Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 10.10.2024

Σήμερα, Καρκίνε μου, χρειάζεται να δώσεις βάση στο πώς κινούνται οι απέναντι πριν μπεις στη διαδικασία να δράσεις

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 10.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, ψάχνεις λόγους για να γίνεις ανταγωνιστικός. Εσύ θέλεις να το κάνεις παραγωγικά και να ξεμουδιάσεις λίγο, ο τρόπος που το εκλαμβάνουν οι άλλοι όμως είναι κάπως αντίθετος από τον τρόπο που εσύ το σκέφτεσαι. Κινείσαι σήμερα αρκετά παρορμητικά, παρά το γεγονός ότι έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μέσα σου με τι αξίζει να ασχοληθείς και με τι όχι, και σα να εναντιώνεσαι σε οτιδήποτε έρχεται να ταράξει τα πράγματα όπως τα ξέρεις. Ένα αίσθημα ανασφάλειας σε οδηγεί εκεί και δεν μπορείς να το κοντρολάρεις. Εντάσεις στο σπίτι μπορεί να σε βγάλουν εκτός εαυτού, ενώ και με τους συνεργάτες σου φαίνεται πως είσαι οπλισμένος και περιμένεις τη στιγμή που θα γίνει το μπαμ για να ξεκινήσεις. 

Ταύρος
Ταύρε μου, είσαι σε μια υπερένταση σήμερα και αυτά που ακούς δεν σε βοηθούν να ηρεμήσεις. Ενώ προσπαθείς να διαχειριστείς με ψυχραιμία τα διάφορα που συμβαίνουν γύρω σου, παράλληλα αντιδράς κάπως απότομα σε οτιδήποτε δε σου κολλάει ή που πιστεύεις πως δεν έχει μια λογική βάση. Το καλό είναι πως οι φίλοι μπορούν να σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να το μαζέψεις κάπως, αν και ο τρόπος που απαντάς ή σκέφτεσαι δείχνει καθαρά αντεπίθεση. Τώρα, μέσα στη μέρα θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά που θα σε προβληματίσουν και μπορεί να φέρουν έντονες συζητήσεις με ανωτέρους, προσπαθώντας να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Περίεργη μέρα η σημερινή και η ένταση είναι αρκετή. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα χρειάζεται να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική και να μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Μπορεί να λειτουργείς ή να έχεις μια πιο διερευνητική ματιά, όμως οι καταστάσεις φαίνεται να δημιουργούν μια ένταση που να σε βάζει στη φάση να θες να μιλήσεις και να πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Έχεις εκνευρισμό και μια τάση να δίνεις εύστοχες καυστικές απαντήσεις, χωρίς να σκέφτεσαι το πώς θα νιώσουν οι άλλοι. Στη δουλειά θα υπάρξουν υπόγειες εντάσεις με άτομα που έχουν δύναμη και θα σε βάλουν στο τρυπάκι να δείξεις πως δεν έχεις πρόβλημα να έρθεις σε αντιπαράθεση, αρκεί να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια. Καλό όμως είναι να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες και να μην αναλωθείς σε καταστάσεις που θα ξοδέψουν άσκοπα το χρόνο σου.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, χρειάζεται να δώσεις βάση στο πώς κινούνται οι απέναντι πριν μπεις στη διαδικασία να δράσεις ή να αντιδράσεις. Από το πρωί δίνεις βάση σε αυτά που ακούς και εκφράζεσαι με μεγαλύτερη προσοχή και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με συναδέλφους στη δουλειά. Ίσως κάποιες εξελίξεις να αλλάξουν κάπως τα δεδομένα και να μην εκπληρωθούν κάποιες από τις προσδοκίες σου και αυτό να σε εκνευρίσει αρκετά μέσα στη μέρα. Από την άλλη, υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση που προσπαθείς να την κρατήσεις για τον εαυτό σου, όμως τα άτομα που σε ξέρουν καλά μπορούν να αντιληφθούν πως κάτι σε απασχολεί. Γενικά, προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από εντάσεις σήμερα και να μην αρχίσεις τις μπηχτές και τις σπόντες. 

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά και προσπαθείς να εκτονώσεις εκεί την έντασή σου. Έχεις αρκετές ευκαιρίες να αναλύσεις καλύτερα τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου και να συνδέσεις στο μυαλό σου διάφορα σκηνικά, προκειμένου να πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Καλό είναι να μην λειτουργήσεις ανταγωνιστικά, προσπαθώντας να αποδείξεις πως έχεις δίκιο σε αυτά που λες, καθώς μια τέτοια στάση θα δημιουργήσει περεταίρω προστριβές και ρήξεις. Παρασκηνιακά υπάρχει μια κινητικότητα και ένας εκνευρισμός που φαίνεται στην ατμόσφαιρα, ενώ αν το παρακάνεις, μπορεί εύκολα να ανοίξουν συζητήσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια πολλά ζητήματα που υπάρχουν μεν, αλλά δεν αναφέρονται από κανέναν. 

Παρθένος
Παρθένε μου, η μέρα σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσεις αρκετά οργανωμένα στο πώς και πόσο θα βοηθήσεις τους συνεργάτες σου, ενώ μπορείς να τους υποστηρίξεις με τον τρόπο σου και στο να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο για αυτούς. Ωστόσο, υπάρχουν αντιπαραθέσεις και εντάσεις μέσα στην παρέα, αφού οι απόψεις που ακούς σε βρίσκουν αντίθετο και μπορεί να ανοίξουν συζητήσεις που δε θα εξελιχθούν ήρεμα. Πέρα από αυτό, σημαντικό σήμερα είναι να τσεκάρεις πολύ προσεκτικά τα οικονομικά σου αλλά και τα έξοδα που κάνεις στο κομμάτι της δουλειάς, γιατί θέλεις να κερδίσεις έδαφος και εντυπώσεις. Ασυνήθιστο για σένα, όμως σήμερα νιώθεις πως πρέπει να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση για να εξασφαλίσεις κάπως μια σταθερότητα. 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, μπορείς να τα χωρέσεις όλα στο πρόγραμμά σου και να τακτοποιήσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις στο σπίτι σου. Από το πρωί είσαι σε μια φάση που οργανώνεσαι καλύτερα και μπορείς να τα φέρεις όλα σε μια ισορροπία εξωτερικά, γιατί εσωτερικά είσαι σε μια ιδιαίτερη ένταση. Χρειάζεσαι να διαλευκάνεις κάποια πράγματα που σε τρώνε και σου δημιουργούν έναν εκνευρισμό, ενώ υπάρχει κι ένας ανταγωνισμός που φαίνεται να σε κάνει να βιάζεσαι για να προλάβεις αλλά παράλληλα σε αγχώνει και σε κάνει νευρικό και απρόσεκτο. Από την άλλη, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν διαφορές με άτομα στο κοντινό σου περιβάλλον και αρνείσαι κάπως να κάνεις πίσω ή να τους δώσεις δίκιο. Σε πιάνει ένα πείσμα που δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα.  

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα είσαι αρκετά συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις και έχεις σκοπό να κερδίσεις και στη δουλειά σου αυτά που θέλεις, αλλά και στα προσωπικά σου να στείλεις ένα ξεκάθαρο μήνυμα που να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Ένα βασικό που θα σε ενοχλήσει είναι οι αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και η ανάγκη σου να πάρεις αποστάσεις, προκειμένου να αποφευχθεί η έντονη κλιμάκωση της κατάστασης. Μην μπεις στη διαδικασία να ξεκόψεις, γιατί θα είναι ξεκάθαρα πάνω στα νεύρα σου. Μέσα στη μέρα, προσπάθησε να αποφύγεις να απαντήσεις σε πράγματα που σε ενοχλούν, γιατί θα πεις πολλά και να μη βιαστείς να δείξεις ότι ξέρεις. Είσαι αρκετά παρορμητικός σήμερα και μπορεί να μη σου βγει σε καλό. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις σε μια σειρά τα οικονομικά σου και να οργανώσεις καλύτερα τη διαχείριση που κάνεις. Επίσης, η οργάνωση του προσωπικού σου χώρου είναι κάτι που θα σε ανανεώσει κι εσένα και να ξεσπάσεις κάπου την ένταση που έχεις στη δουλειά. Γιατί εκεί υπάρχει ένα περίεργο κλίμα με ένταση και νεύρα. Σα να σου λένε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και αυτό σε εκνευρίζει. Είναι σημαντικό να διοχετεύσεις αυτόν τον εκνευρισμό κάπως πιο δημιουργικά. Γιατί ο παρορμητισμός και η έντασή σου σήμερα μπορεί να δημιουργήσει θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Κάποιες επαγγελματικές διαφωνίες μπορεί να σε ξενερώσουν με συνεργάτες ή να σκεφτείς να αποχωρήσεις από κάποιο πρότζεκτ. Ψυχραιμία και μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που από τη μία μπορείς να οργανώσεις καλύτερα τις σκέψεις σου και να εξετάσεις αν τα συμπεράσματά σου έχουν βάση, ενώ από την άλλη έχεις μια δυσκολία να εκφράσεις τη δημιουργική σου διαδικασία. Στα επαγγελματικά σου είσαι κάπως βιαστικός σήμερα και δεν ξέρω κατά πόσο θα πάει καλά αυτό, καθώς είσαι απρόβλεπτος στις αντιδράσεις σου και κάπως πιο ευέξαπτος. Καλό είναι να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες μέσα στη μέρα. Αντιθέτως, μπορείς να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου σε κάποια πράγματα και να γίνει πιο εποικοδομητικό όλο αυτό. Επίσης, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κλίμα προς το πρόσωπό σου, πιθανότατα από ανωτέρους σου στη δουλειά. 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, χρειάζεται να πάρεις αποστάσεις και να δώσεις λίγο χρόνο και χώρο στον εαυτό σου να πάρει μια ανάσα και να χαλαρώσει. Από το πρωί έχεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να καθαρίσει το μυαλό σου και να οργανώσεις τις κινήσεις σου, προκειμένου να έχεις ένα πιο σταθερό σημείο αναφοράς για το παρακάτω, για τις επόμενες μέρες. Συναισθηματικά είσαι φορτισμένος και εύκολα μπορεί να ξεσπάσεις σε δικούς σου ανθρώπους, ιδίως αν επιμείνουν να μάθουν τι σε απασχολεί. Από την άλλη, δεν είσαι σε φάση να εξηγήσεις και πολλά, καθώς αυτή η εγγύτητα σε ενοχλεί σήμερα. Καλό είναι να μη δίνεις σημασία σε όλα όσα ακούς και να μην παίρνεις προσωπικά το οτιδήποτε. Θα απαντήσεις τη στιγμή που θα είσαι ήρεμος. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, θέλεις να περάσεις τη μέρα σου παρέα με φίλους, που θα μπορέσουν να καταλάβουν τις ιδέες σου και να συζητήσεις πάνω σε αυτές, με σκοπό να τις οργανώσεις καλύτερα και να τις εξελίξεις όσο γίνεται περισσότερο. Επίσης, θέλεις να έρθεις πιο κοντά με την παρέα και να βεβαιωθείς πως δεν έχει αλλάξει κάτι προς το πρόσωπό σου, γιατί έχεις μια κάποια ανασφάλεια πάνω σε αυτό το κομμάτι και θέλεις να το ξεκαθαρίσεις. Υπάρχει μια σύγχυση μέσα στο κεφάλι σου μέσα στη μέρα και ή είναι πολλές οι ιδέες που έχεις και δεν μπορείς να τις βάλεις σε μια σειρά, με αποτέλεσμα να εκνευριστείς, ή κάποιο φλερτ θα εξελιχθεί σε «αγώνα επιβολής του δυνατότερου» και θα προσπαθήσεις να τους δείξεις πώς παίζεται το παιχνίδι. Η ένταση είναι αρκετή και δύσκολα θα μπορέσεις να τη διοχετεύσεις κάπου στοχευμένα, αν δεν οργανωθείς.