Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 14 - 20 Οκτωβρίου 2024

Γενικώς, γι’ αυτή την εβδομάδα θέλω να κρατήσεις στο μυαλό σου πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη Σκορπιέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 14 - 20 Οκτωβρίου 2024

Κριός
Καλή σου εβδομάδα, φίλε Κριέ! Έντονη και κάπως βαριά εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σου (17/10), κάτι που θα σε επηρεάσει πολύ. Θέλω να προσέξεις τις εξελίξεις των γεγονότων και των καταστάσεων γύρω σου, αλλά και τον τρόπο που θα αντιδράσεις εσύ. Επειδή όλοι ξέρουμε πόσο κυκλοθυμικός και νευρόσπαστος είσαι, θα σου πω πως αυτή την εβδομάδα, αν εμπλακείς σε καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι (ειδικά με άτομα που σου είναι σημαντικά), θα πρέπει να κάνεις εσύ το πίσω βήμα. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, με τη βοήθεια της Αφροδίτης, θα έχεις ευκαιρίες για φλερτ και ωφέλιμες γνωριμίες. Εσύ που δεν είσαι ελεύθερος προχωράς σε ξεσκαρτάρισμα. Απλώς μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές και θα είσαι οκέι.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, καλή εβδομάδα! Το πλανητικό σκηνικό των ημερών θα σου φέρει στο μυαλό προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα, κι αυτό θα σε βάλει σε έντονες σκέψεις, αλλά ταυτόχρονα θα σε γεμίσει και πάθος. Παράλληλα, η Πανσέληνος σου φέρνει νέα και ειδήσεις σχετικά με την καθημερινότητά σου που κάπως θα σε ταράξουν. Για να μην απορρυθμιστείς πλήρως και σε πιάσει η τρέλα σου, φίλτραρε όποια πληροφορία λαμβάνεις, θα πω εγώ. Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι ελεύθερος, ή που αποφασίζεις να φας ξαναζεσταμένο φαγητό από κάποιο παλιό φλερτ, ή που του κλείνεις οριστικά την πόρτα (και τα παράθυρα, μη σου πω) – μέση λύση δεν βλέπω. Αν είσαι ήδη σε σχέση, η Αφροδίτη φέρνει σ’ εσένα και στο αμόρε ευχάριστες στιγμές έντονου πάθους και... ό,τι κατάλαβες κατάλαβες!

Δίδυμοι
Καλή εβδομάδα, Δίδυμε! Γενικώς μπαίνεις σε σκέψεις σχετικά με τα άτομα που σε περιβάλλουν –κυρίως γκομενάκια και φίλους– αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος σου δημιουργεί μια δύσκολη όψη, που προμηνύει εντάσεις και νεύρα (παράξενο αυτό για σένα!). Οπότε, αν θες να το σπρώξεις κάτω απ’ το χαλάκι όλο αυτό, θα σε συμβούλευα να κάνεις υπομονή και εντύπωση. Στα αισθηματικά, θα σου πρότεινα να περιμένεις άλλες, καλύτερες μέρες, που λέμε – είτε είσαι single, είτε όχι. Κι αυτό γιατί τώρα έρχονται στο επίκεντρο θέματα που δεν είναι φρέσκα, καθώς μάλλον σε κάνουν να βράζεις στο ζουμί σου εδώ και καιρό. Απλώς τώρα δεν μπορείς πια να κάνεις τον μα@@κα κι ότι δεν τα βλέπεις (αν είσαι δεσμευμένος). Ειδικά όμως αν είσαι ελεύθερος, περίμενε θετικές εξελίξεις από την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος
Αγαπητό μου Καρκινάκι, καλή εβδομάδα! Αν τα άτομα που σε περιβάλλουν (σε επαγγελματικό ή/και οικογενειακό επίπεδο) είναι έστω και λίγο σημαντικά για σένα, don’t be a drama queen και κράτα και λίγο κλειστό το στόμα σου, ειδικά αυτή την εβδομάδα. Σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η Πανσέληνος στις 17 του μήνα καθόλου δεν αστειεύεται και φέρνει νεύρα, νεύρα – α, και νεύρα. Στα ερωτικά σου, αν είσαι αδέσμευτος, θεωρώ πως θα παραμείνεις στην ίδια κατάσταση αυτή την εβδομάδα, καθώς κοιτάς μόνο την πάρτη σου και θέματα σχετικά με το σπίτι και την καθημερινότητα, οπότε πού χρόνος για γκομενιλίκι; Αν είσαι δεσμευμένος, να ξέρεις πως η ένταση των ημερών μπορεί να εκτονωθεί και με άλλους τρόπους πέρα από φωνές και καβγάδες – χρησιμοποίησε αυτή την πληροφορία όπως εσύ θέλεις. 

Λέων
Φίλε Λέοντα, καλή σου εβδομάδα! Επειδή είσαι Λέων δεν σημαίνει πως πρέπει να μας αποδείξεις και τη ρήση «όνομα και πράμα» – το ξέρεις, έτσι; Γενικώς, αυτές τις μέρες θα τεσταριστούν οι σχέσεις σου με τους γύρω σου, κυρίως, όμως, λόγω του τρόπου που εσύ επικοινωνείς τις σκέψεις σου. Οπότε, please don’t be a ζώον και φέρσου κόσμια, αν δεν θες να δεις π.χ. τους φίλους σου να αποχωρούν ο ένας πίσω απ’ τον άλλον. Στα γκομενικά, όσο έχεις τύχη (την εύνοια της Αφροδίτης), διάβαινε. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, οι ευκαιρίες για εξόδους θα οδηγήσουν και σε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν, πάλι, δεν είσαι ελεύθερο πουλί, συζητάς και (γιατί όχι;) υλοποιείς ευκολότερα εξορμήσεις ή κάποια σχέδια που είχατε από κοινού, όπως π.χ. συγκατοίκηση, κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά. 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, καλή εβδομάδα! Αν είσαι από τους Παρθένους με υποθέσεις ή, κυρίως, γραφειοκρατικά ζητήματα σε εκκρεμότητα, αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να τα διευθετήσεις. Η Πανσέληνος σου βαραίνει κι άλλο την ατμόσφαιρα, καθώς σε βάζει στο τρυπάκι να ασχοληθείς λίγο και με το πορτοφόλι σου. Βέβαια, εάν σκορπάς αλόγιστα και γενικώς είσαι ανοιχτοχέρης, φταις εσύ κι όχι η Πανσέληνος, γκέγκε; Κι επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, δώσε βάση, μη σε πιάνουν κότσο κι εκεί. Στα ερωτικά σου, αν είσαι single, γνωρίζεις κάποιο νέο άτομο που σε κάνει να νιώθεις σαν να το ξέρεις από πάντα – εγώ για καλό το λέω αυτό. Αν δεν είσαι single, μπορείς τώρα να ανοίξεις την καρδούλα και την κεφάλα σου και να πεις στο έτερον ήμισυ αυτά που σε προβληματίζουν. 

Ζυγός
Αγαπητό μου Ζυγάκι, καλή εβδομάδα! Μήπως έχεις πέσει με τα μούτρα στο εγώ σου τον τελευταίο καιρό – λέω τώρα εγώ; Αν δεν το έχεις καταλάβει, μην αγχώνεσαι, γιατί θα φροντίσουν να σ’ το υπενθυμίσουν οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου, τους οποίους έχεις μάλλον καραχεσ@@νους. Πάντως μείνε μακριά από παρορμητικές κινήσεις και κουβέντες. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι χωρίς σχέση και θες να αλλάξει αυτό, ξαναδιάβασε αυτό που σου έγραψα παραπάνω, καθώς οι φίλοι είναι αυτοί που θα παίξουν ρόλο σε μια πολύ σημαντική γνωριμία που σου έρχεται αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι σε σχέση, σου υπογραμμίζω πως είναι απαγορευτικό να ασχοληθείτε ξανά –ειδικά τώρα– με θέματα που έχει μαλλιάσει η γλώσσα σας να συζητάτε όλο το προηγούμενο διάστημα (ήθελα να ’ξερα δεν βαρεθήκατε να λέτε τα ίδια και τα ίδια;).  

Σκορπιός
Καλή εβδομάδα, αγαπημένε Σκορπιέ! Γενικώς, γι’ αυτή την εβδομάδα θέλω να κρατήσεις στο μυαλό σου πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Κοινώς, μην κοιτάς μόνο πώς να βγάλεις λεφτά ή να κλείσεις όλες τις υποχρεώσεις σου με τη μία, γιατί θα έρθει η στιγμή που το σώμα και ο οργανισμός σου θα σταματήσουν να σε ακολουθούν (ορίστε και η μαμαδίστικη συμβουλή της ημέρας). Παράλληλα, τώρα που είπα για λεφτά, σταμάτα επιτέλους τα αλόγιστα έξοδα. Στα ερωτικά σου, αν είσαι αδέσμευτος, το να πη@@ς και να εξαφανίζεσαι και μετά να απορείς γιατί το γκομενάκι δεν σε παίρνει στα σοβαρά δεν είναι σωστή τακτική, αν θες πραγματικά να το πας πιο σοβαρά. Επένδυσε σε μια νέα γνωριμία και θα με θυμηθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις πράγματα με το ταίρι σου που συμβάλλουν στην ενίσχυση της συναισθηματικής ασφάλειας και των δυο σας. 

Τοξότης
Καλή σου εβδομάδα, Τοξοτάκι μου! Αυτή η εβδομάδα θα έχει έναν πιο συναισθηματικό τόνο, όχι μόνο σχετικά με δικά σου θέματα, αλλά και με ανησυχίες των γύρω σου, καθώς θα γίνεις λίγο ψυχοπονιάρης. Κοίτα μόνο αυτή την ευάλωτη φάση σου μην την εκμεταλλευτούν τυχόν επιτήδειοι, έτσι; Επίσης, όπου βλέπεις μπερδέματα, εσύ θέλω να το βάζεις στα πόδια αυτές τις μέρες, καθώς ευνοούνται πολύ οι παρεξηγήσεις. Στα ερωτικά, αν δεν είσαι σε κάποια σχέση, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον που έχει τα φόντα να γίνει το μόνιμο ταίρι σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε κάποια σχέση, φέρεσαι λίγο διπολικά και είσαι μια κρύο, μια ζέστη. Ε, αποφάσισε όμως, γιατί δεν σε βλέπω καλά (μην πεις μετά ότι δεν σε προειδοποίησα)! 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Οι τομείς δουλειά και οικογένεια σου κάθονται κάπως στραβά αυτή την εβδομάδα, αλλά να σου πω πως, αν δεν διευθετήσεις εσύ τα θέματα που σε απασχολούν (σαν σωστός Αιγόκερως) γύρω από αυτούς τους τομείς, μην περιμένεις να το κάνει και κανείς άλλος. Παράλληλα, ο φόρτος εργασίας θα είναι αυξημένος, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορείς να ανοίγεις το στόμα σου και να λες ό,τι σου κατέβει, έτσι; Οι άλλοι τα κρατάνε και σ’ τα χτυπάνε μετά. Στα γκομενικά, αν είσαι single, δεν αποκλείεται να έχεις μια συνάντηση που θα φέρει παλιές καλές αναμνήσεις και στιγμές στο προσκήνιο! Αν δεν είσαι single, εκτός από παθιάρικες και έντονες στιγμές με το ταίρι, μην περιμένεις κάτι άλλο – μην είσαι αχάριστος, θα πω εγώ. 

Υδροχόος
Καλή εβδομάδα, φίλε Υδροχόε! Γενικώς θα σε απασχολήσουν θέματα σχετικά με τη δουλειά ή την καθημερινότητά σου, τα οποία όμως, θα σου τονίσω, είναι προσωρινά. Αυτό σ’ το λέω γιατί, αν πάνω στη φωτιά των ημερών, με αφορμή τα προβλήματά σου, πας και ρίξεις κι άλλο λάδι με τη γνωστή γαϊδουρινή συμπεριφορά σου, εσύ θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο μετά. Δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να πηγαίνουν με τα νερά σου και να τα ακούνε κι από πάνω, σωστά; Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρίες να πλησιάσεις το άτομο που σου έχει τραβήξει την προσοχή και να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι σε σχέση, κοίτα να επικεντρωθείς σε αυτά που σας ενώνουν και σας κάνουν να περνάτε καλά, παρά σε αυτά που σας απομακρύνουν και σας ξενερώνουν.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, καλή εβδομάδα! Όπως κινείται ο μήνας σου γενικά μέχρι στιγμής, έτσι θα πορευτεί και αυτή η εβδομάδα. Κοινώς, θέματα σχετικά με την τσέπη σου δεν θα σ’ αφήσουν σε ησυχία – αλλά δεν σε φοβάμαι εσένα, θα τα καταφέρεις! Εκεί που σε φοβάμαι λίγο, βέβαια, είναι στους καβγάδες γύρω από αυτά τα θέματα, κυρίως με τους οικείους σου, οι οποίοι θα είναι και το μήλο της Έριδος. Στα γκομενικά σου, αν είσαι ελεύθερο πουλί, είσαι κάπως χαλαρός στον τομέα αυτό, κάτι που σου προκαλεί εξωστρέφεια, κι αυτό προσελκύει πιθανούς συντρόφους, ή έστω, αξιόλογα φλερτ. Αν είσαι σε σχέση, θα ζήσεις ωραίες στιγμές, αλλά αν έχεις κοινό λογαριασμό στην τράπεζα με το ταίρι σου, πέρνα καλού κακού μια βόλτα να τσεκάρεις ότι όλα είναι οκέι.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ