Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 06.10.2024

Ιχθύ μου, σήμερα είναι μια μέρα που έχεις την αίσθηση πως πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από κάποια πράγματα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 06.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, νιώθεις πως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα πιο εύκολα. Το ένστικτό σου σε καθοδηγεί με μεγαλύτερη ακρίβεια – αρκεί να το ακούσεις βέβαια – και να φτάσεις πιο εύκολα σε κάποια συμπεράσματα. Από το πρωί υπάρχει μια καλή διάθεση και δεν αφήνεις εύκολα το οτιδήποτε να επηρεάσει την κρίση σου, χωρίς να το κάνεις από αντίδραση. Μπορείς εύκολα να εμβαθύνεις στα συναισθήματά σου σήμερα και να τα κατανοήσεις πιο εύκολα, χωρίς να πιέζεσαι. Το ζήτημα είναι πως αυτό ίσως προσπαθήσουν να το κάνουν και οι άλλοι, ίσως για να σε μάθουν καλύτερα, κι εκεί θα νιώσεις μια ανασφάλεια και μια ενόχληση, παίρνοντας αποστάσεις από πολλούς. Επίσης, κάποια έξοδα ίσως σε φέρουν σε μια κατάσταση άγχους μέσα στη μέρα. Το βραδάκι σε θέλω ψύχραιμο σε συζητήσεις με συνεργάτες. 

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, χρειάζεται να λειτουργήσεις κάπως πιο διερευνητικά με τους άλλους και να μην αντιδράσεις σε συμπεριφορές που θα παρατηρήσεις από αυτούς. Από το πρωί παρατηρείς πως υπάρχει μια ένταση – μεταξύ μας κι εσύ έχεις μια νευρικότητα – έχεις όμως τη διάθεση να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην ασχοληθείς με εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Προτιμάς να κάνεις τη δουλειά σου και να τελειώσει εκεί. Και σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει η διάθεση κάποιων φίλων, οι οποίοι με τις απόψεις που θα σου πουν θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική, ίσως πιο θετική και αισιόδοξη. Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή προς το βραδάκι είναι το ότι θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις στη δουλειά με κάποιους συνεργάτες, που θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό για να μην έρθουν μεγαλύτερες ταραχές. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα η μέρα θέλει προσεκτική οργάνωση και μια σωστή δομή, δίνοντας έμφαση σε ενδεχόμενα που μπορεί να χαλάσουν αυτή την ισορροπία που έχεις από χτες. Από το πρωί αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις στη δουλειά σε μεγαλύτερο βάθος, σα να βλέπεις πιο μπροστά. Έχεις μια διαίσθηση αρκετά δυνατή που μπορεί να σε βοηθήσει σε σοβαρά θέματα στη δουλειά και θα μπορέσεις να ενισχύσεις την εικόνα σου προς τα έξω. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην αφήσεις κάποια ξαφνικά στη δουλειά να σε επηρεάσουν ψυχολογικά και να χάσεις τον έλεγχο ή να πάρεις αποστάσεις ακόμα και από άτομα που είναι σημαντικά για σένα, χωρίς να εξηγήσεις κάποια πράγματα. Το βραδάκι ίσως χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμά σου για αύριο, καθώς θα υπάρξουν θεματάκια που θα πρέπει να μπουν σε αυτό.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να περάσεις όμορφο χρόνο με φίλους και γνωστούς. Οι συζητήσεις που θα γίνουν θα σου δώσουν την αίσθηση πως μπορείς να μοιραστείς κάποια προσωπικά σου ζητήματα με μεγαλύτερη άνεση και να χαλαρώσεις, ενώ μέσα από αυτές μπορείς παράλληλα να βρεις και κάποιες λύσεις ή να δεις πώς μπορείς να τις διαχειριστείς με έναν πιο ευφάνταστο τρόπο. Να γίνεις πιο ευρηματικός, προκειμένου να αποφύγεις τις περαιτέρω εντάσεις. Μέσα στην παρέα θα υπάρξουν και άτομα που θα προσπαθήσουν να δοκιμάσουν τις αντοχές σου, χωρίς να είναι έτοιμοι για τη δική σου αντίδραση. Καλό είναι να το πας με το μαλακό και να τους το δείξεις αν δεν έχεις όρεξη. Το βραδάκι ίσως υπάρξουν συννεφάκια στο ειδύλλιο που έχεις. 

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα αυτό που θέλεις περισσότερο είναι απλά να χαλαρώσεις και να προετοιμαστείς καταλλήλως για τη βδομάδα που ξεκινά. Έχεις από το πρωί ιδιαίτερα έντονη έμπνευση για να βάλεις στο πρόγραμμα πράγματα που θα σε βοηθήσουν ψυχολογικά και που θα τα κάνεις με ιδιαίτερη χαρά. Σήμερα η διαίσθησή σου είναι κάπως πιο έντονη και μπορείς εύκολα να πιάσεις ενέργειες στον αέρα, αρκεί να παραμείνεις ουδέτερος σε κάποιες καταστάσεις. Το σημαντικό και αυτό που θα χρειαστεί να εστιάσεις περισσότερο είναι κάποια επαγγελματικά ζητήματα που θα χρειαστεί να τα δεις κατάματα και να βρεις τις λύσεις που θέλεις, χωρίς να αφήσεις σημαντικές λεπτομέρειες απ’ έξω. Ξέρω, είναι πονοκέφαλός, αλλά μόνο έτσι θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις. Προς το βραδάκι θα γίνουν συζητήσεις που θα σε προβληματίσουν και θα σκεφτείς πως ίσως χρειαστεί να βελτιώσεις τη στάση σου. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα έχεις την αίσθηση αλλά και την επιθυμία να κάνεις όμορφες συζητήσεις με τους άλλους και οι επαφές σου να σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Θα υπάρξουν διαφωνίες και πιθανές αντιπαραθέσεις με κάποιους από τον κύκλο σου και αυτό μπορεί να σε ενοχλήσει, καθώς ίσως πίστευες πως τους ήξερες αρκετά καλά και με αυτά που θα ακούσεις να νιώσεις κάπως το αντίθετο. Εκεί που μπορείς να επενδύσεις είναι πως μέσα από κάποιες ξεκάθαρες κουβέντες θα βρεις πιο εύκολα τις ισορροπίες και θα εντοπίσεις τα δυνατά και αδύνατα σημεία των άλλων, προκειμένου να τους βοηθήσεις αλλά και να δεις ποιοι μπορούν να βοηθήσουν εσένα. Προς το βραδάκι θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και να πάρεις αποστάσεις.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, τα οικονομικά σου μπαίνουν κάπως πιο έντονα στο επίκεντρο, προσπαθώντας να δεις τη γενική τους εικόνα. Από τη μία μπορεί να υπάρξουν προτάσεις για συνεργασίες ή για να περάσουν στο επόμενο στάδιο οι ήδη υπάρχουσες συνεργασίες που έχεις. Από την άλλη όμως, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το πώς διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και τι έξοδα κάνεις, καθώς σήμερα σε πιάνει μια τάση να κάνεις ψώνια που δε σου είναι και τόσο αναγκαία. Επίσης, έξοδα που δεν είχες υπολογίσει μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να σε αγχώσουν μέχρι να βγάλεις άκρη. Μπορεί να θέλεις να δώσεις όμορφες πινελιές στη μέρα σου αγοράζοντας κάτι όμορφο, χρειάζεται όμως να σκεφτείς πριν κάνεις αχρείαστες αγορές. Προς το βραδάκι θα ζοριστείς λίγο περισσότερο και θα σε αγχώσει το οικονομικό κάπως περισσότερο. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, η μέρα σήμερα ξεκινά κάπως ανάμεικτα. Από τη μία υπάρχει μια καλή διάθεση για να συνεχίσεις τη δουλειά σου από χτες, από την άλλη όμως παρατηρείς κάποιες παράξενες συμπεριφορές από συνεργάτες που κρατούν αποστάσεις ή ο τρόπος τους είναι πιο νευρικός. Μπορεί κι εσύ από την πλευρά σου να έχεις μια τέτοια διάθεση προς τους απέναντι, προσπαθώντας να κάνεις τη δουλειά σου απερίσπαστος. Το σημαντικό είναι πως έχεις μια ιδιαίτερη έμπνευση να κάνεις αρκετά πράγματα και μέσα από αυτά να εκφραστείς όσο περισσότερο γίνεται. Γίνεσαι ευρηματικός, αρκεί να μην συναντήσεις εμπόδια. Προς το βραδάκι κάποια ζητήματα στη δουλειά θα έρθουν στην επιφάνεια και ίσως αγχωθείς με το πώς θα μπορέσεις να τα λύσεις άμεσα.

Τοξότης
Τοξότη μου, εξακολουθείς να θέλεις χρόνο και οτιδήποτε κάνεις γίνεται μηχανικά, γιατί πολύ απλά δε μπορείς να το αναβάλεις. Είσαι σε μια συναισθηματική φάση που απλά θέλεις να μείνεις σπίτι και να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε κάνει να χαλαρώνεις και να οργανώνεις τα πλάνα σου με βάση τα θέλω σου. Ίσως σήμερα είσαι σε μια φάση που ονειρεύεσαι κάπως περισσότερο, αν και κάποια ξαφνικά στη δουλειά θα σε προσγειώσουν απότομα στην πραγματικότητα. Λίγο προσοχή στον τρόπο που κινείσαι και στο πώς μεταφράζεις στο κεφάλι σου διάφορα που ακούς, καθώς μπορεί να παρεξηγηθείς χωρίς λόγο. Το βραδάκι συζητήσεις με φίλους μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο κάποια περιστατικά που σε είχαν ενοχλήσει παλαιότερα. Μπορείς να τα συζητήσεις και να τα κλείσεις, όσο κι αν νιώθεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς αυτή την ένταση, και να μην τα αφήσεις να σε ταλαιπωρούν άλλο.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, προσπαθείς να βρεις τρόπους να κάνεις πιο συγκεκριμένους κάποιους από τους στόχους σου. εστιάζεις πολύ στο πώς μπορείς να τους βελτιώσεις και να δουλέψεις πιο διεξοδικά πάνω σε αυτούς, κάνοντας έτσι πιο συγκεκριμένο και αυτό που θέλεις να καταφέρεις. Θα καταλάβεις πως για αυτό πρέπει να δουλέψεις μόνος σου και να μην επηρεαστείς από κάποια αρνητικά σχόλια που θα λάβεις, αν και πολλά από αυτά μπορεί να σε εμπνεύσουν ακόμα περισσότερο. Κάποιες συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να βρεις άκρη μέσα από ίσως πιο εναλλακτικά μέσα ή πράγματα που δεν είχαν περάσει από το μυαλό σου. Το σημαντικό είναι πως παραμένεις ανοιχτός σε προτάσεις, αρκεί να μην προσπαθήσουν οι άλλοι να στις επιβάλουν. Προς το βραδάκι θέλω να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με την παρέα σου, καθώς μπορεί να προκύψουν θέματα που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα χρειάζεται να δεις όσο πιο αντικειμενικά μπορείς κάποια σημαντικά ζητήματα στη δουλειά σου και να μην τα αφήσεις να σε επηρεάσουν συναισθηματικά. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις τι είναι μέσα στις αρμοδιότητές σου και πότε μπαίνεις στη διαδικασία να εμπλέκεσαι σε αρμοδιότητες άλλων, κάτι που μπορεί να σε μπλέξει, χωρίς να έχεις κακό σκοπό. Επίσης, ίσως χρειαστεί να πάρεις το χρόνο σου για να διαχειριστείς αυτά που σε απασχολούν, χωρίς να αφήσεις άλλους να εμπλακούν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Αν χαλαρώσεις, θα μπορέσεις να διακρίνεις κάποιες σημαντικές ευκαιρίες στη δουλειά σου που θα σε ευνοήσουν οικονομικά ή να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία με καλά χρήματα. Το βραδάκι αντιπαραθέσεις και έντονες συζητήσεις μπορεί να σε βγάλουν λίγο από τα όριά σου. Πρόσεξέ το αυτό. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είναι μια μέρα που έχεις την αίσθηση πως πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από κάποια πράγματα και να διαχειριστείς συγκεκριμένες καταστάσεις με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η διαίσθησή σου μπορεί εύκολα σήμερα να σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιες καταστάσεις είναι αυτές, αλλά και να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να το κάνεις. Οι συζητήσεις που θα κάνεις μέσα στη μέρα θα σε βάλουν σε σκέψεις και θα σε κάνουν να πάρεις αποστάσεις, γιατί οι εντάσεις που μπορεί να ξεκινήσουν είναι αρκετά σημαντικές και μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμπεράσματα που θα σε μπερδέψουν αρκετά, καθώς και να αλλάξεις την άποψη που έχεις για τα άτομα αυτά. Προς το βραδάκι ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις κάποια πράγματα και να βγεις έτσι από το 
comfort zone σου. Λίγο προσοχή στα οικονομικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ