Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 11.10.2024

Λέοντά μου, με τα θέματα της καθημερινότητας να νιώθεις πως σε πιέζουν σήμερα αρκετά, αρχίζεις να ανεβάζεις ρυθμούς

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 11.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα στη δουλειά επικρατεί μια ιδιαίτερα έντονη, αλλά και ενδιαφέρουσα για εσένα ατμόσφαιρα. Από το πρωί ξεκινάς τη μέρα σου αρκετά φορτωμένος και με μια διάθεση να αντιμετωπίσεις τον οποιοδήποτε θα προσπαθήσει να επέμβει στη δουλειά σου. καλό είναι να ξεκαθαρίσεις στους άλλους πως δεν είσαι σε θέση για να κάνεις πολλές συζητήσεις σήμερα, ειδάλλως θα μπλεχτείς σε έντονες συζητήσεις. Ναι, καβγάδες εννοώ. Τώρα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια παρελθοντικά περιστατικά με συνεργάτες που θα σε ζορίσουν κάπως ψυχολογικά. Αυτό που θέλει η φάση αυτή είναι να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να ασχοληθείς σοβαρά, προκειμένου να λυθεί επιτέλους. 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πράγματα έχουν αλλάξει και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Έχεις κι εσύ με τη σειρά σου μια πιο διερευνητική διάθεση και μπαίνεις στη διαδικασία με παρατήρηση και ερωτήσεις να φτάσεις εκεί που θέλεις. Προσπαθείς να κρύψεις την έντασή σου όμως. Αυτό που σου είναι πιο εύκολο είναι να εστιάσεις στα πράγματα που μπορεί να αλλάξουν τις ισορροπίες και να προσπαθήσεις να προετοιμαστείς για αρκετά ενδεχόμενα σήμερα. Και πάντα σε αυτό ξέρεις πως έχεις τους φίλους σου για να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν. Αυτό που θέλει προσοχή μόνο είναι το ύφος σου στις ερωτήσεις. Γιατί η καχυποψία δε θα σε αφήσει να ηρεμήσεις, μέχρι να πάρεις μια απάντηση που σου κολλάει σε αυτά που σκέφτεσαι. Και αυτό δε θα σε βοηθήσει με τα συμπεράσματα που θέλεις. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, η μέρα σου σήμερα έχει μια έντονη διάθεση. Από το πρωί έχεις μια αρκετά κυκλοθυμική συμπεριφορά, καθώς δε μπορείς να εστιάσεις στο τι είναι αυτό που σε ενοχλεί, με αποτέλεσμα να σου φταίνε όλα. Ειδικά οτιδήποτε δεν σου κολλάει. Παρόλα αυτά, θέλω να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που επικοινωνείς ιδέες και προτάσεις που έχεις, καθώς είσαι κομμάτι απότομος και δεν έχεις και τόση υπομονή να ακούσεις τις απόψεις των άλλων. Βαριέσαι και θέλεις να γίνουν όλα άμεσα, προκειμένου να έχεις ένα περιθώριο να βελτιώσεις αυτά που προτείνεις. Στη δουλειά υπάρχουν ευκαιρίες που μπορεί να αναδείξουν κάποιο ταλέντο σου και να περάσει στο ντούκου αυτή η ένταση που βγάζεις σήμερα. 

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είσαι πιο διερευνητικός απέναντι στους άλλους και προσπαθείς να καταλάβεις ποιον μπορείς να εμπιστευτείς και με ποιον χρειάζεται να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός. Αναφέρομαι περισσότερο στους συνεργάτες σου. γιατί εκεί παρατηρείς πολλά και με βάση τη συμπεριφορά τους, παρουσιάζεις κι εσύ μια κυκλοθυμία, μέχρι να βρεις τις ισορροπίες που χρειάζεσαι. Τα νεύρα παραμένουν μεν, πιο ήπια δε, και οι παρορμητικές κινήσεις δε θα λείψουν. Αν καταφέρεις να βρεις λίγο μια κάποια ηρεμία μέσα στη μέρα, θα ακούσεις πολλά που θα νιώσεις να σε εμπνέουν ή να σου δίνουν έμμεσα τη λύση που χρειάζεσαι. Και αυτό μπορεί να γίνεσαι και μέσα στην παρέα σου. 

Λέων
Λέοντά μου, με τα θέματα της καθημερινότητας να νιώθεις πως σε πιέζουν σήμερα αρκετά, αρχίζεις να ανεβάζεις ρυθμούς και να σκέφτεσαι τρόπους για να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα, προκειμένου να εξοικονομήσεις χρόνο. Η αλήθεια είναι πως έτσι θέλεις να εκτονώσεις και αυτή την ένταση που έχεις μέσα σου. Ψυχολογικά είσαι σε μια καλή φάση, αν και σε στιγμές μέσα στη μέρα γίνεσαι κυκλοθυμικός και κάπως αυταρχικός θα έλεγα προς τους άλλους. Θα υπάρξουν ιδέες και προτάσεις για οικονομικά ζητήματα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον μέσα στη μέρα. Μπορεί να έχεις και μια πιο ερωτική διάθεση βέβαια, αρκεί να ξέρεις πως τα της δουλειάς είναι τακτοποιημένα. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, έχεις διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν να διασκεδάζεις και σε γεμίζουν ψυχολογικά, πέρα από τις δουλειές και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έχεις όμως την άποψη πως πρέπει να τελειώσεις με τα επαγγελματικά που εκκρεμούν και μετά να κάνεις ό,τι θέλεις. Ίσως υπάρχει μια υπερβολή σε αυτό το κομμάτι σήμερα και μέσα στην όλη πίεση – στην οποία τελικά και θα ενδώσεις – γίνεσαι αρκετά κυκλοθυμικός. Το καλό είναι πως θα συμμετάσχεις σε συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι, αλλά και να νιώσεις περισσότερη εμπιστοσύνη απέναντι σε κάποιους συνεργάτες. Πιθανότατα να είναι από εκείνους που τους έχεις βγάλει το λάδι το προηγούμενο διάστημα. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, από το πρωί είσαι αρκετά κυκλοθυμικός. Τα ζητήματα στη δουλειά είναι αρκετά και μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες μέσα στη μέρα για να οργανώσεις σωστά τις κινήσεις σου. Από την άλλη, η ένταση και οι αντιπαραθέσεις παραμένουν κάπως και σήμερα, με μικρότερη ένταση όμως. Παρόλα αυτά, εσύ δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς και θέλεις λίγο χρόνο για να ηρεμήσεις μέσα στη μέρα. Γιατί μέσα από την ηρεμία αυτή θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις και να φιλτράρεις καλύτερα τα δεδομένα σου, προκειμένου να βρεις την κατάλληλη λύση. Ένα ακόμα καλό είναι πως υπάρχουν κάποια καλά νέα στα οικονομικά σου μέσα από την οικογένεια ή έχεις εξελίξεις με ένα ακίνητο. 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, από το πρωί σκέφτεσαι πολλά πράγματα ταυτόχρονα κι έχεις μια τάση να θέλεις να τα τακτοποιήσεις όλα μαζί. Κάτι που αντιλαμβάνεσαι πως δε γίνεται, γιατί σήμερα υπάρχουν νέα και αποκαλύψεις που θα χρειαστούν την προσοχή σου. Παρασκηνιακές συζητήσεις θα φέρουν στο φως διάφορες πληροφορίες που θα σε βάλουν σε σκέψεις τόσο για προσωπικά όσο και επαγγελματικά ζητήματα. Το καλό είναι πως γίνεσαι ευρηματικός και θα δεις συνεργάτες να στέκονται στο πλάι σου σήμερα για να σε βοηθήσουν να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα και να ξεμπερδέψεις τις σκέψεις σου. Απλά, αν αποφασίσεις να τους εμπιστευτείς, να θυμάσαι πως πρέπει να είσαι πιο ανοιχτός και όχι να αφήσεις τους άλλους να πηγαίνουν στα τυφλά. 

Τοξότης
Τοξότη μου, από το πρωί καταγίνεσαι με οικονομικά ζητήματα, προσπαθώντας να φέρεις στα ίσα του αυτό το άγχος και να μπορέσεις να ηρεμήσεις κάπως. Υπάρχουν διάφορες υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν μέσα στη μέρα και αυτό δε μπορείς να το διαχειριστείς και τόσο ψύχραιμα. Κάτι που σε κάνει αρκετά κυκλοθυμικό και σου δημιουργεί μια αίσθηση ανασφάλειας. Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός. Παράλληλα έχεις να διαχειριστείς και τα προβλήματα των φίλων σου. Το καλό είναι πως έχεις μια τάση να οργανώσεις τα πάντα και να βρεις χρόνο για όλα, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Διάθεση υπάρχει, παρά τα πολλά με τα οποία έχεις να ασχοληθείς μέσα στη μέρα. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, η μέρα σου σήμερα από το πρωί έχει ένα πολύ περίεργο μουντ. Από τη μία προσπαθείς να δείξεις μια πιο κοινωνική διάθεση και να περάσεις όμορφα ανάμεσα σε γνωστά σου πρόσωπα. Από την άλλη όμως η ένταση και οι δυσκολίες από χτες θα σε ταλαιπωρήσουν λίγο ακόμα μέσα στη δουλειά. Το καλό είναι πως έχεις διεξόδους για να το χαλαρώσεις όλο αυτό. Δε λείπουν οι προτάσεις για εξόδους αλλά και οι γνωριμίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον, αλλά και οι συζητήσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από την καθημερινότητα και να νιώσεις πιο χαλαρός. Παρόλα αυτά, είσαι αρκετά κυκλοθυμικός και αυτό καλό είναι να το προσέξεις.  

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, κινείσαι σα να φυλάγεσαι από κάτι. Νιώθεις πως πρέπει να είσαι προσεκτικός με αρκετά πράγματα. Παίρνεις αποστάσεις από πολλές καταστάσεις, γιατί η συναισθηματική ένταση είναι αρκετή και δεν ξέρεις τι μπορεί να την τριγκάρει και να ξεσπάσεις. Προτιμάς να καθίσεις σπίτι σου και να κάνεις πράγματα που είναι εποικοδομητικά για σένα. Αν νιώσεις πως κάποια διαφωνία που θα έχεις σήμερα σε επιβαρύνει, πάρε αποστάσεις και μην αναλωθείς σε συζητήσεις που δε θα βγάλουν πουθενά, απλά και μόνο για να αποδείξεις πως έχεις δίκιο. Μπορείς να ασχοληθείς με κάτι πιο καλλιτεχνικό σήμερα, που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις-εκτονώσεις το έντονο συναίσθημα της ημέρας. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η μέρα είναι αρκετά περίεργη. Από τη μία θέλεις να περάσεις χρόνο με φίλους και να χαλαρώσεις με όμορφες συζητήσεις και επαφές που θα σε εξιτάρουν. Από την άλλη όμως, υπάρχει μια κινητικότητα στα επαγγελματικά και στο κομμάτι των προσωπικών σου στόχων που σε κάνει κάπως πιο έντονο και κυκλοθυμικό, ιδίως όταν οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που θέλεις. Επιμένεις στο να γίνουν τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο και μπορεί να βγάλεις μια έντονη συμπεριφορά προς τα έξω. Το καλό είναι πως μπορείς να εστιάσεις στα αδύναμα σημεία όσων λες ή ακούς από τους άλλους και να τα βελτιώσεις άμεσα, καθώς η φαντασία και η ευρηματικότητά σου είναι αρκετά δυνατές σήμερα.