Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 26.10.2024

Ταύρε μου, η ένταση που έχεις σήμερα είναι αρκετή και δεν θέλεις να κάνεις κάτι που θα σε καταπιέσει ψυχολογικά και συναισθηματικά

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 26.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, η μέρα έχει ένα περίεργο κλίμα κι εσύ το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις τις δουλειές σου όσο πιο αυτόνομα μπορείς. Από το πρωί προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις από τους άλλους και να ξεκαθαρίσεις πως δε θα δεχτείς παρεμβάσεις στις δουλειές σου, ούτε όμως και έντονες κριτικές-απόψεις στο πώς κάνεις τη δουλειά σου ή για τις ιδέες που μπορεί να μοιραστείς με τους άλλους. Υπάρχει μια τάση να παίρνεις προσωπικά πολλά από αυτά που λέγονται γύρω σου, για αυτό και φουντώνεις εύκολα σήμερα. Στη δουλειά θέλεις να δείξεις πως μπορείς να τα καταφέρεις και να τους βάλεις όλους στη θέση τους, ενώ μέσα σου θέλεις απλά να ησυχάσεις. Περίεργη μέρα. Από το απογευματάκι οργανώνεις την επόμενη μέρα σου, χωρίς να ασχολείσαι και πολύ με τα υπόλοιπα.

Ταύρος
Ταύρε μου, η ένταση που έχεις σήμερα είναι αρκετή και δεν θέλεις να κάνεις κάτι που θα σε καταπιέσει ψυχολογικά και συναισθηματικά. Προτιμάς να εστιάσεις σε πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις ελεύθερος, αλλά και να επιβεβαιώσεις στον εαυτό σου πως μπορείς να λειτουργήσεις αυτόνομα, χωρίς να έχεις κάποιον δίπλα σου. Υπάρχει μια κυκλοθυμία μέσα στη μέρα, από το πρωί ακόμα, και αυτό σε κουράζει αρκετά. Μέσα στην παρέα γίνονται συζητήσεις και εκφράζονται απόψεις που δεν σε βρίσκουν σύμφωνο. Η πίεση που μπορεί να δεχτείς όμως για να δεις την οπτική των άλλων, μπορεί εύκολα να σε πεισμώσει και να σε κάνει να αρνείσαι να ακούσεις το οτιδήποτε. Αυτό μπορεί να συμβεί πιθανότατα και μέσα στην οικογένειά σου, για αυτό καλό είναι να εκφράσεις το ότι δεν θέλεις να συμμετάσχεις στην όποια κουβέντα σου δημιουργεί εκνευρισμό. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα θέλεις να μιλήσεις και να πεις πράγματα που σε ενοχλούν, αλλά δεν τα έχεις εξωτερικεύσει ακόμα. Μέσα σου νιώθεις μια ένταση, έναν εκνευρισμό και προτιμάς να μην έχεις ιδιαίτερα επαφές με πολύ κόσμο, γιατί δύσκολα μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Ο τρόπος που σκέφτεσαι σου δημιουργεί την τάση να περιμένεις άμεσα αποτελέσματα και να εστιάζεις σε αυτά που θέλεις να αλλάξεις, χωρίς να ξέρεις το πώς. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν στη δουλειά μπορεί να σε μπερδέψουν αρκετά και να θολώσουν την κρίση σου. Νιώθεις μια πίεση, σα να θέλεις να ξεφύγεις για λίγο από όλα, χωρίς όμως να χρειαστεί να αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν από τα χέρια σου. Από το απογευματάκι προσπαθείς να χαλαρώσεις να βρεις μια ευκαιρία να τακτοποιήσεις και να ασχοληθείς με το σπίτι σου. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα χρειάζεται να δώσεις βάση σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις εκτεθειμένος ή πως σου δημιουργεί μια ανασφάλεια. Από το πρωί κινείσαι με αρκετή ένταση και προσπαθείς να καλύψεις όλα τα πιθανά ενδεχόμενα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά σου. παράλληλα, υπάρχουν εντάσεις με φίλους και ξαφνικές συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν προ απροόπτων. Μέσα σε αυτές τις συζητήσεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις ή απόψεις που δεν έχουν και τόσο σχέση με τη λογική και να νιώσεις κάπως χαμένος με τα όσα ακούς. Από την άλλη, με τους συνεργάτες δημιουργείται μια ένταση στην ατμόσφαιρα και σε πιάνει το πείσμα, καθώς άλλα μπορεί να συνεννοήθηκες και τώρα να δεις να γίνονται άλλα μέσα στη μέρα. 

Λέων
Λέοντά μου, η μέρα σου ξεκινά με μια ένταση και έναν εκνευρισμό, καθώς θα χρειαστεί να χειριστείς άμεσα κάποιες υποθέσεις στα επαγγελματικά που θα προκύψουν από το πουθενά. Είναι πολύ εύκολο να πάρεις αποστάσεις, με όχι και τόσο ήρεμο τρόπο όμως και να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου σε όσα ακούσεις με εντάσεις. Είναι πολύ πιθανό όλο αυτό να οφείλεται στο άγχος σου για το πώς θα εξελιχθούν οι υποθέσεις που τρέχεις, αλλά και στο γεγονός ότι οι απαιτήσεις σου είναι κάπως υπερβολικές και το αποτέλεσμα που θέλεις αποδεικνύεται δύσκολο να προκύψει. Από το απόγευμα φαίνεται να έχεις μια πιο καθαρή σκέψη και προσπαθείς να φέρεις την κατάσταση σε μια ισορροπία.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, αυτά που ακούς μπορεί πολύ εύκολα να σε κάνουν να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου κάπως πιο έντονα, χωρίς να φοβάσαι πως θα δημιουργηθεί απόσταση με τους άλλους. Αντιθέτως, αυτή η απόσταση είναι κάτι που το θέλεις, γιατί έχεις αρκετή πίεση αυτές τις μέρες και η ξεκούραση δεν είναι αρκετή. Παρασκηνιακές δράσεις που πέφτουν στην αντίληψή σου σήμερα σε οδηγούν σε διλήμματα για το αν μπορείς να συνεχίσεις να συνεργάζεσαι με κάποια άτομα, αλλά και σε ένα πείσμα για το ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου, χωρίς να περιμένεις κάτι. Υπάρχει ένα θέμα εμπιστοσύνης που θα χρειαστεί να δουλέψεις σήμερα και να πάρεις αποφάσεις, αφού ηρεμήσεις. Άλλωστε από το απόγευμα και μετά νιώθεις πιο έτοιμος να δράσεις και να κάνεις τις κινήσεις σου. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, έχεις την αίσθηση πως κάτι πρέπει να βελτιωθεί στον τρόπο που κάνεις τη δουλειά σου και πως χρειάζεται μια δόση καινοτομίας σε κάποιες κινήσεις σου, προκειμένου να προκύψει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. έτσι, επανεξετάζεις αρκετά κάποιους από τους προσωπικούς σου στόχους. Επειδή όμως η δουλειά είναι περισσότερη από ό,τι πίστευες, θα χρειαστεί να δεις τα δεδομένα σου πολύ πιο προσεκτικά και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες από τις κινήσεις που σκόπευες να κάνεις τις επόμενες μέρες. Από την άλλη, κάποια σκηνικά με φίλους σήμερα θα σου δημιουργήσουν μια ένταση και μια τάση να θέλεις να πάρεις αποστάσεις γιατί θα νιώσεις μια συναισθηματική πίεση, αλλά και μια απογοήτευση ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για σένα από εκείνους. Το απόγευμα απλά θα αποσυρθείς και θα θελήσεις να χαλαρώσεις. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, από το πρωί είναι αρκετά δύσκολο να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου κι έτσι κάποια θέματα στη δουλειά μπορεί να μείνουν πίσω. Κάτι που δεν το θέλεις και είναι πολύ πιθανό να πάρεις περισσότερες ευθύνες πάνω σου, προκειμένου να κλείσουν υποθέσεις που τρέχουν. Οι απαιτήσεις είναι αρκετές και με το άγχος να μην πάει κάτι στραβά και βγει προς τα έξω πως δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις, θα πάρεις αποστάσεις και θα ασχοληθείς με αυτά που μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα, προσπαθώντας να εξοικονομήσεις χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να δώσεις βάση στον τρόπο που εκφράζεσαι στο χώρο της δουλειάς σου και στο πόσο εφικτοί και ρεαλιστικοί είναι κάποιοι στόχοι που έχεις θέσει, γιατί αυτά μπορεί να αυξήσουν την πίεση μέσα στη μέρα. Από το απόγευμα μπαίνει στο πλάνο μια έξοδος με φίλους, για να χαλαρώσεις. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, κάποιες συζητήσεις που γίνονται στη δουλειά σου φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα τελευταία στιγμή και να προκύπτουν νέα πράγματα που θα πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμά. Φυσικά αυτή η αλλαγή θα σε αναγκάσει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα πράγματα που ήθελες να κάνεις και η χαλάρωση δεν είναι και τόσο εύκολη. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν αρκετά και είναι πολύ εύκολο να μεταφέρεις την ένταση σου αυτή μέσα σε κουβέντες που θα έχεις ή στον τρόπο που θα διαχειριστείς το οτιδήποτε άλλο προκύψει μέσα στη μέρα σου. Από τη μία δεν ξέρεις πώς να εκφράσεις την έντασή σου και χρειάζεσαι ξεκούραση, ενώ από την άλλη η ασφάλεια γίνεται βασικό στοιχείο και κινείσαι πολύ προσεκτικά, ώστε να αποφύγεις λάθη. Από το απογευματάκι, η κατάσταση ηρεμεί και τα πράγματα μπαίνουν πιο εύκολα σε μια σειρά. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, η μέρα σήμερα έχει αρκετή ένταση και μια επιθυμία να δουλέψεις σε πιο ατομικό επίπεδο Από το πρωί κινείσαι αρκετά καχύποπτα απέναντι στους άλλους και προσπαθείς να καταλάβεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις τους. Είναι αρκετές οι ιδέες που έχεις μέσα στη μέρα και το δημιουργικό σου κομμάτι δουλεύει υπερωρίες, αλλά δεν μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα, καθώς νιώθεις πως πρέπει να είσαι σε μια επιφυλακή. Τόσο αυτά που ακούς και λες με τους άλλους, όσο και το αυτό το προσωπικό αίσθημα ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κάνουν κάπως πιο απόμακρο, αλλά απότομο σήμερα. Από το απόγευμα γίνεσαι πιο διαλλακτικός και δίνεις την ευκαιρία στους άλλους να μιλήσουν περισσότερο και να σου εξηγήσουν αυτά που θέλουν, χωρίς να φοβούνται για το τι απάντηση θα πάρουν. 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, είναι κάποιοι συνεργάτες που σου τη δίνουν στα νεύρα με τον τρόπο που κινούνται μέσα στη δουλειά ή με το πώς διαχειρίζονται κάποιες καταστάσεις, στις οποίες εμπλέκεσαι και εσύ. Από το πρωί έχεις έναν εκνευρισμό και δεν μπορείς να παραμείνεις ψύχραιμος, καθώς χρειάζεσαι λίγο αποστάσεις από πολλά πράγματα. κινείσαι με μια βιασύνη και κάποια ομαδικά πρότζεκτ που συμμετέχεις, φροντίζεις να ξεχωρίσεις το τι θα αναλάβεις να κάνεις εσύ σαν δουλειά. Υπάρχουν κάποια θολά σημεία σε οικονομικά θέματα αλλά και σε παρασκηνιακά ζητήματα, που σε κάνουν να ξανασκέφτεσαι κάποιες από τις συνεργασίες σου. Πριν ανακοινώσεις την όποια απόφασή σου, καλό είναι να δεις αποστασιοποιημένα τα πράγματα. Από το απογευματάκι συγκεντρώνεσαι πιο εύκολα σε αυτό το κομμάτι.  

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, είσαι λίγο στο τρέξιμο με τα της δουλειάς, καθώς άλλα είχες βάλει στο πρόγραμμα και οι αλλαγές τις τελευταίας στιγμής φέρνουν τα πάνω-κάτω. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις στη δουλειά ή με συναδέλφους, καθώς νιώθεις πως προσπαθούν να σου κάνουν υποδείξεις ή μπορεί να παρέμβουν με το ζόρι στη δουλειά σου με το κλασσικό «εγώ να βοηθήσω θέλω μόνο». Είναι σημαντικό για σένα να ξεκαθαρίσεις στους άλλους ποια πράγματα θέλεις να κάνεις μόνος σου και να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτά. Από την άλλη έχεις μια τάση φυγής σήμερα, σα να νιώθεις υπερβολικά κουρασμένος και να χρειάζεσαι λίγο χρόνο. Το καλό είναι πως από το απόγευμα θα βρεθούν συνεργάτες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να το δεις κάπως πιο χαλαρά.