ή ό,τι άλλο έχουμε πρόχειρο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ