Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 16.10.2024

Καρκίνε, είναι σημαντικό να εστιάσεις στα της δουλειάς σου και να δείξεις το τι μπορείς να κάνεις, αλλά και το τι αξίζεις

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 16.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, η μέρα σήμερα ξεκινά με μια πιο πεσμένη διάθεση. Αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να ανταποκριθείς σε κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις μέσα στη μέρα και αυτό. Δεν έχεις διάθεση να προχωρήσεις κάτι παραπέρα, ούτε και να εστιάσεις στο πώς θα εξελίξεις τα πλάνα σου. Θα τη χαρακτήριζα μια μέρα διεκπεραίωσης των δουλειών σου. Απλά. Το μεσημεράκι υπάρχει ένας εκνευρισμός και μια τάση να θέλεις να νιώσεις ασφαλής, ο τρόπος που το κάνεις όμως δημιουργεί εντάσεις και αποστάσεις με τους άλλους, ενώ και οι εξελίξεις στα οικονομικά σου θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Συναισθηματικά είσαι κάπως πεσμένος και μάλλον θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα σε απογοητεύσουν μέσα στη μέρα.  

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα δεν είσαι σε φάση. Μπορεί να θέλεις να πάρεις το χρόνο σου και να απομονωθείς κάπως για να βρεις τις ισορροπίες σου και να χαλαρώσεις, τα γεγονότα όμως δεν έχουν τέτοιο σκοπό. Οι εξελίξεις και οι ξαφνικές αλλαγές θα σε κρατήσουν σε μια εγρήγορση και μια σε μια υπερένταση, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι αρκετά εύκολα και να μην έχεις την ψυχραιμία να σκεφτείς πριν αντιδράσεις. Κάποιοι συνεργάτες σου έρχονται να ρίξουν λάδι στη φωτιά με τον τρόπο τους, προσπαθώντας να εστιάσουν και να πατήσουν σε αδύναμα σημεία που έδειξες κάποια στιγμή. Καλό είναι να μην ξεσπάσεις στη σχέση σου ή να μη μεταφέρεις εκεί την ένταση της μέρας.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θέλω να είσαι γενικά ψύχραιμος. Από το πρωί δεν έχεις όρεξη για να έχεις πολλά-πολλά με τους άλλους και το μόνο που θέλεις είναι να βρεις χρόνο για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Υπάρχει ένας εκνευρισμός και μια υπερένταση που δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα, ενώ οι ρυθμοί αυξάνονται σημαντικά μέσα στη μέρα και προσπαθείς ανταπεξέλθεις σε πολλά. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι το πώς θέλεις προσπαθείς να προχωρήσεις κάποια δικά σου πλάνα και στόχους, καθώς μέσα στη μέρα υπάρχουν εξελίξεις και αντιδράσεις από άτομα που δεν περίμενες. Στη δουλειά δημιουργείται ένα επίσης περίεργο κλίμα και δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, είναι σημαντικό να εστιάσεις σήμερα στα της δουλειάς σου και να δείξεις το τι μπορείς να κάνεις, αλλά και το τι αξίζεις. Ίσως εκεί μπορέσεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να διαχειριστείς με ηρεμία κάποιες καταστάσεις. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να ξεφύγει το μυαλό σου από κάτι που σε απασχολεί και να ρίξεις όλη σου την ενέργεια στα της δουλειάς. Καλό είναι να κρατήσεις χαμηλά τη μπάλα σε ό,τι αφορά την προώθηση κάποιων προσωπικών σου στόχων, καθώς η κατάσταση είναι ρευστή και δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει μέσα στη μέρα. Αν είσαι σε φάση που φλερτάρεις, προσπάθησε να μην απαντάς απότομα και να μην έχεις μια απόμακρη στάση.

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, θέλεις να εστιάσεις περισσότερο σε πράγματα που σε παρακινούν να σκέφτεσαι και θέλεις να βελτιώσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις και διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου. Από το πρωί θα καταλάβεις πως η μέρα έχει το μουντ της δοκιμασίας, αφού διάφορα γεγονότα θα δοκιμάσουν τις αντοχές και τα νεύρα σου φυσικά. Θα χρειαστεί να δείξεις στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους μέσα στη μέρα πως μπορείς να προσαρμόσεις τις κινήσεις σου στα ξαφνικά που θα τύχουν στη δουλειά σου. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις μια καλή στάση, καθώς οι υπερβολικές αντιδράσεις και το ότι δεν έχεις την καλύτερη ψυχολογία θα χτυπήσουν κάπως στους γύρω σου σήμερα.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, προσπαθείς να κινηθείς όσο πιο ήσυχα μπορείς και να μπορέσεις να παρατηρήσεις τους άλλους πιο εύκολα, χωρίς να πάρουν χαμπάρι το τι κάνεις. Σε πιάνει μια καχυποψία πως κάτι συμβαίνει και βιάζεσαι να το ανακαλύψεις, προκειμένου να προετοιμαστείς και να δώσεις τις κατάλληλες απαντήσεις στη σωστή στιγμή. Το θέμα είναι πως υπάρχει μια περίεργη ενέργεια γύρω σου που σε κάνει να μην μπορείς να εστιάσεις σωστά και σε αποπροσανατολίζει. Φυσικό λοιπόν είναι να εκνευριστείς και να μην θέλεις να έχεις πολλά-πολλά με αρκετούς γύρω σου, ενώ γίνεσαι νευρικός και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποιες υποθέσεις σου. Όσο για επικοινωνίες και φλερτ, σήμερα καλύτερα να το αφήσεις.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή με αυτά που θα ακούσεις από τους συναδέλφους, αλλά και όσους συναναστρέφεσαι γενικότερα. Η μέρα από το πρωί δείχνει το πώς θα πάει, αφού θα δημιουργηθούν εντάσεις και θα ανοίξουν καταστάσεις που θα σε έχουν στην τσίτα. Υπάρχει μια ανασφάλεια από τις αλλαγές που παρατηρείς γύρω σου και ίσως σε κάποια πράγματα κοκαλώσεις, ενώ το ότι δεν μπορείς να βρεις ένα ψύχραιμο χέρι βοηθείας μέσα στη μέρα ίσως σε κάνει να πελαγώσεις. Αυτό που θέλω να κρατήσεις και να το εφαρμόσεις είναι προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες μέσα στη μέρα, γιατί μπορεί να την πατήσεις ή να αλλάξουν τα δεδομένα που σου παρουσίασαν αυτοί που σου έκαναν την πρόταση την τελευταία στιγμή.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είναι πιθανό να ξυπνήσεις με μια αίσθηση πως από το πρωί θα χρειαστεί να προετοιμαστείς ψυχολογικά για πολλά μέσα στη μέρα. Και μεταξύ, μας άδικο δεν έχεις, αφού υπάρχουν διάφορα απρόοπτα στη δουλειά που θα κάνουν τα νεύρα σου κάπως λάστιχο. Αντιπαραθέσεις και εντάσεις με συναδέλφους δε θα λείψουν, αφού θα δεις πως δεν είναι και τόσο πρόθυμοι να βοηθήσουν στο τρέξιμο στη δουλειά και θα πάρεις αποστάσεις, μετά από κάποιες έντονες συζητήσεις που θα έχεις μαζί τους. Ίσως έχεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις το τι πρέπει να κάνει ο καθένας στη δουλειά. Καλό είναι να πάρεις λίγο χρόνο το απόγευμα και να επεξεργαστείς το τι έχει συμβεί μέσα στη μέρα.

Τοξότης
Με μια διάθεση να ξεκινήσεις τη μέρα σου θετικά ξυπνάς σήμερα, Τοξότη μου. Τα γεγονότα όμως γύρω σου δε σε αφήνουν να το απολαύσεις όσο θέλεις και θα χρειαστεί να προσγειωθείς κάπως απότομα στην πραγματικότητα και να εστιάσεις στο τι πρέπει να κάνεις στη δουλειά, για να μη μείνεις πίσω. Ξαφνικές υποθέσεις που θα σκάσουν από το πουθενά θα σε βάλουν να τρέξεις λίγο παραπάνω και να κάνεις αλλαγές στο πρόγραμμά σου για να προλάβεις, ενώ θα αντιληφθείς πως δεν υπάρχει χρόνος για να απολαύσεις κάποια απλά και μικρά πράγματα μέσα στη μέρα σου. Το απογευματάκι θα πέσεις κάπως ψυχολογικά, καθώς οι εξελίξεις στα προσωπικά σου δεν είναι και οι αναμενόμενες ή οι επιθυμητές.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, από το πρωί έχεις μια τάση να εστιάζεις πολύ στο τι μπορεί να σε επηρεάσει ψυχολογικά και πόσο αυτό μπορεί να μειώσει το ρυθμό απόδοσής σου. Η μέρα έχει μια ιδιαιτέρως ψυχολογική φόρτιση, κι ενώ εσύ θέλεις να ασχοληθείς με το σπίτι σου, να το τακτοποιήσεις και να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, υπάρχουν διάφορα γεγονότα, κυρίως προς το μεσημεράκι, που θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς περισσότερο. Οι εντάσεις στα επαγγελματικά είναι αρκετές και οι ξαφνικές αλλαγές σε αναγκάζουν να επαναπρογραμματίσεις κάποιες κινήσεις σου, ενώ και στο προσωπικό σου κομμάτι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλεις και απογοητεύεσαι από τη στάση των ατόμων που σε ενδιαφέρουν.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα το μυαλό σου τρέχει κάπως πιο γρήγορα και για τις επόμενες μέρες οι σκέψεις σου θα είναι αφιλτράριστες. Από το πρωί υπάρχει μια τάση να αναλύεις κάπως αρκετά το οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου, κάτι που εύκολα θα σε φουντώσει συναισθηματικά και θα φέρει στην επιφάνεια διάφορα θέματα που δεν έχεις λύσει. Υπάρχει ένα άγχος στην ατμόσφαιρα και το ότι θα προσπαθήσεις να κρατήσεις σε ένα ύψος την εικόνα σου αλλά και την απόδοσή σου στη δουλειά, εύκολα θα το μεγαλώσει αρκετά. Δεν έχεις την υπομονή να καθίσεις να συζητήσεις τι σε απασχολεί, ούτε όμως και να ασχοληθείς με το να απαντήσεις σε πράγματα που θεωρείς αυτονόητα.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, η μέρα δεν έχει κάτι το ενδιαφέρον και δεν ξέρεις προς τα πού να κινηθείς. Από το πρωί υπάρχει μια τάση να εστιάζεις σε πράγματα που σου δημιουργούν ασφάλεια και που σε κάνουν να σκέφτεσαι κάποιες κινήσεις σου στα επαγγελματικά. Δεν έχεις διάθεση να μοιραστείς όλα αυτά που σε απασχολούν και προτιμάς να χαθείς στον κόσμο σου, προκειμένου να βγάλεις από το μυαλό σου οτιδήποτε σε ενοχλεί ή νιώθεις πως σε ταράζει. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πως συναισθηματικά δεν έχεις μια διαύγεια σήμερα και τα συμπεράσματα που θα καταλήξεις θα είναι κάπως υπερβολικά και με μια δόση πεσιμισμού. Προσοχή σε νεύρα, στο τι λες και στις μετακινήσεις σου σήμερα.