Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 18.10.2024

Ζυγέ, έχεις όρεξη να εστιάσεις πολύ περισσότερο στο τι και στο ποιοι ενεργοποιούν τις ανασφάλειές σου

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 18.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, η μέρα έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Από το πρωί θα ασχοληθείς με υποχρεώσεις που έχεις παραμελήσει ίσως και χρειάζεται να τις δρομολογήσεις, ή αν μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις και να τις κλείσεις. Από την άλλη, θα υπάρξουν συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένα άβολο κλίμα, καθώς θα ακούσεις παραπονάκια για παρελθοντικές σου συμπεριφορές ή θα μπεις εσύ στη διαδικασία να εκφράσεις τα παράπονά σου για αυτά που σε έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν. Το θέμα είναι πως έχεις τη διάθεση να τα βάλεις σε μια σειρά και να μιλήσεις, προκειμένου να νιώσεις καλύτερα και να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις. Αυτό που θέλω να αποφύγεις είναι τις αχρείαστες υπερβολές.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια σκηνικά με φίλους και συνεργάτες. Οι συζητήσεις που γίνονται περιστρέφονται γύρω από κάποια σκηνικά που μάλλον έχουν γίνει στο παρελθόν και έρχονται σήμερα και πάλι στο προσκήνιο, χωρίς όμως ιδιαίτερο λόγο. Έτσι, θα νιώσεις την ανάγκη να το εξετάσει ξανά και να το λύσεις, προκειμένου να μην αποτελέσει εμπόδιο στο μέλλον και θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια πιο ουσιαστική και ρεαλιστική βάση τη σχέση σου μαζί τους. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα να δουλέψεις κάποια κομμάτια επαγγελματικά με μεγαλύτερη οργάνωση και προσήλωση, αρκεί να διατηρήσεις όσο γίνεται πιο ρεαλιστικούς στόχους.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, να περιμένεις αποκαλύψεις. Υπάρχουν αρκετές παρασκηνιακές συζητήσεις που θα τις μάθεις μέσα στη μέρα θα καταλάβεις πως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει αρκετό καιρό πίσω από την πλάτη σου. Στο κομμάτι της δουλειάς επίσης, θα κατανοήσεις τους λόγους για τη συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων που θα έχουν γενικά ή και απέναντί σου πιο συγκεκριμένα μια περίεργη στάση. Αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς πρέπει να κινηθείς για να βελτιώσεις το κλίμα ή να βάλεις όρια, ώστε να μην επηρεάζεσαι. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην εμπλακείς εσύ σε παρασκηνιακές συζητήσεις, γιατί αυτά που θα πεις, θα μεταφερθούν διαφορετικά και μπορεί να εκτεθείς.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα το πρόγραμμα έχει συζητήσεις τόσο στο κομμάτι της δουλειάς όσο και στο προσωπικό σου. Ίσως μηνύματα από πρόσωπα που έχεις φλερτάρει στο παρελθόν θα έρθουν να σου δείξουν το ενδιαφέρον τους και αυτό θα σε κολακεύσει. Από την άλλη όμως, θα βρεις την ευκαιρία να πετάξεις τις μπηχτές σου και να πεις όλα αυτά που έχεις κρατημένα εδώ και καιρό. Από την άλλη, θα επανεξετάσεις κάποια επαγγελματική πρόταση ή θα ρωτήσεις για το στάδιο εξέλιξης κάποιου επαγγελματικού σου ζητήματος. Το θέμα είναι πως έχεις τη δυνατότητα να παραμείνεις εντός των ορίων της σοβαρότητας και να μην αρχίσεις τα διάφορα περίεργα.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα θέλεις να εκφραστείς. Να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που νιώθεις να σε βαραίνουν και που ίσως είναι ο λόγος που αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει μια στασιμότητα σε κάποια πράγματα. Από το πρωί, νιώθεις πως υπάρχει ένα έντονο συναίσθημα που επηρεάζει την απόδοσή σου στη δουλειά και που είναι αρκετά εμφανές και στους άλλους. Έχεις τις ευκαιρίες να κινηθείς πιο οργανωμένα και να πεις άμεσα και ουσιαστικά αυτά που θέλεις, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα τις προθέσεις σου αλλά και το τι περιμένεις από τους άλλους. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τη ροπή σου στις υπερβολές και στα δράματα. Δεν είναι αναγκαία σήμερα. Α, προσοχή και σε οικονομικά.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, προτιμάς να παρατηρήσεις κάπως καλύτερα κάποιες καταστάσεις, καθώς βλέπεις πως μοτίβα συμπεριφοράς αλλά και τρόποι επικοινωνίας που δεν βγάζουν κάπου επαναλαμβάνονται και περιπλέκουν – σύμφωνα με την άποψή σου – κάπως τα πράγματα. Από το πρωί λοιπόν, μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία και σε κάποιες στιγμές θα μπεις στον πειρασμό να απαντήσεις και να δείξεις τα λάθη στους άλλους. Η κριτική είναι πολύ εύκολη σήμερα και τα σχόλια που θα κάνεις αρκετά καυστικά. Θα περιμένεις όμως την κατάλληλη στιγμή. Αντ’ αυτού, εγώ θα σου πω να εστιάσεις στο να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το αμόρε και να βάλεις μια πιο γερή βάση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Γιατί εκεί σήμερα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα και οι εξηγήσεις και οι επεξηγήσεις είναι κάπως απαραίτητες.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα έχεις όρεξη να εστιάσεις πολύ περισσότερο στο τι και στο ποιοι ενεργοποιούν τις ανασφάλειές σου. Το μυαλό σου εστιάζει περισσότερο σε αυτό το κομμάτι και δεν έχεις διάθεση να μοιραστείς πολλά-πολλά με τους άλλους, καθώς μπορεί το οτιδήποτε να χαρακτηριστεί σαν αδυναμία. Και δεν θέλεις να χρησιμοποιηθεί εις βάρος σου. Από την άλλη, είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που έχουν παραμείνει ίδιες για μεγάλο διάστημα και δεν υπάρχει κάποια βελτίωση, με αποτέλεσμα να νιώθεις πως βουλιάζεις μέσα σε αυτές. Είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις ξεκάθαρα και με επιχειρήματα που δε θα αφήσουν στους άλλους πιθανότητες για υπεκφυγές. Απλά θέλω να είσαι κι εσύ ειλικρινής από την πλευρά σου.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, υπάρχουν συζητήσεις αλλά και σκέψεις που θα φέρουν στην επιφάνεια κάποια σκηνικά που πίστευες – ή πίστευαν οι άλλοι – πως έχουν κλείσει. Ένα κομμάτι μέσα σου θέλει να μάθεις τους λόγους για κάποιες συμπεριφορές και με την πρώτη ευκαιρία θα «στριμώξεις» τα εν λόγω άτομα και θα ξεκινήσεις περιφερειακές ερωτήσεις, μέχρι να φτάσεις στο στόχο σου. Μπορεί να υπάρξει και από τους άλλους αυτή η συμπεριφορά προς εσένα, απλά εσύ θα το παίξεις μέχρι να σε ρωτήσουν ευθέως. Το καλό είναι πως θα βγει ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού θα μπουν όρια και θα ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που είχες αφήσει να λιμνάζουν. Θέλω λίγη προσοχή στα επαγγελματικά, ειδικά σε κάποιους συνεργάτες που λένε πολλά αλλά δεν βλέπεις να τα κάνουν πράξη.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα έχεις διάθεση να αναλογιστείς κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν επηρεάσει ή μπορεί να τις δεις να επαναλαμβάνονται μπροστά στα μάτια σου και να ξυπνούν σκέψεις αλλά και συναισθήματα που θα σε βάλουν σε μια διαδικασία περισυλλογής. Καθώς προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου και να παραμείνεις συγκεντρωμένος, ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες συζητήσεις ή μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σου κουβέντες που θα σε παρακινήσουν να συμμετάσχεις. Χρειάζεται λίγη προσοχή. έχεις την ευκαιρία να δείξεις στους άλλους πώς αισθάνεσαι σήμερα και να φτιάξεις μια πιο ασφαλή σχέση μαζί τους, αρκεί να μην μπεις στη διαδικασία να αρχίσεις αερολογίες ή να μη δίνεις βάση σε απαντήσεις των άλλων.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα έχεις μια διάθεση να επεξεργαστείς κάποιες ιδέες που είχες παλιότερα και τις άφησες στην άκρη, επειδή δε σου γέμιζαν τότε το μάτι. Με μια πιο ανανεωμένη ματιά σήμερα και με μια διάθεση να προσαρμόσεις κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να βελτιωθούν αρκετά οι ιδέες αυτές, σήμερα ασχολείσαι περισσότερο με το δημιουργικό κομμάτι και προσπαθείς να λάβεις έμμεσα ένα feedback από τους άλλους. επίσης, έχεις τη διάθεση να βάλεις σε μια πιο στέρεη βάση ένα φλερτ που σε «βασανίζει» αυτό το διάστημα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην δώσεις βάση σε διάφορα σχόλια που θα ακούσεις, αλλά και να μην προσπαθήσεις να πείσεις τους άλλους πως έχει μεγάλες προοπτικές εξέλιξης αυτό που θα τους παρουσιάσεις. Μεταξύ μας, θέλεις να το δεις στην πράξη πριν μιλήσεις.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, έχει να κάνει με τον τρόπο που κινείσαι και επικοινωνείς κάποιες επιθυμίες αλλά και κάποια παράπονα που έχεις στο χώρο της δουλειάς σου. είναι ίσως αρκετός καιρός που θέλεις να εκφράσεις αυτά που έχεις εντοπίσει και αισθάνεσαι πως σε επηρεάζουν κάπως περισσότερο και σήμερα μέσα στη μέρα θα βρεις την ευκαιρία που θέλεις για να τα πεις. Επίσης, και στο σπίτι θα υπάρξουν παρόμοιες συζητήσεις και ίσως από εκεί ακούσεις απαντήσεις για πράγματα που έχεις κάνει και έχεις προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις στα υπόλοιπα μέλη. Το σημαντικό είναι να εκμεταλλευτείς τη διάθεσή σου και να παραμείνεις ήρεμος και ξεκάθαρος και να μην αρχίσεις να πλατειάζεις για να αποπροσανατολίσεις τους άλλους. Λίγο περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σου σήμερα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είναι μια μέρα που θα έχεις συζητήσεις, επαφές και θα λάβεις μαντάτα. Από το πρωί υπάρχει μια τάση να σκέφτεσαι κάποια σκηνικά που έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα και προσπαθείς να κατανοήσεις τους λόγους για τους οποίους έγιναν. Έχεις επίσης τη διάθεση να εκφράσεις αυτά που σε ενοχλούν στο πώς εσύ αντιμετωπίζεσαι από κάποια άτομα που εκτιμάς και θα προσπαθήσεις με κάποιο τρόπο να διορθωθεί αυτό. Ο τρόπος που σκέφτεσαι σήμερα είναι αρκετά οργανωμένος και φαίνεται να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό το σκοπό του ξεκαθαρίσματος. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην την πατήσεις από όμορφα λόγια που θα ακούσεις για να σε πείσουν πως δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λες ή πιστεύεις. Όπως κι εσύ καλό είναι να μην κάνεις το ίδιο.