Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 21 - 27 Οκτωβρίου 2024

Ζυγέ, oικονομικό το ενδιαφέρον των ημερών αυτών. Πάντως μη σε τρομάζει, καθώς γίνεται για καλό

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 21 - 27 Οκτωβρίου 2024

Κριός
Καλή εβδομάδα, αγαπημένε μου Κριέ! Αλλαγή διάθεσης φέρνει αυτή η εβδομάδα, κι ευτυχώς για σένα –και για εμάς, θα πω εγώ– προς το καλύτερο, καθώς τα πολλά δεινά αρχίζουν να υποχωρούν. Στο προσκήνιο θα έρθουν τα οικονομικά σου, διότι καλό το γκομενιλίκι, αλλά δεν γεμίζει αυτό την τσέπη σου. Αν σου χρωστάνε ή χρωστάς, ήρθε η μεγάλη ώρα της πληρωμής. Στα ερωτικά πάντως, αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρίες για όμορφες στιγμές και γνωριμίες – αν αξιοποιήσεις τον ελεύθερό σου χρόνο και βγεις απ’ το σπίτι, έτσι; Αν δεν είσαι ελεύθερος, νιώθεις πως θες να πάρεις μια ανάσα μακριά από το ταίρι σου και επιλέγεις τα φιλαράκια σου. Χρειάζεται κι αυτό πού και πού· ανανεώνει.

Ταύρος
Καλή εβδομάδα, αγαπητέ μου Ταύρε! Γενικώς δεν θα βάζεις γλώσσα μέσα, που λέμε, αυτή την εβδομάδα, καθώς ευνοείται το επικοινωνιακό σου. Πάντως το πολύ μπλα μπλα και οι συζητήσεις που θα γίνουν με συνεργάτες/συναδέλφους, φίλους, οικογένεια και γκομενάκια θα σου λύσουν πολλά από τα προβλήματα που (νόμιζες) ότι είχες τόσο καιρό. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος και δεν θες να παραμείνεις, είμαι στην ευχάριστη θέση να σου πω πως, αν υπάρξει τώρα κάποια γνωριμία, μάλλον θα είναι με το μελλοντικό σου σταθερό ταίρι. Αν είσαι δεσμευμένος, από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, θα μπορέσεις να κάνεις πράγματα (π.χ. μια εκδρομή ή να οργανώσεις κάτι το διαφορετικό) που θα ανανεώσουν πολύ τη σχέση σου.

Δίδυμοι
Διδυμάκι, σου εύχομαι καλή εβδομάδα! Αλλαγή πλεύσης και προτεραιοτήτων σού φέρνει η νέα εβδομάδα. Δεν ξέρω τι μπορεί να σε πρωτοαπασχολούσε πριν, τώρα πάντως το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε θέματα σχετικά με το σπίτι, την καθημερινότητα ή και τη δουλειά. Να ξέρεις πως το κλίμα είναι ευνοϊκό για να διευθετήσεις ό,τι σε απασχολεί σε όλους τους παραπάνω τομείς, κοίτα μόνο μην τυχόν και κωλώσεις πουθενά. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερο πουλί, ή που θα εξελίξεις ένα ήδη υπάρχον φλερτ ή που θα κάνεις μια νέα γνωριμία με κάποιον που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι δεσμευμένος και θες να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, πρέπει πρώτα να κλείσετε τις τρύπες που έχετε ανοίξει παρέα, όπως π.χ. κάποια ανακαίνιση ή μετακόμιση, για να μπορέσετε να το κάνετε πράξη.

Καρκίνος
Καλή εβδομάδα, Καρκινάκι μου! Να ξέρεις πως καλύτερες μέρες για σένα –ή έστω πιο ανάλαφρες– καταφτάνουν και ξεκινάει ένα άκρως δημιουργικό διάστημα. Να ευχαριστείς τον Ήλιο από τον Σκορπιό (23/10), που σε φωτίζει και σε ωθεί να ασχοληθείς με πράγματα που σου ταιριάζουν και ν’ αφήσεις πίσω όσα σου χαλάνε το mood. Αν σε απασχολούν θέματα επαγγελματικά ή ερωτικά, έχεις τον τρόπο να τα διευθετήσεις μέσω της σωστής επικοινωνίας. Αν είσαι single και νιώθεις πως θες να αλλάξεις παραστάσεις –και με αυτό εννοώ να βρεις νέα γκομενάκια–, προχώρα μπροστά με αυτοπεποίθηση και χάρη, θα πω εγώ. Αν δεν είσαι single, μπορείς να προγραμματίσεις ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι σου. Κάν’ το τώρα που μπορείς και που ψιλοευνοείσαι από τα άστρα – δεν εγγυώμαι για μετά.

Λέων
Αγαπητό Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα αυτή θα κινηθεί ωφέλιμα και ευνοϊκά για σένα, καθώς τα επικοινωνιακά σου skills παίρνουν φωτιά και σε ξελασπώνουν. Αυτό που θα σου φάει πολύ χρόνο και ενέργεια είναι θέματα σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι, όπως κάποια μετακόμιση ή ανακαίνιση του χώρου σου. Αυτό, όμως, έχει θετικό πρόσημο, καθώς θα καταφέρεις να τα βάλεις όλα αυτά σε τάξη. Στα ερωτικά τώρα, αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις εντύπωση και πολυσυζητείσαι (άλλο που δεν θες εσύ!) κι αυτό σε φέρνει κοντά με κάποιον που έχεις βάλει ήδη στο μάτι. Αν είσαι δεσμευμένος, πιο πιθανό είναι να σκοτωθείτε για το καπάκι της τουαλέτας ή για τα άπλυτα στον νεροχύτη και μετά έτσι απλά να τα ξαναβρείτε, παρά να συμβεί οτιδήποτε extra για εσάς αυτή την εβδομάδα.

Παρθένος
Καλή εβδομάδα, φίλε Παρθένε! Έτσι ξαφνικά θα δεις να σου προκύπτουν δουλειές, συναντήσεις ή και απρόοπτα, που θα σου σπάσουν τα νεύρα μεν, αλλά, λόγω της άκρως εξωστρεφούς διάθεσής σου, θα σ’ αρέσουν κιόλας (μήπως την είδες λίγο Δίδυμος;). Πάντως η αλήθεια είναι πως, παρά το χάος, εσύ κάπως θα τα καταφέρεις και θα οργανωθείς – τι Παρθένος ψείρας θα ήσουν αλλιώς; Στα γκομενικά τώρα, αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιος που σου έχει τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον, να ξέρεις πως θα έχετε μια συνάντηση ή μια γενικότερη επικοινωνία που θα σας φέρει πιο κοντά. Αν δεν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις την τελευταία στιγμή να βρεις χρόνο για το ταίρι σου και γλιτώνεις τη μουρμούρα, καθώς και την παντόφλα!

Ζυγός
Αγαπημένε Ζυγέ, καλή εβδομάδα! Οικονομικό το ενδιαφέρον των ημερών αυτών. Πάντως μη σε τρομάζει αυτό, καθώς γίνεται για καλό. Ο Ήλιος από τον Σκορπιό δουλεύει υπέρ σου και υπέρ των οικονομικών σου συμφερόντων. Εσύ απλώς κοίτα να μη σου ξεφύγει καμιά ευκαιρία, γιατί ποιος ακούει την γκρίνια σου μετά. Επίσης, αν τυχόν έχεις καμιά καλή επαγγελματική ιδέα, κοίτα μην την κρατήσεις για την πάρτη σου και μόνο, γιατί εσύ θα χάσεις. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος και ψάχνεις ταίρι, να ξέρεις πως βρίσκεται κάπου μέσα στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Εσύ πρέπει απλώς να ξεστραβωθείς και να το βρεις. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να περάσεις ποιοτικό χρόνο κάνοντας όμορφα πράγματα με το άλλο σου μισό.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, καλή εβδομάδα! Ξεκινάει μια πολύ ευνοϊκή εβδομάδα για σένα, καθώς στις 23/10 έχουμε την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου, κάτι που σε κάνει αυτομάτως να λάμπεις. Παράλληλα, είναι οι κατάλληλες μέρες για να διεκδικήσεις αυτό το κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά, αλλά και (γιατί όχι;) στα αισθηματικά. Γενικώς μπορείς τώρα να θέσεις νέους στόχους και να κοιτάξεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Σε θέματα καρδιάς, αν είσαι μόνος, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς παραμονεύει κάποιο γκομενάκι που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και να σου βγάλει ένα ευχάριστο mood σταθερότητας. Αν, πάλι, δεν είσαι μόνος, φρόντισε να κάνεις αυτές τις συζητήσεις που αποφεύγεις με το ταίρι σου, καθώς πρέπει να γίνουν, για το δικό σας καλό και μόνο.

Τοξότης
Καλή εβδομάδα, Τοξοτάκι μου! Ήρθε ο καιρός για ενδοσκόπηση κι εσύ αυτό το νιώθεις πιο έντονα από ποτέ. Αν σε απασχολούν θέματα σχετικά με την οικογένεια, το σπίτι ή τα περιουσιακά γενικότερα, θα σε συμβούλευα ν’ ακούσεις τη φωνούλα που έχεις μέσα στο κεφάλι σου, καθώς αυτή ξέρει πολύ καλύτερα απ’ όλους πώς πρέπει να κινηθείς. Στα ερωτικά σου τώρα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σου προσδίδει ένα extra sexiness και σε βοηθά, είτε είσαι ελεύθερος είτε όχι. Αν είσαι χωρίς ταίρι, έχεις αρκετούς υποψήφιους μνηστήρες κι αυτό σε αποδιοργανώνει. Δεν σε φοβάμαι, θα διαλέξεις τον καλύτερο (λέμε τώρα!). Αν είσαι με ταίρι, δεν χρειάζεται να σκας, αρκεί μόνο μια συζήτηση με το άλλο σου μισό. Αν αυτό που σας απασχολεί δεν λύνεται, τότε κόβεται, όπως λέει κι ο λαός.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, καλή σου εβδομάδα! Η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό (23/10) σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή. Αυτό σε βοηθάει πολύ σε συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά, γκομενικά, αλλά και στις ευρύτερες κοινωνικές σου σχέσεις. Γενικώς να σου πω πως, αν έχεις νέες ιδέες ή κάνεις σκέψεις, είναι καλό να τις εκφράζεις και στους γύρω σου, καθώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι κουβαλάς εσύ στο κεφάλι σου ή τι σε απασχολεί. Στα αισθηματικά τώρα, αν είσαι ελεύθερος, συναναστρέφεσαι άτομα με τα οποία σας συνδέουν πολλά κοινά. Πού ξέρεις, μπορεί κάποιο απ’ αυτά να σου βγάλει αυτό το κάτι που θέλεις. Αν δεν είσαι ελεύθερος, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το επικοινωνιακό για σένα, οπότε τώρα μπορείς να συζητήσεις με διπλωματικό τρόπο ό,τι σε απασχολεί με το άλλο σου μισό.

Υδροχόος
Καλή εβδομάδα, αγαπημένε Υδροχόε! Έρχεται ένα επταήμερο στο οποίο το μόνο που βλέπεις είναι δουλειά, επαγγελματικά, δουλειά… α και επαγγελματικά. Από τη μια, πολύ καλά κάνεις, γιατί ξεκινάει ένα διάστημα πολύ ευνοϊκό για τον τομέα αυτό και γενικά για να προωθήσεις τους στόχους και τις ιδέες σου, από την άλλη όμως, ξέρεις αυτό που λένε ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, έτσι; Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε σχέση, αυτό το workaholic mood σου ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας. Χρειάζεται να κινηθείς με μεγάλη διπλωματικότητα για να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν, πάλι, δε βρίσκεσαι σε σχέση, πέρα από κάποιες γνωριμίες και φλερτ, μην περιμένεις κάτι παραπάνω αυτή την εβδομάδα.

Ιχθύες
Καλή εβδομάδα εύχομαι, φίλε Ιχθύ! Άκρως επικοινωνιακό και ευδιάθετο σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Όχι μόνο αυτό, αλλά η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό (23/10) σου προκαλεί μια έντονη διάθεση να ξεφύγεις κι αρχίζεις να περιπλανιέσαι στα ταξιδιωτικά σάιτ αναζητώντας έναν καλό προορισμό για σύντομες διακοπές. Πάντως, αν σε απασχολούν θέματα εκπαίδευσης ή νομικά, να ξέρεις πως είναι καλή στιγμή για να τα διευθετήσεις. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς πρόκειται να κάνεις μια νέα γνωριμία που μπορεί αύριο μεθαύριο να εξελιχθεί σε κάτι πιο σταθερό. Αν δεν είσαι ελεύθερος, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να περάσετε όμορφες στιγμές, αρκεί να επιλέξετε να κάνετε πράγματα που αρέσουν και στους δυο σας (ακούς αυταρχικό Ψαράκι;).

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ