- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ίσως το μοναδικό που κάνει καλύτερο ένα χωνάκι παγωτό από ένα μπολ παγωτό, είναι η πηχτή σοκολάτα που μένει στη γωνία του χωνιού και σε κάνει να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο την τελευταία μπουκιά. Δε θα ήταν υπέροχο να κρατήσεις αυτή την απόλαυση, ακόμα κι αν δεν έχεις χωνάκι; Μπορείς, αρκεί το μπολάκι σου να είναι σοκολατένιο και να το φας στο τέλος! Το handimania μας δείχνει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να φτιάξουμε πεντανόστιμα σοκολατένια μπολάκια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί σε θερμοκρασία 30° C, ανακατεύοντας διαρκώς. Γεμίζουμε τα μπαλόνια με αέρα και τα λαδώνουμε ελαφρώς στην κάτω πλευρά. Τα βυθίζουμε στη σοκολάτα και τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 15', τα βγάζουμε και σκάμε τα μπαλονάκια. Βάζουμε το παγωτό ή τα φρούτα μας και απολαμβάνουμε!