- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Γίνεται στο άψε σβήσε, δεν περιέχει γαλακτομικά προϊόντα (επομένως έχει λιγότερες θερμίδες) και είναι ο καταλληλότερος σύμμαχός σου στη λιγούρα. Μπορείς να την φας σκέτη ή να την αλείψεις πάνω σε μπισκότα και κέικ. Μια δοκιμή θα σε πείσει…
Διατηρείται στο ψυγείο μέχρι και 4 μέρες.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μέσα σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνουμε τη σοκολάτα σε χαμηλή θερμοκρασία.
- Ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να λιώσει τελείως.
- Απομακρύνουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο multi και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο.
- Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
- Πριν το σερβίρισμα, ανακατεύουμε ελαφρώς.