Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 20.10.2024

Είσαι σε μια εγρήγορση, Σκορπιέ μου, και προσπαθείς να προλάβεις και να προετοιμαστείς για όλα τα ενδεχόμενα

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 20.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, ο τρόπος σου είναι αρκετά απότομος και απρόβλεπτος. Από το πρωί έχεις πολλά στο κεφάλι σου που θέλεις να κάνεις και δύσκολα μπορείς να τα βάλεις σε μια σειρά, αφού δεν ξέρεις από πού πρέπει να ξεκινήσεις. Από την άλλη, και ο τρόπος που εκφράζεις τις ιδέες σου είναι αρκετά επιθετικός και πολύ συγκεκριμένος, αφού δε θέλεις να χάσεις χρόνο και να αναλωθείς με πράγματα που θεωρείς ανούσια. Επίσης, είσαι αρκετά αυστηρός στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα σήμερα και αφήνεις το θυμό να θολώνει κάπως πιο εύκολα την κρίση σου και να επηρεάζει σημαντικά τις αποφάσεις σου στη δουλειά. Πρόσεξέ το αυτό σήμερα.

Ταύρος
Ταύρε μου, τα οικονομικά σου φαίνεται να είναι η κύρια πηγή άγχους σου για σήμερα. από το πρωί νιώθεις την ανάγκη να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει σε αυτό το κομμάτι. Από την άλλη, υπάρχουν διάφορες κουβέντες που πιάνεις στον αέρα και νιώθεις να σε «χτυπάνε» σε ευαίσθητα σημεία σου, κάνοντάς σε να νιώσεις ανασφάλεια. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στα επαγγελματικά σου αλλά και στο κομμάτι της παρέας θέλεις να πεις κάποια πράγματα, προκειμένου να διασφαλίσεις πως δε συμβαίνει τίποτα. Κάποιοι συνεργάτες θα προσπαθήσουν ίσως να σε στριμώξουν με διλήμματα και σε αυτό θα ήταν πολύ καλό να μην απαντήσεις με ένταση και νεύρα. Μην τους κάνεις τη χάρη.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, η μέρα σήμερα φαίνεται να είναι αρκετά προκλητική, από το πρωί ακόμα. Έχεις μια ανασφάλεια που μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες πράξεις και σε βιαστικές κινήσεις, προκειμένου να μπορέσεις να προλάβεις καταστάσεις που πιστεύεις πως μπορεί να σε βλάψουν. Από την άλλη, υπάρχει μια ένταση και ένα αυστηρό κλίμα στη δουλειά που δεν σου αφήνει πολλές επιλογές στο πώς να κινηθείς και θα χρειαστεί να δεις τα πράγματα αρκετά πιο σοβαρά μέσα στη μέρα. Καλό είναι να είσαι αρκετά προσεκτικός με τον τρόπο σου στη δουλειά, αλλά και να μην λειτουργήσεις με βάση το πείσμα και την αντίδραση. Γενικά, προσπάθησε να δεις πιο ψύχραιμα τα πράγματα πριν αντιδράσεις.

Καρκίνος
Πολλά τα μυστικά σήμερα, Καρκίνε μου και η ανυπομονησία που σε πιάνει σήμερα δε σε βοηθά στο ότι θέλεις να βρεις την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις. Από το πρωί προσπαθείς να καταλάβεις τη σειρά των γεγονότων, ενώ είσαι στα κόκκινα και καθόλου ψύχραιμος. Από την άλλη, κάποια επαγγελματικά ζητήματα φαίνεται να σου δημιουργούν κάποιο δίλημμα μέσα στη μέρα, και αυτό αν δεν το προσέξεις, μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστική κίνηση-απόφαση. Είναι σημαντικό να ακούσεις τη γνώμη ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και ξέρεις πως έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και να μην αφήσεις το πείσμα να σε κάνει να πιστέψεις πως θέλουν να σου επιβάλουν την άποψή τους. Δεν είναι όλοι εναντίον σου.

Λέων
Λέοντά μου, από το πρωί ασχολείσαι με ιδέες και επαγγελματικά πλάνα που έχεις στα σκαριά. Ρίχνεις το βάρος σου εκεί, αν και είσαι αρκετά κουρασμένος αυτές τις μέρες και προσπαθείς να περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα και σε όσα δεν μπορείς να αναβάλεις για αργότερα. Τα νεύρα σου είναι λίγο τεντωμένα, ειδικά όταν προσπαθούν να σου επιβάλουν τις απόψεις τους άτομα που δεν «βλέπεις» ούτε επαγγελματικά, ούτε σαν προσωπικότητες γενικότερα. Καλό είναι να δώσεις βάση στην υγεία σου σήμερα και να ξεκουραστείς, έστω και λίγο μέσα στη μέρα, και να μην αφήσεις το έντονο συναίσθημα να σε οδηγήσει σε σκέψεις και κουβέντες που δεν θα άνοιγες εύκολα.

Παρθένος
Σήμερα, Ζυγέ μου, η υπερέντασή σου είναι αρκετή και δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου. Επικρατεί μια περίεργη ατμόσφαιρα στον εργασιακό σου χώρο και δεν μπορείς να καταλάβεις το τι φταίει για αυτό. Κάποια επαγγελματικά ζητήματα που τρέχουν μέσα στη μέρα σε κάνουν να κινείσαι με νευρικότητα και με μια τάση να θέλεις να είσαι πιο αυτόνομος, προκειμένου να δείξεις τη δυναμική σου. Καλό είναι να κάνεις κάποιες συζητήσεις μέσα στη μέρα, χωρίς να χρειαστεί να απαντήσεις σε όλα όσα ακούσεις και να κατανοήσεις πως είναι σημαντικό αφήσεις τους άλλους να σε στηρίξουν, ειδικά αν περνάς δύσκολα. Σίγουρα θέλει να είσαι ξεκάθαρος, αλλά όχι σκληρός και με ισοπεδωτική στάση απέναντι στους άλλους.

Ζυγός
Ζυγέ μου, πολλά από αυτά που ακούς γύρω σου σήμερα φαίνεται να σου ανεβάζουν εύκολα το αίμα στο κεφάλι και να βιάζεσαι να καταλήγεις σε συμπεράσματα που μόνο λογική δεν έχουν. Από το πρωί, υπάρχει μια πίεση και μια έντονη ατμόσφαιρα στη δουλειά, με ευθύνες και οδηγίες της τελευταίας στιγμής να ανεβάζουν τις απαιτήσεις και το άγχος στο θεό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Πιθανότατα, σήμερα να βγάλεις προς τα έξω και μια πιο ανταγωνιστική συμπεριφορά και έναν επιθετικό τρόπο για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να δείξεις πως δεν είσαι διατεθειμένος να παίξεις διάφορα παιχνίδια. Έχεις ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια, αλλά βιασύνες και γρήγοροι δρόμοι θα σε βγάλουν σε λάθος αποτέλεσμα.

Σκορπιός
Είσαι σε μια εγρήγορση σήμερα, Σκορπιέ μου, και προσπαθείς να προλάβεις και να προετοιμαστείς για όλα τα ενδεχόμενα. Το μυαλό σου δουλεύει πολύ γρήγορα, αλλά η συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει από το πρωί σε φέρνει σε μια φάση να μη μπορείς να δεις καθαρά τα πράγματα. Οι σκέψεις και τα συμπεράσματα που εξετάζεις βγάζουν αρκετή ένταση και δύσκολα μπορείς να τη διαχειριστείς με ψυχραιμία. Θέλω να μην αφήσεις τα ενδεχόμενα να σε καταπιούν σήμερα, γιατί μπορεί να απέχεις παρασάγγας από την πραγματικότητα, ενώ και τα θέλω σου μπορεί να δημιουργήσουν εσωτερικές συγκρούσεις. Καλό είναι να τσεκάρεις οικονομικά ενδεχόμενα με μεγαλύτερη προσοχή.

Τοξότης
Τοξότη μου, η μέρα θέλει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κατανοήσεις πως όσο και να επιμένεις στις θέσεις σου, δε θα έρθεις πιο κοντά με τους άλλους όσο το κάνεις με πίεση, ένταση και νεύρα απέναντί τους. Από το πρωί νιώθεις πως μέσα σου κάτι βράζει και είναι πολύ εύκολο να το εξωτερικεύσεις προς τα άτομα που θα σου πουν το παραμικρό που θα σε ενοχλήσει. Γενικά, σήμερα καλό είναι να προσέξεις αρκετά το τι λες και πώς διαχειρίζεσαι κάποια πράγματα, καθώς προετοιμάζεις σενάρια μέσα στο κεφάλι σου και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να τα δεις να πραγματοποιούνται. Θέλω να σε σκεφτείς σε τι μπορεί να οδηγήσει μια ξαφνική απόφαση να αποστασιοποιηθείς ή να κάνεις αυτό που θέλεις, αφήνοντας όλα τα άλλα στην τύχη τους μέσα στη μέρα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα στη δουλειά δεν έχεις διάθεση ούτε για συζητήσεις ούτε για να καθίσεις να εξηγήσεις στους άλλους πράγματα που θεωρείς αυτονόητα και πως θα έπρεπε να ξέρουν οι άλλοι πώς γίνονται. Έχεις ενοχληθεί με συμπεριφορές συνεργατών σου και για αυτό σήμερα φροντίζεις να τους δείξεις με τον τρόπο σου πως δεν θέλεις και πολλά-πολλά μαζί τους. Αυτό που θέλω εγώ να προσέξεις είναι να μην πάρεις αποστάσεις από άτομα που δε σου φταίνε και που έχουν στηρίξει αρκετά αυτό το διάστημα και από την άλλη να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για επαγγελματικά σου ζητήματα εν θερμώ. Μπορεί να πιστεύεις πως θα σου βγει σε καλό το ρίσκο, όμως η μέρα θέλει ηρεμία και προσοχή σε λεπτομέρειες.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, είσαι πολύ αντιδραστικός στο οτιδήποτε σου λένε. Έχεις μια τάση να θέλεις να κάνεις τα πράγματα μόνος σου, προσπαθώντας να αποδείξεις τόσο στους άλλους όσο και στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις και να βγάλεις το φίδι από την τρύπα χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια. Καλό είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω όμως, καθώς ο παρορμητισμός και η ένταση που βγάζεις μπορεί να δημιουργήσει θέματα στη δουλειά σου και να σε πάει πίσω χρονικά. Αντιλαμβάνομαι πως θέλεις να δείξεις την αξία σου και τις ικανότητές σου, αλλά δεν είναι εύκολο όταν έχεις αρκετά μέτωπα ανοιχτά. Θέλω να προσέξεις πολύ τα οικονομικά σου αλλά και τον τρόπο που κινείσαι σε ό,τι έχει να κάνει με σημαντικά ζητήματα και ευθύνες από σου ανατίθενται στη δουλειά.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα έχεις μια ιδιαίτερη ένταση από το πρωί. Η συναισθηματική φόρτιση σε κάνει να θέλεις να πάρεις το χρόνο σου και να απασχοληθείς με πράγματα που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις πιο παραγωγικά αυτή την ενέργεια που έχεις. Δε θα λείψουν οι καβγάδες και οι εντάσεις, αφού είσαι πιο ευαίσθητος και πιάνεσαι από το παραμικρό μέσα στη μέρα. Από την άλλη, θέλεις να ξεκαθαρίσεις πως όλα αυτά που θα πεις τα εννοείς και πως δεν σκοπεύεις να κάνεις πίσω σε κάτι. Τουλάχιστον για σήμερα… Αυτό που θέλω να προσέξεις.