Κριός
Κριέ μου, οι παρέες σου, αλλά και οι στόχοι που επεξεργάζεσαι σήμερα φαίνεται να σε βάζουν σε περίεργες σκέψεις και να προσπαθείς να τα καταφέρεις όλα μαζί. Προσπαθείς να βρεις τρόπους για άμεσα αποτελέσματα, ενώ βγάζεις προς τα έξω μια εικόνα αρκετά έντονη και ελεγκτική σήμερα. Προς το μεσημεράκι θα υπάρξουν συζητήσεις με φίλους που θα σε βάλουν σε σκέψεις και ίσως προσπαθήσουν να σε παραπλανήσουν για το πώς αντιλαμβάνεσαι αυτά που σου λένε. Πριν απαντήσεις, άκου και κάνε ερωτήσεις για το οτιδήποτε δε σου κολλάει. Στη δουλειά, από το απόγευμα και μετά υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα και με τη βοήθεια κάποιων συνεργατών θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποιες ιδέες που έχεις.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είσαι πολύ καχύποπτος σε αυτά που ακούς και προσπαθείς να κινηθείς με περισσότερη προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, προκειμένου να διατηρήσεις ισχυρή την επαγγελματική σου εικόνα. Από το πρωί ακούς προσεκτικά τους άλλους και φαίνεται να μετράς τις λέξεις τους, έχοντας κατά νου πως κάτι κρύβεται πίσω από αυτές. Από το μεσημεράκι θα χρειαστεί να προσέξεις με ποια άτομα από τη δουλειά σου έχεις πιο φιλικές σχέσεις, καθώς μπορεί να έχουν άλλες βλέψεις για εσένα και να στο παίζουν χαλαροί. Από το απόγευμα όμως, επιλέγεις να χαλαρώσεις και να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα και άμεσα, χωρίς να μπαίνεις σε περίπλοκες διαδικασίες. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, είσαι σε μια φάση που απλά προτιμάς να ακούς τι γίνεται να λειτουργείς πιο παρατηρητικά στο τι συμβαίνει γύρω σου. ίσως είσαι σε μια φάση σήμερα που προσπαθείς να βρεις και τη δική σου θέση μέσα σε όλο αυτό, προσπαθώντας να διαχωρίσεις τα ζητήματα που σε αφορούν από αυτά που δε σε αφορούν. Παραμένεις όμως σε μια εγρήγορση και σε μια ετοιμότητα για την πιθανότητα που κάποιος θα προσπαθήσει να στην πει. Προς το απογευματάκι θέλω να προσέξεις πολύ το περιβάλλον της δουλειάς σου, καθώς θα παρατηρήσεις παρασκηνιακές δράσεις και μια περίεργη επικοινωνία που θα σου κάνει εντύπωση. Προς το βραδάκι πάλι, έχεις διάθεση για να βγεις, να χαλαρώσεις και να κάνεις ωραίες συζητήσεις για να κλείσεις όμορφα τη μέρα σου. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα είσαι λίγο καχύποπτος και ο τρόπος που σκέφτεσαι σε βοηθά να δεις πίσω από τα γεγονότα και τα λόγια των άλλων. Από το πρωί υπάρχει μια τάση να θέλεις να τσεκάρεις τις προθέσεις κάποιων συνεργατών σου, καθώς έχεις την εντύπωση πως κρύβουν κάτι που μπορεί να σε αφορά. Σταδιακά όμως όλο αυτό χαλαρώνει και απλά είσαι σε μια ετοιμότητα να απαντήσεις ή να αντιδράσεις σε οτιδήποτε συμβεί και να προλάβεις να σώσεις με κάποιο τρόπο την κατάσταση. Προς το απογευματάκι θέλω να μην αφήνεις πολλά να περνάνε στο ντούκου, γιατί κάποιες λεπτομέρειες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα το τι συμβαίνει και ποιος σου λέει την αλήθεια, ενώ προς το βραδάκι θα δεις τη διάθεσή σου να βελτιώνεται σημαντικά. 

Λέων
Σήμερα, Λιοντάρι μου, από το πρωί υπάρχει μια πίεση στη δουλειά και ένας φόβος μήπως πάει κάτι στραβά και προσπαθείς να διατηρήσεις τον έλεγχο με όποιο τρόπο, ενώ γίνεσαι αρκετά έντονος και στον τρόπο που κάνεις τις δουλειές σου. Υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα με τους συνεργάτες και αντιλαμβάνεσαι τις αντιδράσεις τους στον τρόπο σου. Καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να ξεκαθαρίσεις το τι θέλεις να γίνει στα της δουλειάς. Από την άλλη, θέλω να είναι προσεκτικός στις οικονομικές διαχειρίσεις που κάνεις, αλλά και στα χρήματα που δίνεις σε συνεργάτες. Ειδικά αν δεν τους ξέρεις καιρό. Από το απόγευμα, υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα και με συζητήσεις θα δεις πως όλα λύνονται πιο εύκολα. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, είσαι από το πρωί σε μια φάση που βάζεις πολλά στο πρόγραμμά σου, αγχωμένος μη δεν προλάβεις να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις. Αυτό όμως δεν κρατά πολύ και αυτά που θέλω να προσέξεις είναι πρώτον το πόσα πολλά βάζεις στο πρόγραμμά σου, γιατί είναι εύκολο να κουραστείς σχετικά νωρίς και να μη μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο υπόλοιπο της ημέρας και δεύτερον μέχρι το απογευματάκι υπάρχουν διάφορα σκηνικά με συνεργάτες που προσπαθούν να σε αποπροσανατολίσουν και να κάνεις ίσως λάθη στη δουλειά σου για να εκτεθείς. Από το απόγευμα και μετά όμως, βρίσκεις τα πατήματά σου και μπορεί να υπάρξουν θετικά νέα στα οικονομικά σου. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα από το πρωί υπάρχει μια περίεργη διάθεση και μια ψυχολογική πίεση που δεν μπορείς να την κρύψεις, για αυτό και προτιμάς να είσαι πιο παρατηρητής, παρά να βγεις μπροστά και να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. σταδιακά όμως, εστιάζεις στο να προχωρήσεις κάποια επαγγελματικά σου πλάνα. Εκεί θέλω να είσαι προσεκτικός μέχρι το μεσημεράκι, γιατί μπορεί να υπάρξουν ξαφνικά που θα σου ανατρέψουν τα σχέδια, ενώ μέχρι το απογευματάκι υπάρχει ένα παρασκήνιο στη δουλειά που συμμετέχεις άθελά σου ή όχι. Από το απόγευμα βρίσκεις τις ισορροπίες σου και κινείσαι πιο εύκολα, ενώ υπάρχει κι ένα φλερτ που σε ξεκουνάει κάπως περισσότερο. 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, από το πρωί υπάρχει μια περίεργη επικοινωνία με την οικογένεια και έχεις την αίσθηση και το άγχος ότι μπορεί να βγουν στην επιφάνεια θέματα ή πως θα αναγκαστείς να αποκαλύψεις κάποια πράγματα που κρατάς κρυφά από αυτούς. Ναι, και από αυτούς. Υπάρχει μια περίεργη διάθεση και μια τάση να προσπαθείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις με έναν τρόπο που μπορεί να γίνεται εύκολα κατανοητός από τους άλλους. Επίσης, θέλω να είσαι προσεκτικός στις συζητήσεις που κάνεις για δουλειές, αλλά και στην υπερβολή που σε πιάνει. Από το απόγευμα και μετά έχεις μια αρκετά καλύτερη διάθεση και φροντίζεις να πάρεις το χρόνο σου και να χαλαρώσεις ή να διασκεδάσεις.  

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα χρειάζεται να δώσεις βάση στις συζητήσεις που γίνονται γύρω σου. Έχεις μια αίσθηση πως κάτι συμβαίνει και σε πιάνει ένας φόβος πως κάτι μπορεί να συμβεί και χρειάζεται να κάνεις κάτι για να νιώσεις πιο ασφαλής. Ίσως αυτό σε κάνει κάπως πιο απόλυτο σε κάποια πράγματα. Μέχρι το μεσημεράκι σε θέλω προσεκτικό σε μετακινήσεις, καθώς γίνεσαι απρόσεκτος και μπορεί να υπάρξουν μικροατυχήματα. Από το μεσημέρι υπάρχει μια περίεργη διάθεση και αντιλαμβάνεσαι αυτά που ακούς τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που στα λένε και μπορεί να παρεξηγηθείς, χωρίς λόγο. Από το απόγευμα όμως, όλα μπορούν να λυθούν πιο εύκολα, αρκεί να ακούσεις τι έχουν να σου πουν και οι άλλοι.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, από το πρωί έχεις μια πίεση να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Θέλεις να φύγει αυτό το άγχος από πάνω σου. παράλληλα, προσπαθείς να κάνεις σκέψεις που σου δημιουργούν μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Καλό είναι μέχρι το μεσημεράκι να μην κάνεις άλλες οικονομικές κινήσεις πέρα από την τακτοποίηση που σου ανέφερα, γιατί μπορεί να μην πάει και τόσο καλά. Βέβαια και αργότερα θέλει προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις, γιατί μπορεί να σε παραπλανήσουν με αυτά που θα πεις. Κι εσύ όμως μπορεί να πεις διάφορα, προκειμένου να πάρεις αυτό που θες. Από το απόγευμα θα υπάρξουν ευκολίες στη δουλειά που θα ενδυναμώσουν την εικόνα σου αρκετά. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα η μέρα ξεκινά με μια μικρή πίεση, που δε θα κρατήσει πολύ. Αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι πως χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός για λίγο το μεσημεράκι, γιατί μπορεί να προκύψουν διάφορα και να δυσκολευτείς να τα διαχειριστείς. Από εκεί και πέρα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς από διάφορα που σου φαίνονται ενδιαφέροντα και μπορεί να τα ακολουθήσεις για να νιώσεις πως ξεφεύγεις από τη ρουτίνα. Προσοχή σε οικονομικά θέματα σε αυτή τη φάση, γιατί μπορεί να την πατήσεις. Από το απογευματάκι η διάθεσή σου φτιάχνει και πιάνεσαι σε ωραίες συζητήσεις που θα σου ξυπνήσουν κάποια παλιά ενδιαφέροντα.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, επιλέγεις να ακούς, να βλέπεις και να μη μιλάς, αλλά να αναλύεις και να προσπαθείς να αντιληφθείς το παρασκήνιο που βλέπεις. Από το πρωί έχεις μια τάση να εστιάζεις πράγματα που θεωρείς ενδιαφέροντα και που μπορούν να σου δώσουν χρήσιμες πληροφορίες που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις παρακάτω. Προς το μεσημεράκι κάπου χάνεσαι και θέλεις να ξεκουραστείς από όλη αυτή τη διαδικασία, καθώς νιώθεις πως η πίεση μπορεί να λειτουργήσει αρκετά επιβαρυντικά πάνω σου. Από το απόγευμα όμως, έχεις μια περίεργη διαύγεια και μια τάση να αντιλαμβάνεσαι πολύ πιο εύκολα το τι εννοείται στα λεγόμενα των γύρω σου, αποκομίζοντας το νόημα πολύ πιο εύκολα σε σχέση με την υπόλοιπη μέρα.