Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 7 - 13 Οκτωβρίου 2024

Ζυγέ, δεν χρειάζεται να περνάει πάντα το δικό σου και να επιβάλλεις στους άλλους να το ακολουθούν

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 7 - 13 Οκτωβρίου 2024

Κριός
Αγαπητέ μου Κριέ, καλή εβδομάδα, τι καλή δηλαδή (?!). Για τους γύρω σου το λέω, όχι για σένα. Εσύ θα τη βγάλεις ζάχαρη, αφού το λάδι θα το βγάλεις από τους γύρω σου. Εγώ θα σου πω πως δεν χρειάζεται να το παίζεις συνεχώς boss, δίνε πού και πού την ευκαιρία στα άτομα που σε περιβάλλουν είτε να σε βοηθήσουν, να σου βρουν κάποια λύση, είτε απλά να υπάρχουν με τον δικό τους τρόπο, έτσι; Δεν γυρνάει όλος ο κόσμος γύρω σου, κατάλαβέ το! Δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις πως τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή, τόσο ανοιχτοχέρης που είσαι. Στα ερωτικά, σκέφτεσαι πώς θες να κινηθεί η σχέση σου (αν είσαι δεσμευμένος) ή πώς θες να κινηθείς εσύ για να επιτύχεις τους γκομενικούς σου στόχους (αν είσαι αδέσμευτος).

Ταύρος
Ταυράκι μου, εύχομαι καλή εβδομάδα! Αν ανήκεις σ’ αυτούς τους Ταύρους που το τελευταίο διάστημα τους απασχολούσαν θέματα σχετικά με την υγεία ή την καθημερινότητα, ένα θα σου πω: Μη σκας! Αυτή η εβδομάδα έρχεται με θετικές προθέσεις προς εσένα, καθώς ευνοεί τη λύση θεμάτων σχετικών με τους παραπάνω τομείς. Αυτή η εύνοια να ξέρεις πως μετράει και για τα γκομενικά σου, είτε είσαι single είτε όχι. Αν ισχύει το πρώτο, είμαι στην ευχάριστη θέση να σου πω πως μάλλον θα κάνεις μια γνωριμία εντελώς στα ξαφνικά, η οποία έχει προδιαγραφές για εξέλιξη (κελεπούρι σού έρχεται, κοίτα μην το χάσεις!). Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μέρες ηρεμίας, τάξης και ασφάλειας έρχονται, χωρίς πολλές εξελίξεις και αναταράξεις. Απόλαυσέ το!

Δίδυμοι
Καλή εβδομάδα, φίλε μου Δίδυμε! Έχω και καλά, έχω και κακά νέα για σένα. Από τη μια αυτή η εβδομάδα ευνοεί πολύ τα επικοινωνιακά σου skills. Αν δηλαδή είσαι σε mood να θέλεις να μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος κι όχι σαν ζώον, τώρα είναι η στιγμή σου να λάμψεις. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείς και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις ή έστω να χτίσεις γέφυρες επανασύνδεσης. Από την άλλη τώρα, ίσως προκύψουν ξαφνικά έξοδα σχετικά με την υγεία σου, κάτι που σίγουρα θα σε αγχώσει. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις κάποιο καλό νέο γκομενάκι. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε κάποια σχέση, μην περιμένεις κάποια τρελή αλλαγή, μόνο όμορφες στιγμές. Μην είσαι αχάριστος, γιατί όταν έρθουν τα δύσκολα, τότε να σε δω!

Καρκίνος
Καλή εβδομάδα, Καρκινάκι μου! Γενικώς αυτό που θα σε απασχολήσει πολύ αυτή την εβδομάδα είναι η οικογένεια και το σπίτι σου. Ίσως γιατί τα έχεις κάνει ψιλοσκα@ά, να πω; Ίσως γιατί δεν ξέρεις να βάζεις όρια και ο καθένας λέει ό,τι του φανεί; Πάντως τα άστρα σού λένε να προχωρήσεις και να λύσεις ό,τι σε απασχολεί γύρω απ’ αυτά, απλώς χωρίς κλάψα και drama, please! Επίσης, άκου και τους γύρω σου, καθώς δεν μπορεί να είσαι πάντα εσύ το θύμα, σωστά; Προς τα τέλη της εβδομάδας, ωστόσο, η διάθεσή σου γίνεται πιο χαλαρή και βγαίνεις να το ρίξεις έξω. Αυτό ευνοεί πολύ εσένα που είσαι ελεύθερος, καθώς σου φέρνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εσένα που είσαι ήδη δεσμευμένος δεν σε ευνοεί καθόλου πάντως, καθώς προκαλεί αντιδράσεις από το ταίρι σου (άδικο έχει;). 

Λέων
Καλή εβδομάδα, Λιονταράκι μου! Ανανεωμένο και άκρως δημιουργικό σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα (άντε να παίρνεις λίγο τα πάνω σου πια – τι Λιοντάρι είσαι εσύ!). Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το σημαντικότερο είναι ότι καταφέρνεις να αφήσεις πίσω σου τις προβληματικές σκέψεις και την αναβλητικότητα. Προς το τέλος της εβδομάδας, βέβαια, σε πιάνει ένα μικρό σοκ, καθώς συνειδητοποιείς πως δεν χωράνε πολλά καρπούζια κάτω από μια μασχάλη και θα θες να τα παρατήσεις όλα και ν’ αρχίσεις να τρέχεις. Στα αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, μην απορρίψεις προτάσεις από τα φιλαράκια σου για εξόδους, γιατί θα χάσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν δεν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις μεγαλύτερη άνεση να εκφράσεις τα θέλω σου στο ταίρι σου, κάτι που θα βοηθήσει πολύ τη μεταξύ σας σχέση.

Παρθένος
Παρθένε, εύχομαι καλή εβδομάδα! Νιώθεις πως θέλεις να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου και να κάνεις έναν μικρό απολογισμό. Αυτό είναι και το σοφότερο που μπορείς να κάνεις τώρα, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως δεν κοίταγες και πολύ την πάρτη σου τελευταία και πως αυτό ίσως έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να σε εκμεταλλευτούν ή να σου φερθούν άδικα. Δεν αποκλείεται να οργανώσεις κάποια εκδρομή για να ξεσκάσεις. Στα γκομενικά σου τώρα, αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται καθόλου σε μια από τις εξόδους σου να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον γκομενάκι (σιγά μη σου ξέφευγε). Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να εκφράσεις τις επιθυμίες ή τα παράπονά σου με έναν καλύτερο τρόπο στο ταίρι σου, καθώς μόνο έτσι θα καταλάβει τι του λες – κοινώς, σταμάτα την ανούσια γκρίνια και γίνε ξεκάθαρος.

Ζυγός
Αγαπητέ μου Ζυγέ, καλή εβδομάδα! Στις αρχές της εβδομάδας μπορώ να πω πως θα τη δεις λίγο μοναχοφαγάς ή και παρτάκιας. Δεν χρειάζεται να περνάει πάντα το δικό σου και να επιβάλλεις στους άλλους να το ακολουθούν. Μπορείς, ας πούμε, να ακολουθήσεις την παρέα ή το γκομενάκι σ’ αυτό που προτείνουν, γιατί, πού ξέρεις, μπορεί και να περάσεις καλά – λέω εγώ τώρα...Στα τέλη της εβδομάδας θα σε πιάσει μια ανοιχτοχεριά και θα ξοδεύεις αλόγιστα, πρόσεξέ το αυτό – ξαναλέω εγώ τώρα... Στα ερωτικά σου, αν είσαι single, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον που θα σου βγάλει ένα όμορφο safety και balance, στοιχεία απαραίτητα για να μείνεις εσύ σταθερός κάπου (ναι, καλά!). Αν δεν είσαι single, ανανεώνεις την κοινή σας ζωή με εξορμήσεις, πρωτότυπα ραντεβού ή κοινές κοινωνικές εξόδους.

Σκορπιός
Καλή εβδομάδα, Σκορπιέ μου! Όλοι ξέρουμε πόσο μυστικοπαθής είσαι, αλλά αυτή την εβδομάδα έχεις βαλθεί να μας το τρίψεις στη μούρη όσο περισσότερο μπορείς. Βέβαια εσένα αυτό ίσως σε ωφελήσει, καθώς μπορεί να σου φωτίσει κρυφές πτυχές άλλων ή στοιχεία που σου αποκρύπτονταν τον τελευταίο καιρό. Αυτή την εβδομάδα σε χαρακτηρίζει κι ένα έντονο πάθος που τονίζει τη γοητεία σου, κι αυτό κάνει μπαμ σε όλους (μην πάθεις τίποτα πρόσεχε μόνο). Αν είσαι ελεύθερος πάντως, θα σου πρότεινα να το εκμεταλλευτείς και, πού ξέρεις, κάποια καλή γνωριμία μπορεί να σε περιμένει στη γωνία (το λέω γιατί ξέρω ότι όντως σε περιμένει). Αν βρίσκεσαι ήδη σε κάποια σχέση, η καλή σας επικοινωνία θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε το mood μεταξύ σας αλλά και να περάσετε όμορφες στιγμές – if you know what I mean.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, καλή εβδομάδα! Θέλω να σου πω πως, αν τον τελευταίο καιρό υπήρξε κάποιο άτομο από τον φιλικό, ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα με το οποίο τα είχατε σπάσει, ήρθε η στιγμή να φτιάξεις την κατάσταση – αν σε ενδιαφέρει να το κάνεις, φυσικά. Γενικώς, θα σου πρότεινα να μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα. Στα αισθηματικά σου, υπάρχει μια σημαντική εύνοια. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, μπαίνεις σε σκέψεις σχετικά με κάποιο παλιό γκομενάκι και βάζεις τα πράγματα σε σειρά, είτε μένεις κι επιμένεις είτε σηκώνεσαι και φεύγεις – εσύ ξέρεις! Αν δεν είσαι ελεύθερο πουλί, έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου, καθώς συνειδητοποιείς πως δεν μπορεί η άλλη πλευρά να μυρίζει τα νύχια της κι επιτέλους εκφράζεις σκέψεις, συναισθήματα αλλά και προβληματισμούς. Φοβερό τι μπορεί να κάνει ένας απλός διάλογος, έτσι;!

Αιγόκερως
Αγαπημένε Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Επαγγελματικό-οικονομικό ενδιαφέρον θα έχει αυτή η εβδομάδα για σένα, και λύσεις σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σου θα βρεθούν, αλλά και λεφτά θα μπουν στα ταμεία σου – εύγε! Όχι μόνο αυτό, αλλά θα τα πας περίφημα και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς η Αφροδίτη από τον Σκορπιό και ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων σε ευνοούν πολύ όσον αφορά την επικοινωνία και τα νέα (ευχάριστα θα είναι, μη μου ανησυχείς). Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κάποιες δραστηριότητες - χόμπι που έχεις, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς παραμονεύει νέα γνωριμία. Αν δεν είσαι ελεύθερος, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου κάνοντας μαζί του πράγματα που απολαμβάνετε και οι δύο. 

Υδροχόος
Καλή σου εβδομάδα, φίλε Υδροχόε! Θα είναι καλή αυτή η εβδομάδα μόνο αν κουνήσεις κι εσύ λίγο το χεράκι σου. Για αρχή, ας πούμε, πρέπει να φτιάξεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, αλλιώς –μάντεψε– δεν θα βγουν ούτε τα μισά από αυτά που θα κληθείς να κάνεις. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι γύρω σου που θέλουν να σε δουν λίγο πιο συνεπή, γιατί εσύ ο ίδιος έχεις δώσει και το δικαίωμα και τις υποσχέσεις, τι κάνεις πίσω τώρα; Κάπου έχεις κι ένα δίκιο βέβαια, καθώς το balance μεταξύ αυτών των ανθρώπων, της οικογένειας και της δουλειάς σου ίσως είναι δύσκολο. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που έχεις ήδη στη ζωή σου σου ανοίγεται παραπάνω, κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά. Αν είσαι σε σχέση, προχωράς στην υλοποίηση κοινών στόχων και σχεδίων που είχες με το ταίρι σου, κάτι που σας φτιάχνει αρκετά (If you know, you know).

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, καλή εβδομάδα! «Καλή διάθεση κι όλα γίνονται» είναι το μότο σου αυτή την εβδομάδα, καθώς συνειδητοποιείς τι θες και τι ζητάς από τη ζωή σου και βάζεις μπρος να τα υλοποιήσεις. Βέβαια, βάζει το χεράκι του κι ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, καθώς σε ευνοεί πολύ στο κομμάτι της επικοινωνίας. Ταυτόχρονα, αν έχεις κάποια σχέδια σχετικά με εκπαίδευση ή με το εξωτερικό, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς θα λάβεις νέα και εξελίξεις. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος κι έχεις να παραστείς σε κάποιο κοινωνικό event και βαριέσαι να το κάνεις, έρχομαι εγώ να σου πω πως πρέπει να τρέξεις, γιατί εκεί θα βρεις τον έρωτα (καλά, γνώρισέ τον πρώτα και βλέπουμε μετά). Αν, πάλι, είσαι σε κάποια σχέση, βλέπεις πως με το σωστό talking κουνάς και βουνά. Ό,τι κατάλαβες κατάλαβες. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ