Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 14.10.2024

Σκορπιέ μου, η διάθεση δεν είναι και η καλύτερη

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 14.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα μοιάζεις αρκετά με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Από το πρωί έχεις μια τάση να προσπαθείς να εκμεταλλευτείς κάποιες συνθήκες και να έρθεις πιο κοντά με κάποιους από τους συνεργάτες σου, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου πιο εύκολα, αλλά και να βελτιώσεις τις μεταξύ σας σχέσεις, χωρίς όμως να ανοίγεις τα χαρτιά σου. Το θέμα είναι πως από τη μία δεν έχεις την υπομονή και την αντοχή να μπεις σε συζητήσεις που θεωρείς εντελώς αχρείαστες, ενώ μέσα στη μέρα θα φτάσεις στο αμήν με τον τρόπο που εξελίσσονται κάποιες υποθέσεις στη δουλειά. Θέλει προσοχή και δώσε χρόνο σε κάποια πράγματα για να τα κατανοήσεις καλύτερα. 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, θέλεις να δουλέψεις σε κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα, αλλά διάφορα σε δυσκολεύουν να παραμείνεις συγκεντρωμένος. Στη δουλειά σου μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αρκετά πράγματα, όμως θα χρειαστεί να προσέξεις αντιπαραθέσεις με προϊσταμένους. Ο τρόπος που απαντάς και απευθύνεσαι είναι αρκετά επιθετικός και οι τόνοι ανεβαίνουν εύκολα, ενώ προσπαθείς να βρεθείς ένα βήμα μπροστά σε κάποια πράγματα και κάνεις βιαστικές κινήσεις. Είναι σημαντικό να παραμείνεις συγκεντρωμένος και οργανωμένος σε αυτά που έχεις να κάνεις και να μην αφήσεις το πείσμα να σε οδηγήσει σε συμπεράσματα που δεν έχουν και τόσο βάση.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα είσαι πολύ κοντά να υψώσεις το ανάστημά σου και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε όλους αυτούς που προσπαθούν να παίξουν με την εικόνα σου, αλλά το κυριότερο, με τη δουλειά σου. Δεν υπάρχει περιθώριο για αστεία σήμερα. Το μόνο που ίσως σε χαλαρώσει είναι το φλερτ που υπάρχει στη ατμόσφαιρα και κρατά το μυαλό σου σε μια εγρήγορση. Κατά τα άλλα, νιώθεις την ανάγκη να λειτουργήσεις άμεσα, προκειμένου να διασφαλίσεις πως δεν θα υπάρξει κανείς και τίποτα εναντίον σου. Φυσικά όλη αυτή η ένταση φαίνεται και μπορεί να δημιουργήσει θέματα, ιδίως αν τη στρέψεις προς οποιοδήποτε σου φανεί ύποπτος. Η μέρα θέλει ψυχραιμία και να καταλάβεις πως σε κάποια σημεία το παρακάνεις. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα δεν είσαι για συζητήσεις. Έχεις καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να δείξεις στους άλλους πως έχεις καταλάβει τι γίνεται. Από το πρωί έχεις μια διάθεση να τακτοποιήσεις καλύτερα κάποιες καταστάσεις που τρέχουν και αφορούν το σπίτι σου, ενώ κι εκεί μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις ή αντιπαραθέσεις αρκετά εύκολα. Εσύ είσαι στα κόκκινα και δεν μπορείς να κρατηθείς, ενώ παραμένεις σε αυτά τα συμπεράσματα και δεν αφήνεις τους άλλους να εξηγήσουν τη θέση τους. Σε κάποια φάση μέσα στη μέρα, το πείσμα δε σε αφήνει να δεις πως κάποιοι από τους απέναντι θέλουν να σε βοηθήσουν και όχι να σου πάνε κόντρα, όπως πιστεύεις. 

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου σα να ζορίζεσαι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους με τους άλλους. Από το πρωί έχεις μια διάθεση να κάνεις κουβέντες που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους, το ότι μπορεί όμως να δεις τοίχους υψωμένους ή άτομα που μπορεί να σε σταματήσουν. Από την άλλη, κι εσύ δεν θέλεις να αφήσεις τους άλλους να πλησιάσουν πολύ κάποια ευαίσθητα σημεία σου και για αυτό προετοιμάζεσαι να δείξεις τα όριά σου. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσεις να κάνεις σαφές στους άλλους πως δεν έχεις όρεξη για παιχνίδια και να μη στήσεις θεαματικούς καβγάδες. Τέλος, θέλω να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά σου σήμερα. Κάποια παρασκηνιακά που μπορεί να μάθεις θα σε βγάλουν εκτός εαυτού και θα κινηθείς παρορμητικά και έντονα. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις και να δείξεις πως δε φοβάσαι να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια. Με τους συνεργάτες σου είναι κάπως διαφορετικές οι συνθήκες σήμερα και δεν μπορείς να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Ειδικά σε όσους προσπαθούν να επιβάλουν την άποψή τους σε αυτά που θέλεις εσύ να κάνεις. Είναι αρκετά τα σχόλια που θα ακούσεις σήμερα και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Το καλό είναι πως μπορείς να δείξεις τα όριά σου και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν μέχρι πού τους παίρνει, απλά δεν θα το κάνεις με τον γνωστό σου τρόπο.  

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, από το πρωί έχεις μια ένταση και στη δουλειά το κλίμα δε σε βοηθά να το διαχειριστείς ψύχραιμα. Μπορεί να κρατάς κάποιες αποστάσεις και να φροντίζεις να μπαίνουν πράγματα αλλά και άνθρωποι στη θέση τους, προσπαθώντας να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες και να μείνεις συγκεντρωμένος. Αυτό που σε διασπά τρομερά είναι η ένταση και ο ανταγωνισμός που αισθάνεσαι γύρω σου σήμερα, καθώς και η πίεση που σου ασκείται από το περιβάλλον εκεί. Μέσα στη μέρα σε πιάνει ένα πείσμα για το τι πρέπει να κάνεις και δεν σκοπεύεις να σταματήσεις πριν τα ολοκληρώσεις. Θέλω να προσέξεις και να ακούσεις το σώμα σου σήμερα και όχι το πείσμα σου.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, η διάθεση δεν είναι και η καλύτερη. Έχεις πολλά που πρέπει να κάνεις μέσα στη μέρα και από τη μία νιώθεις πως μπορεί να τα καταφέρεις, από την άλλη όμως τα διάφορα που προκύπτουν φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Επαγγελματικά είσαι κάπως στα κόκκινα από άποψη διαχείρισης των καταστάσεων και δεν μπορείς να περιμένεις το τι θα κάνουν οι άλλοι για να εξελιχθούν τα πράγματα. Έτσι, είναι πιθανό να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λειτουργήσεις κατά πώς εσύ θεωρείς καλύτερα. Ενώ μπορείς να διαχειριστείς σωστά κάποιες πληροφορίες που φτάνουν, φαίνεται πως δεν μπορείς να κρατήσεις εύκολα την ψυχραιμία σου. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, έχεις μια συναισθηματική ένταση και μια νευρικότητα που δε σε αφήνει να ηρεμήσεις. Κάποιες εξελίξεις στο σπίτι ή κάποια θέματα που θα προκύψουν με τα μέλη της οικογένειάς σου θα ανεβάσουν αρκετά τους τόνους και θα χρειαστεί να παρθούν σημαντικές αποφάσεις, προκειμένου να μπει μια σειρά. Έχεις μια ένταση από την πλευρά σου και θέλεις να πεις πολλά, με την πρόθεση να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και να δείξεις τα πράγματα που σε ενοχλούν, όμως είναι εύκολο να ξεφύγεις και να κάνεις ξεσπάσματα. Είναι σημαντικό να νιώσεις πως σε καταλαβαίνουν και πως μπορεί να έχεις την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεσαι για να εκφραστείς. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα έχεις νευράκια από το πρωί και αυτό φαίνεται, πίστεψέ με. Αρχικά, υπάρχει μια περίεργη κινητικότητα στη δουλειά και μια αδιόρατη κόντρα με άτομα που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη δύναμη από σένα και αυτό φαίνεται από τη μεταξύ σας επικοινωνία. Και με τους συνεργάτες σου όμως επικρατεί μια τάση για επίδειξη δύναμης σήμερα και δύσκολα θα βγει άκρη αν δεν το μαζέψεις. Θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός στα λεγόμενά σου σήμερα και να μετριάσεις τη σκληρότητα που θέλεις να βγάλεις στους άλλους. Μπορείς να πεις κάποια πράγματα ξεκάθαρα, ωστόσο το να στήσεις τους άλλους στον τοίχο δε θα σε βγάλει κάπου σήμερα. 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, υπάρχει μια περίεργη διάθεση και μια τάση να θέλεις να προετοιμαστείς για όλα τα ενδεχόμενα που περνάνε από το κεφάλι σου. Αδύνατο μεν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα το προσπαθήσεις. Από το πρωί έχεις έναν εκνευρισμό στη δουλειά και μια τάση θέλεις να γίνουν τα πράγματα με τον δικό σου συγκεκριμένο τρόπο. Από την άλλη, θα χρειαστεί να δώσεις βάση και στα οικονομικά σου, καθώς αντιλαμβάνεσαι πως κάπως πρέπει να το μαζέψεις. Είναι κάτι που σου παρέχει ασφάλεια, είτε το θέλεις είτε όχι. Μέσα στη μέρα θα σε πιάσει μια φοβία πως κάτι μπορεί να γίνει και να ξεφύγουν τα πράγματα από τον έλεγχό σου. Θέλει ψυχραιμία και να μην κινείσαι παρορμητικά.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η μέρα σήμερα είναι αρκετά απαιτητική και πολύ έντονη. Από το πρωί υπάρχει μια περίεργη διάθεση και μια τάση να κινείσαι αρκετά νευρικά και γρήγορα. Μπορεί να τα έχεις πιο οργανωμένα μέσα στο κεφάλι σου, όμως σα να μη θέλεις να κάνεις και πολλά. Έχεις έναν εκνευρισμό και έχεις την απαίτηση να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα σε κάποιες δουλειές που κάνεις κλείνεις, και αυτό σε κάνει ακόμα πιο νευρικό και πιο παρορμητικό στις κινήσεις σου. Μέσα στη μέρα θα σε πιάσει κι ένα πείσμα ή μια αίσθηση πως δε σε καταλαβαίνουν οι φίλοι σου και θα πεις πολλά, χωρίς να τα φιλτράρεις. Τα παραπονάκια θα έχουν την τιμητική τους σήμερα.