Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 21.10.2024

Αιγόκερέ μου, σήμερα χρειάζεται να εστιάσεις στο τι μπορείς να κάνεις και τι μπορείς να ολοκληρώσεις μέσα στη μέρα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Δευτέρας 21.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, έχεις μια ωραία διάθεση και από το πρωί κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους στη δουλειά που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Θα έχεις τη δυνατότητα να καταλάβεις πόσο υποστηρικτικοί είναι κάποιοι άνθρωποι απέναντί σου. Μπορεί να πέσει στο τραπέζι κάποια πρόταση για μια εκδρομούλα τις επόμενες μέρες. Κάτι που το έχεις ανάγκη. Από το μεσημεράκι και μετά, καλό είναι να μην δώσεις βάση σε πράγματα που θα φτάσουν στα αυτιά σου, ιδίως όσα λέγονται πίσω από την πλάτη σου. Μπορεί να έχουν συγκεκριμένο σκοπό και να θέλουν να επηρεάσουν έμμεσα. Όσο εσύ δεν ανταποκρίνεσαι, αυτά δε θα έχουν βάση. Επίσης, κάνε έναν τελευταίο έλεγχο στο αν έχεις τακτοποιήσει εκκρεμότητες στα οικονομικά σου. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα από το πρωί έχεις μια αρκετά ωραία διάθεση για να ασχοληθείς με τη δουλειά σου και να δεχτείς, αλλά και να προσφέρεις βοήθεια στους άλλους, κάνοντας τη μέρα σου να κυλήσει όσο πιο ήρεμα γίνεται. Κάποια οικονομικά ζητήματα θα έρθουν να σε απασχολήσουν κατά το μεσημεράκι. Φίλοι πιθανότατα να σου ζητήσουν οικονομική βοήθεια ή συνεργάτες να χειριστούν με κάποιον περίεργο τρόπο κάποια οικονομικά θέματα και να χρειαστεί να βάλεις πλάτη. Σίγουρα θα υπάρξει ένα κλίμα έντονων συζητήσεων και είναι πολύ πιθανό να ακούσεις δικαιολογίες που δε θα πιστέψεις, αλλά δε θα μπεις και στη διαδικασία να αφήσεις χώρο για άλλα ψεματάκια. Κάποια παλιά σκηνικά επίσης ή χρήματα που περιμένεις θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο μέσα στη μέρα.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, η μέρα είναι πιο ήρεμη. Από το πρωί μπορείς εστιάζεις σε πράγματα που θα κάνουν τη μέρα σου καλύτερη, ενώ και οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις τον τρόπο που κινείσαι τόσο στη δουλειά όσο και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στο να παραμείνεις ήρεμος. Πολύ σημαντικό και θέλω να προσέξεις πολύ το κλίμα στη δουλειά σου από το μεσημεράκι και μετά, καθώς ακούγονται διάφορα και μπορεί να εμπλακείς σε συζητήσεις που δε θα έχουν αίσιο τέλος. Από την άλλη, καλό είναι να μην ρίξεις άδεια, προσπαθώντας να πιάσεις γεμάτα σήμερα, γιατί μπορεί να φτάσουν λάθος πληροφορίες στα χέρια σου και να την πατήσεις, χωρίς να το καταλάβεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, η μέρα ξεκινά πολύ πιο ομαλά και με μια πιο χαμογελαστή διάθεση. Προσωπικές σου υποθέσεις φαίνεται να ρολάρουν πολύ πιο εύκολα, ενώ έχεις την όρεξη να βρεις χρόνο μέσα στη μέρα και να περιποιηθείς και τον εαυτό σου, πέρα από αυτούς που αγαπάς. Είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσεις την έμπνευση που έχεις ή να μη διστάσεις να επανεξετάσεις κάποιες παλιές ιδέες για τα επαγγελματικά σου που θα θυμηθείς μέσα στη μέρα. Το σημαντικό είναι να μην αφήσεις σχόλια να βγάλουν ένταση προς τα έξω ή να μην επιτρέψεις στους άλλους να σε επηρεάσουν και να σου κόψουν τη φόρα. Αν θέλεις να κλείσεις εισιτήρια για κάποιο ταξίδι σήμερα, προσοχή γιατί μπορεί να προκύψουν λάθη που να μην τα καταλάβεις από την αρχή. Και γενικά, προσοχή στις μετακινήσεις σου σήμερα.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα είναι αρκετά τα επαγγελματικά θέματα που επεξεργάζεσαι και που προσπαθείς να προσθέσεις κάποιες νέες πινελιές για να τα βελτιώσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις που κάνεις είναι αρκετά βοηθητικές και το ότι αξιοποιείς πολύ καλύτερα τη διπλωματική σου στάση, μπορεί να σου λύσει τα χέρια σε πολλά πράγματα. κάποιες μικρές αποδράσεις που θα οργανωθούν σήμερα θα σου φτιάξουν τη διάθεση ακόμα περισσότερο. Αυτό που θέλω είναι να μην υπεραναλύσεις πράγματα που θα ακούσεις και που μπορεί να σε προβληματίσουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Επίσης, είναι εύκολο να περάσεις σε υπερβολικές αντιδράσεις και να ξεφύγει το πράγμα, ειδικά αν η συναισθηματική σου φόρτιση είναι μεγάλη. Λίγο προσοχή σε οικονομικά και σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν μείνει πίσω.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, το τοπίο είναι κάπως πιο ήρεμο, το πρωί τουλάχιστον και εσύ αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να δομήσεις ένα πιο ασφαλές περιβάλλον στη δουλειά σου, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στα όσα έχεις να κάνεις μέσα στη μέρα. Από την άλλη, υπάρχουν κάποια θετικά νέα στα οικονομικά σου που έρχονται να φτιάξουν τη μέρα.  Κάποιοι από τους συνεργάτες σου μπορεί να έχουν περίεργη συμπεριφορά και αυτό θέλω να το προσέξεις, γιατί μπορεί εύκολα να προσπαθήσουν να σε παραπλανήσουν για να κερδίσουν κάτι. Από την άλλη, επειδή γίνονται αρκετές συζητήσεις και θα αναφερθούν μέσα στη μέρα καταστάσεις που μπορεί να σχετίζονται με τους εν λόγω συνεργάτες, θα συνδέσεις πολλά πράγματα και θα προετοιμαστείς καλύτερα για να μην την πατήσεις. Αρκεί να μην εμπλακείς σε κουτσομπολιά και συζητήσεις που δε σε αφορούν.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είναι σα να λάμπεις από το πρωί και έχεις την αίσθηση πως μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε προκύψει μέσα στη μέρα. Έχεις μια πολύ καλή διάθεση και η αλήθεια είναι πως παραμένεις ψύχραιμος σε αρκετά ζητήματα, ενώ αντιλαμβάνεσαι με μεγάλη ευκολία το τι μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες με τους άλλους και προσπαθείς να το αλλάξεις. Κάποια οικονομικά θέματα ή εκκρεμότητες που έχεις παραμελήσει θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα και θα χρειαστεί να τις τακτοποιήσεις κάπως άμεσα. Επίσης, ίσως κάποια συζητήσεις που φοβόσουν να κάνεις μπορεί να ανοίξουν, χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερες εντάσεις. Τέλος σήμερα θέλει ηρεμία στη δουλειά, για να μπορέσεις να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και να μην την πατήσεις. Καλό είναι να μη βιάζεσαι και να μην κάνεις πως ξέρεις τα πάντα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, από το πρωί έχεις μια όμορφη διάθεση, καθώς βλέπεις τα πράγματα να εξελίσσονται όπως τα έχεις προγραμματίσει και αυτό σε κάνει να νιώθεις μια αγαλλίαση και μια ηρεμία. έτσι μπορείς με ηρεμία να ασχοληθείς με τα ζητήματα που θα προκύψουν μέσα στη μέρα σου, αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με οικονομικά θέματα, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο άγχος. Καλό είναι να μην αναφερθείς ή να μην εστιάσεις σε κάποια παρελθοντικά ζητήματα που θα σκάσουν μέσα στο κεφάλι σου και θα θελήσεις να τα επαναφέρεις στο προσκήνιο. Όπως και το να διαχειριστείς με ηρεμία όσα θα αναφέρουν οι άλλοι σε σένα. Τώρα, κάποια επαγγελματικά ζητήματα θα είναι λίγο πιο απαιτητικά από άποψη προσοχής, καθώς μπορεί οι άλλοι να θολώνουν τα νερά με τη στάση τους. Ή κι εσύ να το κάνεις, για να μη φανερωθούν μερικοί από τους σκοπούς σου.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, είναι μια ευνοϊκή μέρα για να κάνεις πολλά πράγματα με τους συνεργάτες σου και να έρθεις ίσως πιο κοντά, ώστε να γνωριστείς καλύτερα μαζί τους. Κάποια ομαδικά πρότζεκτ που τρέχουν εξελίσσονται πολύ πιο εύκολα, καθώς η συνεργασία σου με τους άλλους ρίχνει περισσότερες ιδέες στο τραπέζι και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις που οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα. Καλό είναι να μην ασχοληθείς με πράγματα που θα μαθευτούν, αν δε σε αφορούν. Μπορεί να υπάρξει κουτσομπολιό για διάφορα άτομα και ζητήματα και καλό είναι να πάρεις αποστάσεις, προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Επίσης, αν νιώσεις πως κάτι ξεπερνά τα όρια και σε ενοχλεί, καλό είναι να το πεις και να μην το αφήσεις.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα χρειάζεται να εστιάσεις στο τι μπορείς να κάνεις και τι μπορείς να ολοκληρώσεις μέσα στη μέρα. Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι απαραίτητο να ανοίξεις νέα κεφάλαια και να μοιράσεις την ενέργειά σου και εκεί. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς αυτό σου το μουντ και να επενδύσεις στο κομμάτι της εικόνας, αλλά και της καριέρας σου, καθώς μπορείς εύκολα να κερδίσεις πόντους και να αναδείξεις καλύτερα τις ικανότητές σου. Δυο πράγματα χρειάζονται προσοχή σήμερα: πρώτον, προσοχή στις συζητήσεις που συμμετέχεις και τι πληροφορίες μπορεί να δώσεις, και δεύτερον, καλό είναι αν εξετάζεις κάποια συμφωνία, να δώσεις βάση σε ψιλά γράμματα και προσέξεις το πώς θα διαχειριστείς τις διαπραγματεύσεις που θέλεις να κάνεις.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, έχεις μια πιο δημιουργική διάθεση και ένα καλό μουντ να εστιάσεις σε πράγματα που μπορεί να σε βοηθήσουν αρκετά στο ψυχολογικό σου κομμάτι. Από το πρωί, οι διάφορες συζητήσεις που γίνονται γύρω σου μπορεί να σου δώσουν ιδέες για να κάνεις διάφορα ή να βρεις νέους τρόπους να διαχειριστείς αυτά που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από άτομα στη δουλειά που μπορεί να πετάνε μπηχτές σαν χιούμορ. Ναι, τους έχεις, αλλά μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις κόντρα μαζί τους, γιατί δεν έχει νόημα και θα χάσεις χρόνο από τη δουλειά σου. Επίσης, λίγο προσοχή σε οικονομικά θέματα, και κυρίως στα έξοδα, γιατί μπορεί να ξεφύγεις με αχρείαστες αγορές και να μην το καταλάβεις.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα η ψυχολογία σου φαίνεται να είναι αρκετά καλύτερη και μπορείς εύκολα να διαχειριστείς κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι, σου, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ένα ζήτημα ακινήτου μέσα στη μέρα ή να βρεις μια ευκαιρία πολύ κοντά στα μέτρα σου, αν είσαι σε φάση αναζήτησης νέου σπιτιού. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην «χαθείς» από το μεσημεράκι και μετά. Καταλαβαίνω πως είσαι κουρασμένος, όμως καλό είναι να παραμείνεις συγκεντρωμένος. Οι συζητήσεις που θα γίνουν έχουν ανάγκη την προσοχή σου, καθώς μπορεί εύκολα να παρεξηγήσεις κάποια πράγματα που θα ακούσεις και να τα πάρεις στραβά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ