Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 17.10.2024

Λέοντα, το στρες και η κούραση αυτών των ημερών σήμερα βγαίνει στην επιφάνεια και ο εκνευρισμός που έχεις φαίνεται

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Πέμπτης 17.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, η σημερινή Πανσέληνος έρχεται να φέρει πράγματα στην επιφάνεια που μπορεί να σε πληγώσουν ή να σκαλίσουν κάποιες παρελθοντικές πληγές που συνειδητά αφήνεις στην άκρη. Υπάρχει ένα περίεργο σκηνικό με τους απέναντι και θα χρειαστεί να αποδεχτείς πως κάποια άτομα είναι καλύτερο να απομακρυνθούν από κοντά σου. Τα νεύρα σου δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, ενώ το φως πέφτει στις προτεραιότητές σου και σε αυτά που θέλεις να κάνεις για σένα τον ίδιο. Η ανάγκη σου να είσαι ξεκάθαρος με τους άλλους μπορεί να φανεί σαν επιθετικότητα απέναντί τους. Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά θα είναι αρκετές και θα θέσουν μια νέα βάση για το παρακάτω.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που απλά θέλεις να απομονωθείς και να απολαύσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Να ξέρεις πως οι αποκαλύψεις που θα έχεις σήμερα είναι τέτοιες που θα σε φέρουν σε σημείο να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια και να μην κολλήσεις την αλήθεια ωμή και αφιλτράριστη. Οι παρασκηνιακές δράσεις διαφόρων σε βάζουν σε μια σκέψη να πως τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν, οπότε θα νιώσεις την ανάγκη να δεις πώς μπορείς να το διαχειριστείς όλο αυτό και να βάλεις ένα τέλος. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ενώ καλό είναι να δώσεις βάση τόσο στη σωματική όσο και την ψυχική σου υγεία σήμερα.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, οι παρέες και οι φίλοι μπαίνουν στο επίκεντρο. Οι ομάδες στις οποίες συμμετέχεις, αλλά και κάποια επαγγελματικά πλάνα και ιδέες που έχεις αυτό το διάστημα αποδεικνύονται πολύ απαιτητικές σήμερα. Ίσως νιώθεις ένα μπλοκάρισμα, πως δεν προχωρούν αυτά που θέλεις να κάνεις εξαιτίας κάποιων οικονομικών θεμάτων ή καθυστερήσεων στις πληρωμές που περιμένεις. Από την άλλη, αυτή η ανασφάλεια και η τάση να υπάρχουν κάποια απρόσμενα γεγονότα σε κάνουν νευρικό. Η υποστήριξη που έχεις όμως από τους δικούς σου ανθρώπους είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα κάπως πιο ψύχραιμα. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα η πανσέληνος έρχεται να ρίξει το φως και την προσοχή σου στο πώς και πόσο εύκολα θα καταφέρεις να κατακτήσεις τους στόχους που έχεις. Όλη αυτή η ενέργεια και η υπερδιέγερση που έχεις σου φέρνει έναν εκνευρισμό, ιδίως αν δεν μπορείς κάνεις αυτά που έχεις στο πρόγραμμα. Είναι σημαντικό για σένα να κατανοήσεις το πού βρίσκεσαι και πόσο σε σέβονται και σε εκτιμούν οι γύρω σου, προκειμένου να νιώσεις μια περισσότερη ασφάλεια και μια ικανοποίηση, καθώς η υποστήριξη από την οικογένεια αλλά και από το επαγγελματικό περιβάλλον σου είναι το κύριο βοήθημα, πρακτικά και ψυχολογικά, για να προχωρήσεις.

Λέων
Λέοντά μου, το στρες και η κούραση αυτών των ημερών σήμερα βγαίνει στην επιφάνεια και ο εκνευρισμός που έχεις φαίνεται. Σήμερα είναι μια μέρα που θα δεις κάποια πράγματα να ολοκληρώνονται με τη σημερινή πανσέληνο και να δρομολογούνται υποθέσεις σου που σχετίζονται με νέα κεφάλαια σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόρφωση ή με κάποια ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό. Από την άλλη, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις γύρω σου μπορεί να είναι πιο νευρικός και απότομος, καθώς και κάποια σκηνικά στη μέρα μέσα σε κάνουν να γίνεσαι απόλυτος και επιφυλακτικός απέναντι σε συνεργάτες στη δουλειά, επειδή νιώθεις μια παρασκηνιακή δράση.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, με την πανσέληνο έρχονται στην επιφάνεια τα οικονομικά σου ζητήματα. Είσαι σε μια φάση που θέλεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου ή να βεβαιωθείς πως δεν έχεις κάποια άλλη εκκρεμότητα που να μην έχει κλείσει. Από την άλλη, ίσως νιώσεις το φόβο πως μπορεί να χρειαστείς ανάγκη από δικούς σου ανθρώπους. Αυτό όμως μπορεί να είναι και μια διαδικασία που θα κάνεις για να δεις ποιοι είναι δίπλα σου και είναι πρόθυμοι να σε στηρίξουν για να προχωρήσεις τις ιδέες σου έχεις ή να εξελίξεις κάποια επαγγελματικά σου ανοίγματα. Αντιλαμβάνομαι το φόβο που σε πιάνει, απλά θέλει ψυχραιμία και σταθερές κινήσεις.

Ζυγός
Τα νεύρα είναι κάπως τεντωμένα σήμερα, Ζυγέ μου. Η πανσέληνος αυτή έχει αρκετή ένταση και οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις με τους απέναντι δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Συζητήσεις και κουβέντες θα φέρουν στην επιφάνεια διάφορα θέματα που μπορεί να πονάνε ή να θίξουν ζητήματα που νόμιζες πως είχες διαχειριστεί και επιλύσει. Κάτι που δεν έγινε… Τόσο στο κομμάτι της δουλειάς και της καριέρας όσο και στο σπίτι, οι απαιτήσεις σήμερα είναι αρκετές και το γεγονός ότι δεν μπορείς να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν εύκολα τι είναι σημαντικό για σένα, οξύνει αρκετά περισσότερο τα πράγματα. Καλό είναι να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά πριν αποφασίσεις να τα κάνεις όλα μαζί. Θέλω να προσέξεις τον εαυτό σου και την κούρασή σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, η κούρασή σου είναι αρκετή και η πίεση που έχεις στη δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σου γενικότερα είναι κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς και πολύ εύκολα σήμερα. Η πανσέληνος έρχεται να επισημάνει πως χρειάζεται να βάλεις κάποια όρια σε καταστάσεις μεν, με έναν όχι και τόσο ήρεμο τρόπο δε. Το πώς διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου αλλά και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα γεγονότα είναι ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο σήμερα, αφού κάποιες υπερβολικές κινήσεις μπορεί να σε κάνουν να μοιράζεις κάπως άνισα το χρόνο σου στις υποχρεώσεις μέσα στη μέρα. Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως χρειάζεσαι χρόνο για να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα.

Τοξότης
Τοξότη μου, οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου με τη σημερινή πανσέληνο είναι αρκετά άμεσες αλλά και σοκαριστικές. Υπάρχουν διάφορες πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου μέσα στη μέρα και που θα σε βάλουν σε σκέψεις να αλλάξεις τον τρόπο που κινείσαι ή και τον τρόπο που οργανώνεις τα επόμενά σου βήματα. Τόσο στη δουλειά όσο και στο κομμάτι της καθημερινότητας εστιάζεις πολύ στο πώς χρειάζεται να προσαρμόσεις κάποιες διαδικασίες, προκειμένου να βρεις χρόνο για να κάνεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν και που σε γεμίζουν με περισσότερη χαρά, αλλά και να βρεθείς με φίλους και να χαλαρώσεις. Καλό είναι να ελέγξεις τις οικονομικές σου κινήσεις και να μην κάνεις αχρείαστα έξοδα.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα η πανσέληνος μπορεί να σου φέρει παράπονα και εκνευρισμό από τους άλλους. Εσύ από πλευράς σου θα μπεις σε μια διαδικασία να σκεφτείς το πώς ξοδεύεις το χρόνο σου ανάμεσα στο σπίτι και τη δουλειά, καθώς η καριέρα σου είναι πολύ σημαντική αυτές τις μέρες – πέρα από το γενικό mindset που έχεις. Οι εντάσεις και διενέξεις με τους απέναντι σε αυτό το κομμάτι θα δώσουν μια δυναμική στη μέρα σου, ενώ θα χρειαστεί να κατανοήσεις πως η ανάγκη για να βρεις χρόνο με τον εαυτό σου να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα που θέλεις να προετοιμάσεις για τη δουλειά είναι δυο στοιχεία που κάπως πρέπει να ισορροπήσουν.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, η πανσέληνος έρχεται να φωτίσει το κομμάτι της επικοινωνίας αλλά και του τρόπου που σκέφτεσαι και διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις γύρω σου. Η πανσέληνος αυτή φέρνει αποκαλύψεις σε αυτά τα θέματα και οι πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου θα είναι αρκετά σοκαριστικές. Παράλληλα, θα καταλάβεις το πόσο κουραστική και απαιτητική είναι η καθημερινότητα που βιώνεις, με αποτέλεσμα να μην έχεις ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου και για τα πράγματα που θέλεις να κάνεις μέσα στη μέρα σου. είναι σημαντικό να βάλεις σε μια σειρά κάποιες προτεραιότητες και να μπορέσεις να εξασφαλίσεις λίγες  στιγμές μέσα στη μέρα για τον εαυτό σου. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, το φως του σημερινού φεγγαριού θα πέσει σε οικονομικά ζητήματα, και κυρίως στο πώς διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου για να κάνεις πράγματα που εσύ θέλεις. Ποιες ανάγκες σου καλύπτεις και πόσο επενδύεις σε αυτές. Είναι μια πανσέληνος που σε κάνει αρκετά μαγνητικό και σου δημιουργεί τη διάθεση να κυνηγήσεις άμεσα το άτομο που σε ενδιαφέρει ή και να ανταποκριθείς στο φλερτ που δέχεσαι. Υπάρχει ένας εκνευρισμός και μια τάση σήμερα να εστιάσεις στο πώς θα καταφέρεις να πας εκεί που θέλεις, αλλά και ποιον μπορείς να εμπιστευτείς. Έχεις την ανάγκη να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στις καταστάσεις που βιώνεις, και για αυτό ίσως να έχεις μια ένταση και μια τάση να κολλάς σε οτιδήποτε θεωρείς πως δε σου κολλάει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ