Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 13.10.2024

Ζυγέ, έχεις διάθεση να βγεις, να περάσεις καλά και να εστιάσεις σε όλα αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις ανανεωμένος

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 13.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, από το πρωί υπάρχει μια περίεργη ενέργεια γύρω σου που σε προβληματίζει και νιώθεις να δυναμιτίζει κάπως και το δικό σου συναίσθημα. Περιμένεις τη στιγμή να γίνει το μπαμ και να ξεκινήσεις κι εσύ. Στην παρέα ακούς πολλά και ενώ προσπαθείς να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες και να συζητήσεις εκτενώς το τι συμβαίνει, θα νιώσεις πως δε βγαίνει εύκολα άκρη. Κι επειδή και ψυχολογικά δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη, η απογοήτευσή σου θα βγει πιο εύκολα στην επιφάνεια με μια έντονη συζήτηση. Είσαι υποστηρικτικός απέναντι στους άλλους, αλλά δεν έχεις την υπομονή και διάθεση για ανούσιες κουβέντες. Προσοχή σε έξοδα. 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι σημαντικό να προσέξεις πολύ τον τρόπο που κινείσαι σε επαγγελματικά σου ζητήματα. Οι ισορροπίες είναι αρκετά λεπτές και η αντοχή σου και η ανοχή σου σε πολλά είναι κάπως στο όριο. Από το πρωί, παρατηρείς τις καταστάσεις και προσπαθείς να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τις αποδόσεις σου στη δουλειά, όμως ο τρόπος και η αντιμετώπιση που δέχεσαι από συνεργάτες και συναδέλφους σε αφήνει με μια απογοήτευση, αλλά και με μια τάση να τα πεις έξω από τα δόντια, χωρίς να ενδιαφέρεσαι πως μπορεί να απομακρυνθούν και σημαντικά άτομα για σένα εξαιτίας της συμπεριφοράς σου αυτής. Είναι σημαντικό να έχεις ένα εφεδρικό σχέδιο έτοιμο. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου μέσα στη μέρα να αναθεωρεί αρκετά πράγματα. έχεις την αίσθηση πως πρέπει να αλλάξουν κάποια βασικά, για να μπορέσεις να βελτιωθείς κι εσύ σαν προσωπικότητα. Από το πρωί έχεις μια τάση να προσπαθείς αν βελτιώσεις όσο μπορείς κάποιες επαγγελματικές ιδέες και κινήσεις σου, δίνοντας έμφαση σε λεπτομέρειες. Κάποια θεματάκια στη δουλειά θα σε στενοχωρήσουν σήμερα ή μπορεί να ανάψουν πιο εύκολα τα λαμπάκια σου και να πάρεις αποφάσεις στο φτερό. Κακό αυτό το δεύτερο, να ξέρεις. αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι ο τρόπος που θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές σου υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, προσπαθείς να παραμείνεις ήρεμος κάπως πιο συγκεντρωμένος σε κάποια πράγματα. από το πρωί νιώθεις αρκετά δυνατός να σκεφτείς τον τρόπο που θα ήθελες να αλλάξεις στη συμπεριφορά σου ή στον τρόπο που σκέφτεσαι κάποιες καταστάσεις και προσπαθείς να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Θέλει προσοχή όμως, γιατί εύκολα μπορεί να «παραστρατήσεις» από αυτή τη διαδικασία και να αντιδράσεις κάπως πιο απότομα σε οτιδήποτε σε ενοχλήσει. Οι διαφωνίες μέσα στη μέρα θα φέρουν εντάσεις με φίλους και θα το πάρεις πιο προσωπικά από όσο πρέπει. Καλό είναι να πεις αυτά που σε ενοχλούν και να μην τα κρατήσεις για κάποιο επόμενο καβγά και να τα πετάξεις εκεί. 

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες με τους συνεργάτες σου. Από το πρωί είσαι κάπως έντονος, παρά το γεγονός ότι έχεις μια διαύγεια νου και μπορείς να καταλάβεις τι χρειάζεται να κάνεις, προκειμένου να διατηρήσεις κάποιες ηρεμίες γύρω σου με ευκολία. Ωστόσο, η πορεία της μέρας δε θα σε αφήσει και τόσο ήσυχο, αφού και στη δουλειά ανεβαίνουν οι τόνοι και θα εμπλακείς σε δουλειές άλλων και τα νεύρα σου θα ξεσπάσεις πάνω στους άλλους χωρίς να το καταλάβεις. Οι αντιπαραθέσεις με τους απέναντι είναι πολύ πιθανές και θα χρειαστεί να ακούσεις, αλλά και να κάνεις πίσω σε κάποια ζητήματα. Ειδικά σε αυτά που έχεις άδικο, ακόμα και αν δεν το παραδέχεσαι. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, από το πρωί έχεις μια κινητικότητα σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σου, αλλά και το πώς θα χρειαστεί να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου για την εβδομάδα που ξεκινά. Έχεις αρκετά πράγματα να τακτοποιήσεις και μέσα στη μέρα. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς κάπως τη διάθεση που έχεις και να δεις τα οικονομικά σου. Μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις που θα σε ευνοήσουν σε αυτό το κομμάτι ή να κάνεις πιο εύκολα κάποια ξεκαθαρίσματα που θα σε βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που παίρνεις αποφάσεις σήμερα, καθώς γίνεσαι παρορμητικός απρόβλεπτος, ενώ μπαίνεις και στο τρυπάκι να απαντήσεις σε πολλά που ακούς από φίλους. 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, έχεις διάθεση να βγεις, να περάσεις καλά και να εστιάσεις σε όλα αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις ανανεωμένος και πιο ανάλαφρος. Από το πρωί έχεις μια αίσθηση ότι πρέπει να κάνεις διάφορα πράγματα στη δουλειά και να εστιάσεις σε επαγγελματικές σου εξελίξεις. Να δεις μια κινητικότητα σε αυτό το κομμάτι. Είσαι σε μουντ να κάνεις συζητήσεις και να ρίξεις προτάσεις στο τραπέζι, ενώ και το φλερτ έχει την τιμητική του σήμερα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τα οικονομικά ανοίγματα σήμερα και τις σπατάλες που θα κάνεις. Μπορεί να φαίνονται μικρές μεμονωμένα, συγκεντρωτικά όμως δε θα είναι και θα εκπλαγείς στο τέλος της ημέρας. Επίσης, η ανταγωνιστική στάση από το πρωί μπορεί να σε κάνει κάπως πιο έντονο. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, ενώ έχεις μια σχετικά καλύτερη διάθεση, μπορεί να γίνεις αρκετά κυκλοθυμικός και τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου να σε κουράσουν αρκετά. Από το πρωί έχεις στο νου σου κάποια οικογενειακά ζητήματα που χρειάζεται να λύσεις ή να ασχοληθείς πιο εντατικά με αυτά, ενώ κάποιες απαιτήσεις από την πλευρά των συνεργατών σου σε εκνευρίζουν και σε κάνουν να πάρεις αποστάσεις. Η αίσθηση ότι δεν μπορείς να λειτουργήσεις κάπως ανεξάρτητα σε κάποια κομμάτια ίσως σου δημιουργήσει μια απογοήτευση μέσα στη μέρα. Καλό είναι να μην προβείς σε ανακοινώσεις που μακροπρόθεσμα δε θα μπορέσεις να υποστηρίξεις, για αυτό και σκέψου προσεκτικά κάθε ενδεχόμενο που περνά από το μυαλό σου.

Τοξότης
Τοξότη μου, από το πρωί έχεις πολλά που σκέφτεσαι και θέλεις να τα βάλεις σε μια σειρά. Από τη μία υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά ή ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα που σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό και θέλεις να πάρεις αποστάσεις, ενώ παράλληλα σε απογοητεύουν τα αποτελέσματα που βλέπεις. Έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς με φίλους και να ξεχαστείς από την όλη πίεση μέσα στην παρέα, καθώς περνάς καλά και νιώθεις πως καταλαβαίνουν τους προβληματισμούς που τους εκφράζεις. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι να κινηθείς, ώστε να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Σίγουρα θέλει δυναμική αντιμετώπιση, αλλά όχι μια επιθετική στάση. Μπορείς όμως να ξεχωρίσεις αυτά τα πράγματα σήμερα;

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, εστιάζεις πολύ στο πώς θα εξασφαλίσεις ηρεμία και κάποιες ισορροπίες σε σημαντικά ζητήματα, όπως είναι το οικονομικό, αλλά και το κλίμα στα επαγγελματικά σου. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πως δύσκολα θα συγκεντρωθείς σε πράγματα που έχεις να κάνεις. Μπορεί οι κοινωνικές επαφές και οι συζητήσεις για δουλειά να πάνε πολύ καλά, χρειάζεται όμως να είσαι προσεκτικός σε αυτά που υπόσχεσαι, γιατί κάπως τα παραλές σήμερα. Υπάρχει μια περίεργη κινητικότητα με τους συνεργάτες σου και σκέφτεσαι αν πρέπει να διακόψεις κάποιες από τις συνεργασίες σου. Αυτό που θα σου πω είναι πως η ένταση της ημέρας δε σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά και κινείσαι παρορμητικά και απερίσκεπτα. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, η μέρα σου φαίνεται να έχει ενδιαφέρον. Από το πρωί υπάρχει μια κινητικότητα που φέρνει μεν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και επαφές με άτομα που θα σε βοηθήσουν αν δεις άλλες εναλλακτικές και οπτικές πιο εύκολα. Παράλληλα, εξελίξεις στη δουλειά μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα απογοήτευσης και μιας τάσης να σκεφτείς «τσάμπα τρέξιμο». Πάρτο πιο χαλαρά, γιατί εύκολα μπορεί να ξεσπάσεις και να κάνεις χαμό, καθώς είσαι αρκετά πιεσμένος ψυχολογικά και αυτό δε μπορείς να το διαχειριστείς παράλληλα με τα υπόλοιπα σήμερα. Επίσης, έχεις μια τάση να κινείσαι αρκετά παρορμητικά σήμερα και να μην σκέφτεσαι τις συνέπειες των πράξεών σου. Αυτό ειδικά θέλει πολλή προσοχή σήμερα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα χρειάζεται να δεις τα πράγματα από απόσταση. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στο μυαλό σου υπάρχουν διάφορες πληροφορίες και αποκαλύψεις που σου έγιναν το τελευταίο διάστημα και προσπαθείς να τις διαχειριστείς, όμως ο εκνευρισμό και η τάση σου να τα πεις για να ξεθυμάνεις, δε σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Παράλληλα, σε συζητήσεις που παρακολουθείς αντιλαμβάνεσαι πως οι συμπεριφορές κάποιων ατόμων μπορεί εύκολα να σε απογοητεύσουν και να σου αφήσουν μια αρκετά περίεργη εντύπωση. Το καλό είναι πως είσαι σε θέση να δεις τα πράγματα πιο διερευνητικά και ξεχωρίσεις τα ουσιαστικά από τα ανούσια. Κάποιες παρασκηνιακές επικοινωνίες μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις μια πρόκληση να αποδείξεις κάτι. Αξίζει όμως τον κόπο; Γιατί είναι εύκολο να εκτεθείς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ