ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και τις λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων στη χαμηλή ένταση για περίπου 2 λεπτά. Προσοχή: Κάθε 30 δευτερόλεπτα βγάζουμε τη σοκολάτα από το φουρνάκι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα δίσκο για muffins βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα σε κάθε θήκη. Πασπαλίζουμε με τη χρωματιστή τρούφα και τέλος βάζουμε το δισκάκι στο ψυγείο για 10-15 λεπτά. Αυτό ήταν!