- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Εξωτερικά είναι τραγανά, εσωτερικά όμως έχουν τη γεύση μαλακού μπισκότου. Χρειάζεσαι μόνο δέκα λεπτά για την προετοιμασία. Μετά τα «πετάς» στο φούρνο και σε ακόμα 20 λεπτά έχεις τον ιδανικό σύντροφο για τις μεταμεσονύχτιες υπογλυκαιμίες.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
- Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα μικρό ταψάκι.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ, την μπέικιν σόδα και το αλάτι.
- Ρίχνουμε μέσα στο μείγμα το μισό φλιτζάνι με τις σταγόνες σοκολάτας.
- Με ένα μίξερ χειρός, χτυπάμε τη ζάχαρη μαζί με το λιωμένο βούτυρο.
- Προσθέτουμε το αυγό και τη βανίλια.
- Ενώ ανακατεύουμε ρίχνουμε μέσα σίγα-σιγά το μείγμα με το αλεύρι και χτυπάμε στο μίξερ, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Στη συνέχεια απλώνουμε το μείγμα στο ταψί και πασπαλίζουμε με τις υπόλοιπες σταγόνες σοκολάτας.
- Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά. Έτοιμα!