Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 25.10.2024

Ταύρε μου, σήμερα είσαι αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά και θα χρειαστεί να το προσέξεις αυτό

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 25.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, χρειάζεται να επανεξετάσεις κάποιες ιδέες που έχεις στη δουλειά σου, αλλά και μερικά από τα επαγγελματικά σου πλάνα που έχεις αρχίσει να τρέχεις αυτό το διάστημα, καθώς μικρολαθάκια και αλλαγές μέσα στη μέρα μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Από την άλλη, υπάρχουν εκκρεμότητες στο οικονομικό κομμάτι, είτε από την πλευρά σου είτε από τους άλλους προς εσένα, που θα τις αναφέρεις και θα ζητήσεις να βρεθεί μια λύση και να ηρεμήσεις από αυτό το κομμάτι. Καλό είναι να είσαι λίγο πιο προσεκτικός σήμερα, καθώς η ψυχολογία σου είναι κάπως πιεσμένη και μπορεί να πεις και να κάνεις πράγματα πάνω στην έντασή σου που δε θα καταλάβεις. Ωστόσο να είσαι σίγουρος πως δε θα περάσουν απαρατήρητα από τους άλλους και είναι πιθανό να συζητηθούν. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είσαι αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά και θα χρειαστεί να το προσέξεις αυτό, καθώς υπάρξουν συζητήσεις με συνεργάτες και θα γίνουν αναφορές, τόσο από εσένα όσο και από τους άλλους, σε περιστατικά που έχουν γίνει και μπορεί να έρθεις σε δύσκολη θέση. Σίγουρα θα χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες ευθύνες που σου αναλογούν και θα αναρωτηθείς μήπως δεν βλέπεις τα πράγματα όσο αντικειμενικά πίστευες. Έχεις την αίσθηση πως χρειάζεται να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να βάλεις κάποια όρια, απλά ο τρόπος που θα το κάνεις μπορεί να γίνει πολύ έντονος. Σε νοιάζει το πώς θα το πάρουν και οι άλλοι όμως. Αυτό που χρειάζεται να δεις είναι σε ποιους, τόσο από την παρέα σου όσο και από τη δουλειά σου, χρειάζεται να υπενθυμίσεις τα όριά σου. Γιατί μάλλον είναι συγκεκριμένα τα άτομα που το χρειάζονται αυτό από εσένα.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, από το πρωί σκέφτεσαι κάποια πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο να τα εξηγήσεις μέσα στο κεφάλι σου, προκειμένου να μην σε επηρεάζουν τόσο. Είσαι σε μουντ που θέλεις να τα συζητήσεις με κάποιους δικούς σου ανθρώπους, όμως νιώθεις πως μπορεί να σε πάρουν με περίεργο μάτι και αυτό λίγο σε κάνει να το ξανασκεφτείς. Πιθανότατα, η υπερανάλυση που κάνεις να σε οδηγεί σε συμπεράσματα και σκέψεις που δεν έχουν και τόσο βάση και να γίνεσαι κομμάτι υπερβολικός. Στη δουλειά θα χρειαστεί να είσαι πιο συγκεντρωμένος και να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αφήσει στην άκρη, καθώς θα υπάρξει πίεση από πάνω για άμεση ολοκλήρωσή τους. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα έχεις την ανάγκη να μιλήσεις για κάποια πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια. Πιθανότατα να πρόκειται για ζητήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και δεν έχεις ξεχάσει, ούτε και μοιραστεί με κάποιον. Έτσι σήμερα θα τα αναφέρεις και θα θελήσεις να προσπαθήσεις να τα λύσεις, για να μην λειτουργούν σαν εμπόδιο. Επίσης, θα έρθουν στο προσκήνιο και κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Υπάρχει μια τάση να γίνεις αυστηρός και απόλυτος στον τρόπο που θα εκφραστείς σήμερα, χωρίς να το θέλεις. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά θέματα ή συζητήσεις για δουλειά, καθώς μπορεί να προσπαθήσουν να σε παραπλανήσουν και να ρίξουν στο οικονομικό κομμάτι. 

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα από το πρωί αντιλαμβάνεσαι πως η μέρα έχει μια διαφορετική – και πάλι – δυναμική. Ενώ εσύ θέλεις να εστιάσεις και πάλι σε επαγγελματικά πράγματα που θέλεις να κάνεις, αλλά και στο φλερτ, έρχονται στη επιφάνεια κάποια παρελθοντικά σκηνικά που θα φέρουν μια συναισθηματική αναταραχή και θα σε βάλουν σε μια πιο αμυντική στάση, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, αλλά και όσους θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τη γνώμη τους σε πιο αδύναμα άτομα. Καλό είναι να έχεις μια ξεκάθαρη στάση σε αυτά που θα πεις σήμερα και να μιλήσεις αφού ξεκαθαρίσεις διλήμματα τύπου «μήπως έχει συμβεί κάτι και υπάρχει αυτή η ένταση στην ατμόσφαιρα;». Τέλος, σήμερα θα χρειαστεί να δεις πιο προσεκτικά κάποια οικονομικά ζητήματα που νόμιζες πως είχαν τακτοποιηθεί. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα, ακούς και καταγράφεις, χωρίς να μιλάς ιδιαίτερα. Προτιμάς να κρατήσεις τη θέση του παρατηρητή και να συγκεντρώσεις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις μέρες να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για ξεκούραση και να κάνεις πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα αναπληρώσουν σημαντικά τις δυνάμεις σου, όσο και να θέλεις να παραμείνεις ενεργός, έστω συγκεντρώνοντας πληροφορίες. Μέσα στη μέρα μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με συνεργάτες που θα σε αναγκάσουν να επισημάνεις τα όριά σου και πάλι, ενώ είναι σημαντικό να διατηρήσεις μια καθαρή εικόνα για το ποιους έχεις απέναντί σου και να μην προσπαθείς να δικαιολογείς τις πράξεις τους. 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, έχεις μια πολύ κοινωνική διάθεση και θέλεις να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα. Σίγουρα κάποια επαγγελματικά ραντεβού που θα έχεις μέσα στη μέρα θα έχουν μια παρόμοια διάθεση και θα κερδίσεις αρκετά από την χαλαρή στάση που θα δείξεις. Ωστόσο, η πίεση στη δουλειά είναι αρκετή και θα προσπαθήσεις να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα, προσπαθώντας αυστηρά να διατηρήσεις το πρόγραμμα και να μην αφήσεις το χρόνο να περάσει έτσι. Έχεις τη διάθεση να κάνεις όμορφες συζητήσεις ή να εστιάσεις στο φλερτ που υπάρχει στην ατμόσφαιρα για λίγο και σήμερα. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις από το παρελθόν ίσως σε βάλουν σε διαδικασίες να τις τακτοποιήσεις. Επίσης, συζητήσεις για πράγματα που σε ενοχλούν, ίσως ανεβάσουν κάπως τους τόνους.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, η δουλειά είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της μέρας σου. διάφορες επαφές και συζητήσεις που θα γίνουν μέσα στη μέρα μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο κάποιες παρελθοντικές έριδες και θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, προκειμένου να μην επηρεαστείς περαιτέρω από αυτές. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην επιτρέψεις σε τίποτα να σε αποσπάσει από τη δουλειά, καθώς αν αυτό συμβεί, δε θα περάσει απαρατήρητο. Από την άλλη, είναι σημαντικό να εστιάσεις σε αυτά που πρέπει να κάνεις και να τελειώσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις, μέσα στη μέρα. Ίσως έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις για λίγο και να αποσυμπιεστείς μέσα από κάτι διασκεδαστικό, αλλά θα στο πρότεινα να το κάνεις αφού τελειώσεις. Σήμερα δυσκολεύεσαι κάπως να συγκεντρωθείς.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, από το πρωί υπάρχει μια τάση να προσπαθείς να κάνεις μια ανασκόπηση σε πολλά από αυτά που έχεις πει αλλά και έχεις ακούσει τις προηγούμενες μέρες. Πολλά από αυτά σε έχουν ενοχλήσει και θέλεις να βρεις έναν τρόπο να τα εκφράσεις, χωρίς να δημιουργήσεις εντάσεις ή να δώσεις πάτημα να σχολιαστείς πως είσαι υπερβολικός με τις αντιδράσεις σου. Από την άλλη, θέλεις να δείξεις σήμερα πως είσαι σε θέση να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, ούτε όμως να δώσεις την εντύπωση πως δεν μπορείς να βάλεις όρια. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις σήμερα είναι η τάση σου να γίνεσαι κάπως υπερβολικός στον τρόπο που προσεγγίζεις γενικά τις καταστάσεις, καθώς είσαι κάπως φορτισμένος συναισθηματικά και δεν βλέπεις και τόσο καθαρά τα πράγματα. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να παραμείνεις συγκεντρωμένος στα ουσιαστικά και απαραίτητα που θα πρέπει να κάνεις. υπάρχει μια συναισθηματική ένταση από το πρωί και το γεγονός πως σκέφτεσαι αρκετά τις αιτίες που τη δημιούργησαν, μπορεί να φέρουν έναν εκνευρισμό και μια τάση να θίξεις θέματα που μπορεί να έχουν κλείσει. Ή να υπάρξουν συζητήσεις γύρω σου, στις οποίες θα συμμετάσχεις και θα αφορούν θέματα που εσύ πίστευες πως έχουν τελειώσει. Ένα βαθύ συναίσθημα και μια φοβία που μπορεί να επηρεάσει τη στάση σου μέσα στην παρέα. Καλό είναι να ακούσεις πριν απαντήσεις και να μην στήσεις τους πάντες στον τοίχο, κάνοντας κριτική για να τους αποθαρρύνεις να συνεχιστεί η όποια κουβέντα. Επίσης, μη δίνεις βάση σε όσα σου λένε άσχετοι. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, κάποια επαγγελματικά ζητήματα με συνεργάτες ή διαφωνίες που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα και δεν εκφράζονται άμεσα θα μπουν στο θέμα της ημέρας από εσένα και θα φροντίσεις πιθανότατα να δείξεις τον ελέφαντα μέσα στο δωμάτιο. Αναφορές σε προηγούμενα σκηνικά, πιθανότατα αυτά που εσύ θεωρείς σαν αιτία που ξεκίνησε αυτό το κλίμα θα συζητηθούν και θα καταλάβεις πως μπορεί να είναι και ο λόγος που επίδοσή σου είναι κάπως πεσμένη αυτές τις μέρες. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην επιτρέψεις να πάρει έκταση η όποια συζήτηση, όσο και να το θες. Γιατί θα χρειαστεί να θέσεις τα όριά σου και για να σε πάρουν στα σοβαρά θα πρέπει να το κάνεις με σταθερότητα και όχι με το να βάλεις τις φωνές. Προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες με συνεργάτες, ιδίως αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα κάποια πράγματα στη δουλειά σου είναι πιο απαιτητικά και θα χρειαστεί να είσαι πιο συγκεντρωμένος, αν θέλεις να τα τελειώσεις. Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως επικρατεί ένα ωραίο κλίμα στη δουλειά και σήμερα, ωστόσο αυτό μπορεί να είναι καθαρά δικιά σου αίσθηση, απλά και μόνο για να κρατήσεις αποστάσεις από εντάσεις και να μην εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν σου είναι και τόσο ευχάριστες. Μέσα στη μέρα θα έρθουν στο προσκήνιο κάποια σκηνικά της δουλειάς, τα οποία και θα εξετάσεις με διαφορετική οπτική, καθώς θα εστιάσεις σε άλλα κομμάτια αλλά και λεπτομέρειες που δεν ήξερες μέχρι τώρα. Αν δεν ξέρεις τι στάση να κρατήσεις, προσπάθησε να παρακολουθήσεις τη ροή των γεγονότων και μετά πράττεις αναλόγως. Το λέω για να μη βιαστείς ή πιεστείς πως πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα.