Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 07.10.2024

Κριέ μου, η μέρα έχει αρκετές αντιπαραθέσεις, ιδίως σε θέματα που νιώθεις πως κατέχεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 07.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, η μέρα έχει αρκετές αντιπαραθέσεις, ιδίως σε θέματα που νιώθεις πως κατέχεις. Από το πρωί υπάρχει ένας εκνευρισμός, από το σπίτι ακόμα και με την οικογένεια το κλίμα φαίνεται να πυροδοτείται από το παραμικρό που λέγεται και το αντιλαμβάνεσαι σαν μπηχτή. Δεν αφήνεις ιδιαίτερα περιθώρια και προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, οπότε και τα καβγαδάκια δίνουν και παίρνουν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να εξηγήσεις και στους συνεργάτες σου με απλά λόγια το τι θέλεις και να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες, καθώς το ότι δε σου δίνουν σημασία σε ενοχλεί και αυτό. Από το απόγευμα και μετά, παίρνεις αποστάσεις και προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά μέσα στο κεφάλι σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, όλη αυτή η βιασύνη και η απαίτηση να γίνουν όλα γρήγορα και άμεσα σε κάνει να παίρνεις μια απόσταση από τα πράγματα, προκειμένου να αγχωθείς όσο γίνεται λιγότερο. Αντιλαμβάνεσαι την πίεση και αυτό κάπως δε σε βοηθά να παραμείνεις ήρεμος μέσα στη μέρα, κάτι που φαίνεται από τον τρόπο που απαντάς αλλά από το πόσο προσωπικά μπορεί να πάρεις κάποια πράγματα που θα ακούσεις. Από την άλλη, στη δουλειά δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνεννόηση και μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια παρελθοντικά ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί. Από το απόγευμα και μετά είναι απαραίτητο για σένα να βρεθείς με άτομα που σε καταλαβαίνουν. Δε μπορεί να γίνει αυτό όμως μέχρι να τελειώσεις τις δουλειές σου. Οι υποχρεώσεις είναι κάπως περισσότερες. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, το κλίμα με τους συναδέλφους είναι κάπως περίεργο σήμερα και δε μπορείς να καταλάβεις το λόγο. Από το πρωί παρατηρείς πως όλοι γύρω σου κινούνται με έναν εκνευρισμό που μπορούν να σου τον μεταδώσουν αρκετά εύκολα. Επίσης, το γεγονός ότι θέλουν να είσαι πιο σβέλτος σε κάποια πράγματα σου δημιουργεί μια ένταση κι εσένα. Επικοινωνιακά δεν υπάρχει ιδιαίτερη επαφή αφού τόσο εσύ όσο και οι άλλοι ασχολούνται περισσότερο με τα δικά του ο καθένας, επομένως νιώθεις πως δε μπορεί να βγει εύκολα άκρη μέσα στη μέρα. Από το απόγευμα και μετά, το κλίμα στη δουλειά σκληραίνει κάπως περισσότερο και οι απαιτήσεις από εσένα είναι περισσότερες. Κουραστικό, αλλά θα το καταφέρεις. 

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, το πρόγραμμά σου φαίνεται να είναι αρκετά βεβαρημένο. Από το πρωί έχεις έναν περίεργο εκνευρισμό που δε σε αφήνει να ηρεμήσεις, ενώ οι υποχρεώσεις που σου φορτώνουν οι άλλοι δε σου επιτρέπουν να ασχοληθείς περισσότερο με τα δικά σου θέματα. Τα νεύρα είναι κάπως τεντωμένα και μπορεί εύκολα να κάνεις ξεσπάσματα εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Από την άλλη, δεν ξέρεις πού να μιλήσεις για τα δικά σου, γιατί νιώθεις πως κανείς δε σου δίνει σημασία και κλείνεσαι λίγο περισσότερο στον εαυτό σου. Αυτό που θέλω να προσέξεις από το απόγευμα και μετά είναι το πόσο εύκολα θα ξεσπάσεις μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις. Εκεί θα βγάλεις το άχτι σου, χωρίς να καταλάβουν οι άλλοι το λόγο όμως.

Λέων
Λέοντά μου, από το πρωί προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου και να φτιάξεις όσο καλύτερα μπορείς το πρόγραμμα με τις δουλειές που έχεις να κάνεις. Το κυριότερο που σε απασχολεί είναι τα επαγγελματικά σου, για να δεις τι χρόνο θα έχεις μέσα στη μέρα να χαλαρώσεις. Αυτό που σου προτείνω είναι να είσαι ξεκάθαρος με το τι θέλεις να σε βοηθήσουν οι άλλοι, γιατί θα καταλάβεις από νωρίς πως η συνεννόηση δεν είναι και το δυνατό κομμάτι σήμερα, ενώ κι εσύ έχεις ένα περίπλοκο πράγμα στο κεφάλι σου που δύσκολα γίνεται κατανοητό, ακόμα και από σένα. Από την άλλη, προσπαθείς να εκτονώσεις αυτή την εσωτερική ένταση, αλλά δε σου βγαίνει όπως θέλεις. Από το απόγευμα και μετά, καλό είναι να έχεις στο νου σου οικονομικά ζητήματα που τρέχουν, προκειμένου να προλάβεις διάφορα. 

Παρθένος
Παρθένε μου, από το πρωί η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Έχεις μια αίσθηση πως κάτι θα συμβεί και προσπαθείς να προετοιμαστείς για αυτό. παρατηρείς πως υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους και αυτό σε κάνει να αναλύεις πολλά σενάρια ταυτόχρονα, προκειμένου να βρεις αυτό που θα σου δώσει και την πιο λογική εξήγηση. Από την άλλη, κάποια δυσκολία στα επαγγελματικά σου θα σε πεισμώσει και θα σε βάλει στο τρυπάκι να αποδείξεις στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις. Από το απόγευμα και μετά, προσοχή στον τρόπο που κινείσαι με τους απέναντι, είτε συνεργάτες είτε τη σχέση σου, γιατί παραγίνεσαι αυστηρός και δεν χρειάζεται. 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, θέλω να είσαι αρκετά ψύχραιμος. Από το πρωί υπάρχει μια αδυναμία να συνεννοηθείς με τους άλλους και για αυτό σου είναι πιο εύκολο να υποχωρήσεις και να αναλάβεις περισσότερα πράγματα μόνος σου. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί αν μοιράσεις κάπως ισάξια το χρόνο σου μέσα στη μέρα και είναι πολύ πιθανό να μείνουν πίσω δικές σου υποχρεώσεις. Η ένταση είναι αρκετή και θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου πάνω σε αυτό το κομμάτι. Από το απόγευμα και μετά, η ένταση στη δουλειά είναι αρκετή και η πίεση που υπάρχει σε κάνει να αυξήσεις το ρυθμό που δουλεύεις. Κι εσύ δεν είσαι διατεθειμένος να μιλήσεις για αυτά που σε ενοχλούν εκεί. Προτιμάς να δείξεις τον καλό σου εαυτό. Καλά θα πάει κι αυτό.  

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, από το πρωί προσπαθείς να βρεις ένα σημείο που να σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και να μπορέσεις να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ηρεμία. Όμως αυτό δε θα συμβεί εύκολα σήμερα, αφού θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε κρατήσουν στην τσίτα και θα παρατηρήσεις να γίνονται συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου που θα σε προβληματίσουν και θα ξυπνήσουν ένα περίεργο αίσθημα. Αν έχεις κάποιες συζητήσεις για δουλειά, ξεκαθάρισε το οικονομικό κομμάτι ή μπορείς να διαλευκάνεις οτιδήποτε σε μπερδεύει πάνω σε αυτό. Από το απόγευμα και μετά θα χρειαστεί να πάρεις πιο σοβαρά κάποια πράγματα και να μην τα αφήσεις να εξελιχθούν μόνα τους, αν θέλεις να γλιτώσεις ευτράπελα παρακάτω. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, μπορεί να είσαι πιο δραστήριος και να εμπλέκεσαι πιο άμεσα σε καταστάσεις, παρατηρείς όμως πως υπάρχουν διάφορα που ή θα σε απασχολήσουν από αυτό που θέλεις ή μπορεί να σε εμπλακείς στο να λύσεις κάποια θέματα που θα σε ζορίσουν. Από το πρωί παρατηρείς πως υπάρχει μια δυσκολία στο να επικοινωνήσεις με τους άλλους και σου δίνεται η εντύπωση πως δεν γίνεται κατανοητό αυτό που λες. Και είναι φυσιολογικό όλο αυτό να σε εκνευρίσει και να σε κάνει κάπως πιο έντονο. Από το απόγευμα και μετά προτιμάς να κρατήσεις αποστάσεις, προκειμένου να βρεις μια στιγμή χαλάρωσης ή να μην ασχοληθείς τουλάχιστον με οτιδήποτε φαίνεται να σε στριμώχνει ψυχολογικά. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα είναι σημαντικό να πάρεις αποστάσεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, προκειμένου να απέχεις από εντάσεις που υπάρχουν στον περίγυρό σου. από το πρωί θα παρατηρήσεις πως κάποιοι συνεργάτες σου είναι εκνευρισμένοι και μπορεί να ξεσπάσουν επάνω σου, χωρίς να το καταλάβουν. Επίσης, μπηχτές τύπου «ξέρεις εσύ, έλα που δεν ξέρεις» κλπ, θα σε εκπλήξουν. Η συνεννόηση στη δουλειά δεν υπάρχει και θέλω να είσαι προσεκτικός για διάφορες προσπάθειες να σε εκθέσουν παρασκηνιακά. Από το απόγευμα και μετά αποφασίζεις να ξεκαθαρίσεις κάπως την κατάσταση και να δείξεις πως δε φοβάσαι να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Οι άλλοι ωστόσο δε νομίζω να είναι έτοιμοι που θα τους στήσεις στον τοίχο.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, από το πρωί υπάρχει μια βιασύνη να κάνεις πράγματα για τη δουλειά. Νιώθεις πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για όλα. Εγώ θα σου πω πως ίσως παραφόρτωσες το πρόγραμμά σου και θα τρέξεις παραπάνω για το βγάλεις. Τέλος πάντων. Αυτό που είναι πολύ έντονο επίσης σήμερα είναι οι συζητήσεις και το πόσο απέχεις σε απόψεις από κάποια άτομα που συναναστρέφεσαι καιρό. Ναι, θα το διαπιστώσεις και αυτό σήμερα και μπορεί να σε κάνει να θυμώσεις αυτή η συνειδητοποίηση, γιατί θα το μεταφράσεις πως δεν υπάρχουν κοινά σημεία. Μόνος σου, κλασσικά. Από τα απόγευμα και μετά θέλω να προσέξεις πολύ τα οικονομικά σου. Με μέτρο τα έξοδα. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η μέρα δεν είναι καλή για να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στη δουλειά σου. Μπορεί να είσαι στη φάση που το σκέφτεσαι καιρό τώρα, σήμερα όμως αν το πήρες απόφαση να κάνεις το πρώτο βήμα, ξανασκέψου το. Από το πρωί υπάρχει μια ένταση και ένας εκνευρισμός που δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς – καθότι είσαι και ιδιαίτερα ευαίσθητος στις ενέργειες γύρω σου – και φαίνεται να επηρεάζεσαι άμεσα στην απόδοσή σου. Από την άλλη, ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι όλα αυτά γύρω σου φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια κάποια παλιά σκηνικά και να προσπαθείς να τα επεξεργαστείς εκ νέου. Κάτι που ίσως σε ρίξει λίγο περισσότερο ψυχολογικά. Από το απόγευμα και μετά νιώθεις πως σου αναλογούν περισσότερες ευθύνες και γίνεσαι πιο αυστηρός με τον εαυτό σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ