- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Μέρες που είναι, φουρνίζουμε και ξεφουρνίζουμε μετά μανίας κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Στα διαλείμματα όμως, ψήνουμε μπισκοτάκια. Γιορτινά, γλυκά και υπέροχα. Σαν αυτά εδώ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ºC.
- Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το βούτυρο, τη μαύρη και την άσπρη ζάχαρη και χτυπάμε με μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
- Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο, το ολόκληρο αυγό, τον κρόκο και τη βανίλια και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Προσθέτουμε το αλεύρι, την μπέικινγκ σόδα, το αλάτι και τη βρώμη και χτυπάμε ξανά, μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Ρίχνουμε μέσα στη ζύμη τα M&M’s, τις σταγόνες σοκολάτας και την καρύδα και ανακατεύουμε με τα χέρια, να πάνε παντού.
- Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια μεγέθους όσο μία μπάλα του γκολφ και τα τοποθετούμε στο ταψί με τη λαδόκολλα με απόσταση περίπου 5 εκατοστών μεταξύ τους.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 9-11 λεπτά.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα βγάλουμε από το ταψί.