Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 05.10.2024

Σήμερα, Ιχθύ μου, κινείσαι με μεγαλύτερη άνεση και μπορείς να ανταπεξέλθεις σε καταστάσεις με ηρεμία

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 05.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είσαι πιο ήρεμος και ασχολείσαι περισσότερο με πράγματα που μπορεί να σε απασχολούν σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο. Έχεις τη διάθεση να βρεις ηρεμία μέσα στη μέρα και να δουλέψεις με κάποια πιο προσωπικά σου ζητήματα, προσπαθώντας να βρεις λύσεις που θα μειώσουν το άγχος και να σε βοηθήσουν να «ξελασπώσεις» κάπως πιο γρήγορα. Από την άλλη, υπάρχουν θετικά νέα στα οικονομικά σου. Κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να τακτοποιηθούν πολύ πιο εύκολα, αρκεί να είσαι προσεκτικός στο τι πρέπει να κάνεις. Χρειάζεται προσεκτική οργάνωση κι επειδή έχεις μια ηρεμία, μπορείς να το κάνεις πιο εύκολα σήμερα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πόσο προσωπικά μπορεί να πάρεις κάποια σχόλια και να τα υπεραναλύσεις μέσα στο κεφάλι σου. Καλό είναι να μην αναλωθείς σε καταστάσεις που δεν σου είναι ξεκάθαρες. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα αυτό που θέλεις είναι να νιώσεις μια μεγαλύτερη εγγύτητα με τους απέναντι και να αρπάξεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, προκειμένου να λυθούν αυτές που παρεξηγήσεις που πιστεύεις πως έχουν δημιουργηθεί. Ναι, μόνος σου το πιστεύεις αυτό, από τη στιγμή που το νιώθεις όμως, έχεις τη δυνατότητα σήμερα να το κάνεις. Επίσης, είναι μια όμορφη μέρα να περάσεις ωραία με τη σχέση σου και να κάνετε πράγματα παρέα, ενώ εσύ που είσαι μόνος σου θα έχεις όμορφες επαφές και εξόδους που θα σε φέρουν πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι πως μέσα στην άνεση που θα νιώσεις με τους άλλους, μπορεί να βρεθούν άτομα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις ή κάποιες γνωριμίες σου για ίδιον όφελος και να σε εκθέσουν με κάποιο τρόπο. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα είσαι σε μια καλύτερη φάση και μπορείς να δεις κάπως πιο θετικά τα πράγματα, χωρίς να εθελοτυφλείς όμως. Απλά επιλέγεις να παραμείνεις στα θετικά και στα πιο ουσιαστικά για σένα. Στη δουλειά το κλίμα είναι αρκετά καλύτερο κι εσύ επιλέγεις κι εκεί να κρατήσεις αποστάσεις από οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άσχημα. Ίσως σήμερα να υπάρξει μια πρόταση σε αυτό το κομμάτι που θα ενισχύσει τη θέση σου, αλλά και την εικόνα σου μέσα στη δουλειά. Και φυσικά και το οικονομικό σου. Επίσης, ευκαιρίες για εξτρά εισόδημα θα σου αναπτερώσουν το ηθικό, ενώ θα δεις πως και η υπομονή που αναγκάστηκες να κάνεις θα σου δώσει τους πρώτους καρπούς. Αυτό που θέλω να προσέξεις τα διάφορα λόγια που πιάνεις στην ατμόσφαιρα. Μην εμπλακείς σε κουτσομπολιά και συζητήσεις που δε σε αφορούν. 

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, νιώθεις αρκετά πιο άνετα και έχεις μια όμορφη διάθεση. Μπορεί να είσαι πιο κοντά στο να κατανοήσεις κάποια συναισθήματά σου καλύτερα, κάτι που θα σε βοηθήσει σημαντικά. Από την άλλη, και στη δουλειά αλλά και στο κομμάτι του φλερτ κινείσαι με άνεση και λάμψη, κάτι που τραβά το βλέμμα των άλλων. Στα επαγγελματικά σου μπορείς να δώσεις ένα μεγαλύτερο μπουστάρισμα, αφού είσαι πρόθυμος να χωθείς και να μάθεις επιπλέον πράγματα για τη δουλειά, κάτι που θα σου δώσει πόντους στα μάτια των ανωτέρων. Και στο ερωτικό όμως, δεν πας πίσω, αφού διεκδικείς καλύτερα αυτό που θες και σου είναι πιο εύκολο να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην εξιδανικεύσεις απόψεις που θα ακούσεις.  

Λέων
Λέοντά μου, η μέρα σου σήμερα ξεκινά με μια πολύ όμορφη διάθεση και μια επιθυμία να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις ήρεμος αλλά και να βελτιώσεις και να προωθήσεις καλύτερα τις ιδέες που έχεις για κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα. Και στο σπίτι επικρατεί ένα όμορφο κλίμα, χωρίς εντάσεις και με μια διάθεση να κάνεις κάποιες σοβαρές συζητήσεις για να καταλάβεις κάπως καλύτερα και τις οπτικές αλλά και τα συναισθήματα των άλλων. Θέλεις αν δημιουργήσεις μια πιο οικεία ατμόσφαιρα και να γεφυρώσεις κάποιες αποστάσεις. Γιατί ξέρεις πως έτσι κι εσύ θα νιώσεις καλύτερα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πώς διαχειρίζεσαι το οικονομικό σου και τα άτομα που σου κάνουν προτάσεις για οικονομικά ανοίγματα σήμερα. Ίσως να υπάρχει κάτι που να θέλουν από σένα, οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα στο κεφάλι σου φαίνεται να επικρατεί μια ηρεμία. Έχεις ένα θετικό 
mindset και αυτό σε βοηθά να παραμείνεις μακριά από εντάσεις και να ασχοληθείς περισσότερο με αυτά που σε κρατούν ευδιάθετο. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις και φλερτ μπορεί να προσθέσουν μια ακόμα θετική πινελιά στη μέρα σου, ενώ μπορεί να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις και κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν, προκειμένου να υπάρξει μια ηρεμία κι εκεί. Από την άλλη, μέσα από συζητήσεις θα μπορέσεις να δυναμώσεις κάποιες σχέσεις με συνεργάτες και να κατανοήσεις σε ποιο βαθμό μπορείς να τους εμπιστευτείς. Θα υπάρξουν όμως και αυτοί που θα προσπαθήσουν σήμερα να σε ξεγελάσουν, λέγοντάς σου αυτά που θέλεις να ακούσεις, προκειμένου να σε πάρουν με το μέρος τους. Οπότε άκου, σκέψου και μην βιαστείς να ενθουσιαστείς.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, νιώθεις πιο ασφαλής να κάνεις κάποιες κινήσεις που ίσως σκέφτεσαι καιρό. Έχεις μια όμορφη διάθεση και μπορείς εύκολα να ασχοληθείς με το πώς θα διαμορφώσεις και τον προσωπικό σου χώρο, ώστε να μπορέσεις από κάπου να ξεκινήσει αυτή η ασφάλεια και να λειτουργήσεις κι εσύ με μεγαλύτερη άνεση. Στη δουλειά φαίνεται πως υπάρχει μια θετική εξέλιξη που θα σε φωτίσει αρκετά και μπορεί να απομακρύνει τον ανταγωνισμό, κάτι που θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις ακόμα περισσότερο μέσα στη μέρα και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Άλλωστε, προγραμματίζεις πιο εύκολα αυτά που έχεις να κάνεις σήμερα και όλα φαίνεται να ρολάρουν πιο εύκολα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πόσο εύκολα θα φορτωθείς δουλειές άλλων, στην προσπάθειά σου να τους βοηθήσεις. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα η μέρα σου ξεκινά τελείως διαφορετικά. Από το πρωί έχεις μια ωραία διάθεση και προσπαθείς να διατηρήσεις αυτό το όμορφο μουντ, παίρνοντας αποστάσεις από εντάσεις, πιθανές διαφωνίες και οργανώνοντας καλύτερα το τι θέλεις να κάνεις μέσα στη μέρα σου. Από την άλλη, μπορείς να μοιραστείς πιο εύκολα κάποιες ιδέες και να παραμείνεις συγκεντρωμένος στο πώς θα προγραμματίσεις τα πράγματα, προκειμένου να γίνουν πράξη. Θα υπάρξουν ωραίες συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις κάπως παραπέρα από τις απόψεις που ήδη έχεις, αλλά και να ασχοληθείς με κάποια νέα χόμπι. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι το πόσο ρεαλιστικοί είναι κάποιοι στόχοι που έχεις, αλλά και τον τρόπο που σε πλησιάζουν κάποια άτομα σήμερα. 

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα είναι μια ωραία μέρα για να πάρεις το χρόνο σου και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Να χαλαρώσεις, να κάνεις ίσως τα 
beauté και να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Έχεις τη διάθεση να επεξεργαστείς κάποιες καταστάσεις πιο ψυχολογικά και να δεις πώς αυτές σε επηρεάζουν. Γενικά, θέλεις χρόνο μόνος σου, να περιποιηθείς το χώρο σου και να σκεφτείς όλα αυτά που έχουν συμβεί αυτές τις μέρες. Έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σήμερα που σε απασχολούν και να βγάλεις αυτό το άγχος από πάνω σου. Η μέρα έχει ξεκούραση και ηρεμία, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες οικογενειακές υποθέσεις να σε ταλαιπωρήσουν. Εκεί θέλω να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις αποστάσεις, γιατί μπορεί να εμπλακείς σε περίεργες συζητήσεις που θα νιώσεις πως κάπου το χάνεις. 

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είναι μια ωραία μέρα για να βγεις, να περάσεις όμορφα με φίλους και να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Έχεις μια αρκετά κοινωνική διάθεση και αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και επέκταση του κύκλου σου. Υπάρχει ένα έντονο φλερτ στην ατμόσφαιρα, το οποίο δεν το περνάς στο ντούκου και το απολαμβάνεις ιδιαιτέρως. Και μέσα στη σχέση υπάρχει ένα ωραίο κλίμα που το ευχαριστιέσαι αρκετά. Πολύ σημαντικό να δώσεις βάση σε επαφές επαγγελματικής φύσης, καθώς μπορεί να υπάρξουν συνεργασίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, με καλές προοπτικές εξέλιξης. Αρκεί να μην παρασυρθείς και δεχτείς το οτιδήποτε, γιατί σήμερα δεν έχουν όλοι τη διάθεση να είναι ξεκάθαροι και ειλικρινείς μαζί σου. Καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να φιλτράρεις τα πάντα που ακούς. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να βγεις πιο εύκολα προς τα έξω και να κερδίσεις τις εντυπώσεις τόσο μέσα από τη δουλειά σου όσο και με τη συμπεριφορά σου προς τους άλλους. Γίνεσαι πιο υποστηρικτικός ακόμα και με άτομα που μπορεί να βλέπεις ανταγωνιστικά. Έχεις την αίσθηση πως σήμερα μπορείς να είσαι πιο ήρεμος και να αφήσεις τα πράγματα να μιλήσουν κάπως από μόνα τους. Κάνεις το καλύτερο που μπορείς στη δουλειά σου και δεν αφήνεις το χρόνο να πάει χαμένος, ενώ από την άλλη οργανώνεσαι όσο καλύτερα μπορείς και επεξεργάζεσαι κάποιες εναλλακτικές για οικονομικά ζητήματα που έχεις. Αυτό που θέλω να προσέξεις αρκετά είναι το ότι θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κινήσουν το ενδιαφέρον, αλλά είναι φούσκες. Παρατήρησέ τες καλύτερα και θα το καταλάβεις. Αρκεί να τις δεις λίγο από απόσταση. 

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, κινείσαι με μεγαλύτερη άνεση και μπορείς να ανταπεξέλθεις σε καταστάσεις με ηρεμία και μια δυναμική που θα σε βοηθά να παραμένεις ήρεμος και ξεκάθαρος σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Επίσης, νιώθεις πιο άνετος να κυνηγήσεις κάπως πιο δυναμικά ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, το οποίο και θα έχει θετική εξέλιξη. Το έχεις πάρει κάπως πατριωτικά, όμως σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να το διεκδικήσεις πιο άμεσα και με μεγαλύτερη οργάνωση. Από την άλλη, σήμερα είναι εξίσου σημαντικό να εδραιώσεις κάποιες επαφές και να ενισχύσεις τον κύκλο σου με άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν. Ένα σημαντικό που θέλω να προσέξεις είναι το πόσο θα εθελοτυφλήσεις σε κάποιες καταστάσεις, επειδή θα νιώσεις πως δεν είσαι έτοιμος να τις απομακρύνεις από κοντά σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ