Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 15.10.2024

Ιχθύ, η μέρα φαίνεται να είναι αρκετά καλύτερη

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Τρίτης 15.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα είναι σημαντικό να ακούσεις το σώμα σου και να πάρεις χρόνο να ξεκουραστείς. Μπορεί να είναι δύσκολο να συμβεί αυτό μέσα στη μέρα, όμως χρειάζεται να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να αποσυμπιεστείς με όποιο τρόπο μπορείς. Και δεν εννοώ να καβγαδίσεις ή να ξεσπάσεις όπου βρεις. Έχεις την ικανότητα σήμερα να εμβαθύνεις σε πολλά θέματα και να επεξεργαστείς τις σκέψεις σου με έναν πιο δημιουργικό τρόπο. Υπάρχουν εξελίξεις σε κάποια οικονομικά θέματα. Στο σπίτι σου προσπαθείς να βάλεις μια σειρά και να κατανοήσεις το τι θέλουν οι υπόλοιποι, αλλά και στη δουλειά σου έχεις κάποια πλάνα για να βελτιώσεις την κατάσταση.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είσαι πιο κοινωνικός και θέλεις να βρεθείς με φίλους και γνωστούς, να περάσεις καλά. Το φλερτ γίνεται εμφανές και ένας τρόπος να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Από την άλλη, σε κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα έχεις θετικές εξελίξεις και μπαίνεις στη διαδικασία να πάρεις έμπνευση για να προχωρήσεις τις ιδέες που έχεις. Μέσα στη σχέση θα περάσεις όμορφα με το αμόρε, ενώ εσύ που είσαι ελεύθερος έχεις διάθεση να κυνηγήσεις το άτομο που έχεις στο στόχαστρο. Έχεις ευκαιρίες να αλλάξεις κάποια πράγματα μέσα στη μέρα σου και αυτό θα σε ανανεώσει σημαντικά σωματικά αλλά και νοητικά.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, το σκηνικό αλλάζει και η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά σήμερα. εστιάζεις περισσότερο στο τι πρέπει να κάνεις να επαναπροσδιορίσεις κάποιους στόχους που έχεις αλλά και να βελτιώσεις-θεραπεύσεις την χτεσινή σου εικόνα. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα διαφορετικά και η φωνούλα μέσα σου φαίνεται να σε καθοδηγεί καλύτερα από ότι η σκέψη σου. Θετικά νέα για οικονομικά αλλά και για τη δουλειά σου. κάτι που θα σε κάνει να ασχοληθείς με ό,τι έχεις να κάνεις με περισσότερη χαρά. Κάποια νέα που έχουν να κάνουν πιθανότατα με κάποιο κρυφό πρότζεκτ φαίνεται να είναι πηγή έμπνευσης για σένα σήμερα.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, ξεθολώνεις από τη χτεσινή ένταση και μπορείς να καταλάβεις καλύτερα το τι συμβαίνει γύρω σου. Η διαίσθηση και η τάση να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις ενέργειες γύρω σου σήμερα μπορεί να σε ξελασπώσει από πολλά, αλλά και να σε βοηθήσει να βελτιώσεις σημαντικά τον τρόπο σκέψης σου. Παράλληλα, έχεις την διάθεση να φλερτάρεις ή να βγεις στο παιχνίδι και να δείξεις το ενδιαφέρον σου εκεί που πρέπει. Μπορείς να δεις τις ουσιαστικές σχέσεις και επαφές που έχεις με τους άλλους, ενώ θα υπάρξουν και ευκαιρίες που θα φέρουν κάποια νέα επαγγελματικά ανοίγματα ή εξελίξεις σε θέματα δουλειάς.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα έχεις μια δυναμική παρουσία και μια πιο μαγνητική ενέργεια που μπορεί εύκολα να σε βοηθήσει να πάρεις αυτό που θέλεις, χωρίς να κουραστείς ιδιαίτερα. Υπάρχει και μια ενέργεια που σε βοηθά να δεις σε μεγαλύτερο βάθος τις καταστάσεις, ενώ μέσα από τη διαίσθησή σου μπορείς να κάνεις πιο ασφαλείς επιλογές. Εστιάζεις πολύ σε αυτό το κομμάτι της ασφάλειας σήμερα, δεν λείπουν εξελίξεις και ευκαιρίες σε επαγγελματικά και συναισθηματικά ζητήματα. Η παρασκηνιακή δράση σου δίνει ένα προβάδισμα σήμερα και μπορείς να κάνεις αρκετά δραστικές και ριζικές αλλαγές σε πολλά θέματα της καθημερινότητάς σου ή και στη δουλειά σου.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα μπορείς να καταλάβεις πολύ καλύτερα το ποιους έχεις απέναντί σου. Ποιοι είναι πρόθυμοι να σε υποστηρίξουν και ποιοι το λένε απλά και μόνο για να κερδίσουν την εύνοιά σου. Η διαίσθησή σου σήμερα μπορεί να σε βοηθήσει να επεξεργαστείς σωστά τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά κάπως πιο αυτόματα. Νέα δεδομένα μέσα στη μέρα θα ανατρέψουν ευχάριστα κάποια συμπεράσματα στα οποία έχεις καταλήξει και θα αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου. Σήμερα είσαι πιο κοινωνικός και μπαίνεις πιο δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ, ελεύθερε Παρθένε. Δείχνεις το ενδιαφέρον σου, αλλά κυνηγάς κι εσύ. Έχεις διάθεση για έξυπνες και ουσιαστικές συζητήσεις.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα το κλίμα είναι αρκετά διαφορετικό στη δουλειά και μπορείς να λειτουργήσεις αρκετά καλύτερα σε όλα όσα έχεις να κάνεις. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσεις και να εντοπίσεις τις ευκαιρίες αλλά και τις ευκολίες που θα παρουσιαστούν σήμερα σε οικονομικά αλλά και στην καριέρα σου. Έχεις τη δυνατότητα να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και να αποδείξεις την αξία σου στο να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο, όπως μια αύξηση ή μια προαγωγή. Ξαφνικά νέα θα σου φέρουν μια χαρά, ενώ και γνωριμίες που θα κάνεις θα έχουν ένα πιο ερωτικό ενδιαφέρον εκεί που δεν το περιμένεις. Επίσης, έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια πιο ουσιαστική συναισθηματική φάση σήμερα.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, είναι μια μέρα που μπορείς να πάρεις μια ανάσα και να χαλαρώσεις μέσα από πράγματα που θέλεις να κάνεις. Εκφράζεσαι με μεγαλύτερη άνεση και μπορείς να συζητήσεις προσωπικά αλλά και επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Από την άλλη, βρίσκεις τρόπους να διαχειριστείς τις καταστάσεις γύρω σου και να τις τακτοποιήσεις πιο εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να μπεις σε διαδικασίες υπόγειας δράσης. Η διαίσθησή σου μπορεί να γίνει σημαντικός σύμμαχος σήμερα, να το ξέρεις. Από την άλλη, κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά των απέναντι θα βοηθήσουν στο να ξεκαθαρίσουν οι μεταξύ σας σχέσεις, ενώ και μέσα από συζητήσεις θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά περισσότερα.

Τοξότης
Τοξότη μου, με μια πολύ καλύτερη διάθεση ξεκινά η μέρα σου και δεν θέλεις με τίποτα να αλλάξει αυτό. από το πρωί έχεις μια τάση να εστιάζεις σε όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και να δίνεις έμφαση να ακούς το σώμα σου. Στο σπίτι μπορεί να ανοίξουν κάποια ζητήματα που σήμερα μπορείς να τα διαχειριστείς με μεγαλύτερη ψυχραιμία, αφού αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις περισσότερο με τη βοήθεια της διαίσθησής σου, ενώ παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να βάλεις μια πιο γερή βάση και να νιώσεις ουσιαστικά πιο ασφαλής. Πιθανότατα να υπάρξουν κάποιες προτάσεις στη δουλειά που δεν περίμενες και να έχεις την ευκαιρία που θέλεις, για να δείξεις την αξία σου σε αυτό το κομμάτι.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, το μυαλό σου καθαρίζει από την ένταση της χτεσινής μέρας και προσπαθείς να διατηρήσεις ένα πιο θετικό τρόπο σκέψης. Από το πρωί τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα, καθώς και με συνεργάτες αλλά και με άτομα που κάνεις μια πρώτη προσέγγιση για κάτι νέο στη δουλειά σου, θα δεις πως ρολάρουν αρκετά πιο εύκολα και ανοίγεται ένας νέος δρόμος. Επίσης, κάποιες ξαφνικές συζητήσεις μπορεί να φέρουν τα κατάλληλα άτομα μπροστά σου και να σε βοηθήσουν σε όσα σε απασχολούν. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά, αρκεί να την ακούσεις. Επίσης, έχεις την ευκαιρία σήμερα να κάνεις κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα η μέρα φαίνεται να είναι αρκετά διαφορετική. Οι τόνοι πέφτουν και μπορείς να δεις τα πράγματα με μεγαλύτερη διαύγεια. Στη δουλειά υπάρχουν ευκαιρίες που αν τις σκεφτείς και τις εξετάσεις διεξοδικά, θα μπορέσεις να κάνεις καλά ανοίγματα σήμερα. Στα οικονομικά είναι τα περισσότερα καλά νέα της ημέρας, αφού βρίσκεις τρόπο να τα φέρεις βόλτα, αλλά και κάποια εξτραδάκια που θα προκύψουν θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής. Η διαίσθηση δουλεύει στο φουλ σήμερα, οπότε οτιδήποτε αντιληφθείς πως είναι κάπως στον περίγυρό σου βάλτο σε διαδικασία παρατήρησης και δες πώς θα εξελιχθεί.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα η μέρα φαίνεται να είναι αρκετά καλύτερη. Πέρα από το ότι δεν μπορείς να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο να κάνεις, τα υπόλοιπα ρολάρουν καλύτερα και φαίνεται να κινούνται πιο εύκολα. Έχεις τη σειρά σου, ενώ και η διαίσθησή σου φαίνεται να σε οδηγεί πιο εύκολα στις σωστές επιλογές. Έχεις ευκολίες σε επαγγελματικά σου ζητήματα, ενώ έχεις και τη διάθεση να διεκδικήσεις με τον τρόπο σου το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα στη μέρα. Επαφές και συζητήσεις θα σου φανερώσουν ευκαιρίες και πόρτες που αν τις χτυπήσεις, θα υπάρξει σημαντική εξέλιξη. Το παν είναι να μείνεις συγκεντρωμένος και εστιασμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ