- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κρέπες υπέροχες, ελαφριές, με καθαρά υλικά!
Tip: Φροντίστε το πάχος κάθε κρέπας να μη είναι πολύ μικρό για να μην σπάσει το σχήμα της όταν θα την αναποδογυρίσετε.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε την μπανάνα, το γάλα, το αυγό και το ασπράδι για ελάχιστα 3-4 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια προσθέτουμε την βρώμη, το αλάτι, την κανέλλα και την στέβια.
- Σε τηγάνι με μέτρια φωτιά, θα ρίξουμε λίγο λάδι για να μην κολλήσει το μείγμα και θα τηγανίσουμε μέχρι να ροδίσει κάθε πλευρά.
- Topping: Γαρνίρετε με ότι επιθυμείτε! Το γαρνίρισμα που έκανα εγώ ήταν φέτες από το υπόλοιπο 1/2 μπανάνας, ρόδι και κρέμα από ρόδι
- Χτυπάμε τα υλικά για τη σως στο μπλέντερ και σερβίρουμε.
Θερμιδική Αξία:
ενέργεια 272kcal
πρωτεΐνες 12g
υδατάνθρακες 34g
λιπαρά 9g