Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 08.10.2024

Ταύρε μου, σήμερα σκέφτεσαι κάπως περισσότερο τα πράγματα και θέλεις να προετοιμαστείς καταλλήλως για να μην βρεθείς προ απροόπτων

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 08.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, χρειάζεται να δεις κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά. Αρχικά είσαι σε θέση να κάνεις κάποιες όμορφες συζητήσεις με συναδέλφους που θα σε βοηθήσουν πολύ στο να καταλάβεις τη δική τους οπτική και να έρθεις πιο κοντά τους. Ο τρόπος που και εκείνοι θα σε προσεγγίσουν σήμερα θα σου δώσει το πράσινο φως να νιώσεις πιο άνετα μαζί τους. Επίσης, θα μπορέσεις να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα που σκέφτεσαι το τελευταίο διάστημα. Ίσως η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω να μην εκφράζει την ψυχολογία σου, μιας και θέλεις να κρατήσεις μια απόσταση από τους άλλους. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που διαχειρίζεσαι κάποια οικογενειακά σου ζητήματα σήμερα. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα σκέφτεσαι κάπως περισσότερο τα πράγματα και θέλεις να προετοιμαστείς καταλλήλως για να μην βρεθείς προ απροόπτων. Το καλό κλίμα που υπάρχει στη δουλειά σε βοηθά να χαλαρώσεις κάπως και να δεις από μια διαφορετική οπτική κάποια πράγματα. Έχεις ευκαιρίες να ασχοληθείς με νέα αντικείμενα που θα σου φανούν χρήσιμα παρακάτω, αλλά και κάνεις κάποιες διαφωτιστικές συζητήσεις. Αυτό που σίγουρα θα χρειαστεί προσοχή είναι το οικονομικό σου. Είσαι λίγο στρυμωγμένος αυτές τις μέρες και σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως κάτι πρέπει να κάνεις για να το μαζέψεις κάπως. Επίσης, καλό είναι να κάνεις ερωτήσεις σε ό,τι δεν καταλαβαίνεις και να μην καταλήγεις σε βιαστικά συμπεράσματα σήμερα. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, έχεις μια ωραία έμπνευση για να κάνεις διάφορα πράγματα και μια προθυμία να βοηθήσεις τους άλλους με τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν. Προσπαθείς να φτιάξεις κάπως το κλίμα με τους απέναντι και να μειώσεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα να ανταπεξέλθεις και σε κάποια ζητήματα στη δουλειά που μπορεί να δημιουργούν έναν ανταγωνισμό μεταξύ σας. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που προσπαθείς να διαχειριστείς κάποια οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Αν δεν μπορείς να τα οργανώσεις σωστά, άστο. Γιατί οι παρορμητικές κινήσεις θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, στη δουλειά παρατηρείς να υπάρχει ένα περίεργο κλίμα. Η διάθεσή σου ωστόσο είναι πολύ καλή και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει αυτό το μουντ. Δουλειές του σπιτιού μπαίνουν πιο εύκολα σε σειρά, ενώ και στο σπίτι υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα. Το σημαντικό είναι σε πρώτη φάση να σταθείς σοβαρά σε κάποια ζητήματα στη δουλειά για να μπορέσεις να τα λύσεις με επιτυχία, ενώ από την άλλη χρειάζεται να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην αφήσεις τον παρορμητισμό σου να σε οδηγήσει σε αντιδράσεις που ούτε εσύ ο ίδιος δεν περίμενες. Υπάρχει μια ένταση και ένα δίλημμα για το τι είναι καλύτερο να κάνεις, που σου δημιουργεί κι έναν εκνευρισμό. 

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα έχεις αρκετά πράγματα στο πρόγραμμα και οι απαιτήσεις είναι αρκετές, ενώ παράλληλα σκέφτεσαι και το πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα και προσπαθείς να προετοιμαστείς για κάθε ενδεχόμενο. Είσαι λίγο πιο αυστηρός με τον εαυτό σου και δεν επιτρέπεις να δείξεις καμία αδύναμη στιγμή σου, ενώ προσπαθείς να μαζέψεις και τα έξοδά σου. Το καλό είναι πως σήμερα έχεις μια καλή σχετικά διάθεση και μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις θα μπορέσεις να χαλαρώσεις. Επίσης, κάποιες επαγγελματικές επαφές φαίνεται να έχουν θετικές εξελίξεις. Αυτό που θέλω να προσέξεις το πώς διαχειρίζεσαι αυτά που σε απασχολούν ψυχολογικά-συναισθηματικά. Υπάρχει μια έντονη παρόρμηση σήμερα.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα η αλήθεια είναι πως χρειάζεται να βρεις τα πατήματά σου. Είσαι σε μια φάση που θέλεις να κατανοήσεις καλύτερα κάποια πράγματα και να βάλεις σε μια σειρά το τι σκέφτεσαι. Μέσα στη μέρα έχεις το χρόνο και τις ευκαιρίες να το κάνεις, παρά τις έντονες απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσένα. Επίσης, θα υπάρξουν και συζητήσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια ζητήματα και να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια με τα άτομα που θα μιλήσεις. Το έχεις ανάγκη για να μπορέσεις να λειτουργήσεις με μεγαλύτερη άνεση. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι η στάση σου απέναντι στους φίλους σου. Δε χρειάζεται να βγάλεις εκεί τα νεύρα σου. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που θέλεις να σκεφτείς καλύτερα κάποια πράγματα. Η ένταση στη δουλειά παραμένει και ίσως αυτό να είναι και το πρώτο που θα επεξεργαστείς από το πρωί. Είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις ήρεμες συζητήσεις και να δείξεις πως είσαι πρόθυμος να βρεθεί η χρυσή τομή, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιο πίσω κείμενο. Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι ο τρόπος που θα χειριστείς σημαντικά θέματα στη δουλειά, καθώς μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα σου. Οι αντιδράσεις που μπορεί να έχεις ίσως είναι πιο έντονες και αυτό θα έχει σημαντικό αντίκτυπο. Καλό είναι να βάλεις προτεραιότητες, αφού ξεκαθαρίσεις κάπως την κατάσταση στο μυαλό σου.  

Σκορπιός
Οικονομικά τα θέματα που σε απασχολούν σήμερα, Σκορπιέ μου, και κάπως ζορίζεσαι να κάνεις τα ανοίγματα που θέλεις και να διατηρήσεις κάποια χρήματα στην άκρη. Αυτή η συνειδητοποίηση είναι κάτι που σήμερα μπορεί να σε κινητοποιήσει και να σε κάνει να βρεις εναλλακτικούς τρόπους και για να μη μείνεις πίσω στα σχέδιά σου, αλλά και για να κάνεις αυτό που θέλεις. Το σημαντικό για να το καταφέρεις είναι να έχεις έτοιμη και μια εναλλακτική, προκειμένου να νιώσεις ασφάλεια. Υπάρχουν παρασκηνιακές επικοινωνίες μέσα στη μέρα που θα σου ανοίξουν τα μάτια, ενώ και η διάθεσή σου φαίνεται να είναι πολύ καλή. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τον τρόπο σου σε συζητήσεις, ειδικά με άτομα που διαφωνείς. 

Τοξότης
Η μέρα σου ξεκινά με ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, Τοξότη μου, αφού από τη μία έχεις την πίεση πως πρέπει να κάνεις πράγματα, η διάθεσή σου όμως σου επιτρέπει να το δεις κάπως πιο ήρεμα και να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου. Από το πρωί προσπαθείς να δεις τα πράγματα πιο θετικά, για να εξισορροπήσεις κάπως την ψυχολογία σου και να βάλεις σε μια σειρά τις δουλειές που έχεις στο σπίτι. Το μυαλό σου φαίνεται να συντονίζεται και να βάζεις σε μια σειρά τα καθήκοντά σου, όμως πρακτικά δε μπορείς να αποφασίσεις με πια σειρά πρέπει να ξεκινήσεις. Αυτό που θέλω να προσέξεις πολύ είναι τις αντιδράσεις σου σε έντονες στιγμές μέσα στη μέρα. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είναι καλό να έχεις τα αυτιά σου και τα μάτια σου ανοιχτά. Από το πρωί έχεις μια ωραία διάθεση να κάνεις πράγματα που θα βοηθήσουν σημαντικά στη δουλειά σου και θα εδραιώσουν ακόμα περισσότερο τη θέση σου, ενώ και οι συζητήσεις για κάτι καινούργιο ή κάτι καλύτερο στην υπάρχουσα δουλειά σου θα σε ανεβάσουν. Γενικά σήμερα είσαι σε φάση που μπορείς να δικτυωθείς αρκετά εύκολα. Αυτά που θέλουν προσοχή είναι η στάση σου απέναντι σε συνεργάτες, ειδικά σε αυτούς που έχεις καταλάβει πως σε βλέπουν ανταγωνιστικά και στο πόσο απόλυτος είσαι στα συμπεράσματα που καταλήγεις. Χρειάζεται να δώσεις χώρο, αν και δεν έχεις τέτοια διάθεση σήμερα.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, η μέρα φαίνεται να είναι αρκετά καλή, καθώς έχεις τη διάθεση να κάνεις τη δουλειά σου και να εξασφαλίσεις χρόνο για να βρεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα. Από το πρωί εστιάζεις στο να δεις τα πράγματα από μια απόσταση, προσπαθώντας να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και να μην βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Για αυτό και θα κάνεις αρκετές συζητήσεις, για να μπορέσεις να δεις την οπτική των άλλων. Καλό είναι να υπολογίσεις κάπως καλύτερα τα οικονομικά σου και να μην υψώσεις τοίχους σε όσους θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα και να μην παραφορτώσεις το πρόγραμμα με διάφορα που αρχικά σε χαροποιούν αλλά μετά βαρεθείς να τα κάνεις. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα δώσε βάση σε γεγονότα στη δουλειά σου και προσπάθησε να εστιάσεις σε σημαντικές πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες παρακάτω. Από το πρωί έχεις μια ωραία διάθεση και θα δεις τα γεγονότα να ξεδιπλώνονται μπροστά σου, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις ιδιαίτερες ερωτήσεις. Είναι πολύ πιθανό να βρεις άκρη σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν ή να κάνεις εστιάσεις σε όλα αυτά που σε απασχολούν ψυχολογικά. Γίνεσαι πιο διερευνητικός. Φρόντισε να μην είσαι αυστηρός με κάποια πράγματα αλλά και με άτομα που δεν έχουν την ίδια πείρα με σένα στη δουλειά, αλλά και με το πώς θα διαχειριστείς κάποιες υποθέσεις που θα προκύψουν μέσα στη μέρα. Προσεκτικούς χειρισμούς και όχι αποφάσεις στο πόδι.