Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 04.10.2024

Προσπαθείς να βγάλεις άκρη με θέματα που απασχολούν διαφορετικούς τομείς, Υδροχόε, και είναι αρκετά εύκολο να μπερδευτείς

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 04.10.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, μέσα σε όλη τη φούρια που έχεις από φυσικού σου, προσπαθείς να καταλάβεις το τι παίζει με συνεργάτες στη δουλειά. Είναι πολύ περίεργο το κλίμα που παρατηρείς και δεν ξέρεις τι παίζει, κυρίως παρασκηνιακά. Το να το μάθεις δεν είναι και εύκολο, καθώς οι ευθείες ερωτήσεις δε θα αποδώσουν. Από την άλλη, υπάρχει ένα κλίμα ανασφάλειας και ταραχής στην ατμόσφαιρα που σε επηρεάζει αρκετά και δεν σε αφήνει να κινηθείς ελεύθερα σήμερα. Σα να μην ξέρεις προς τα πού να πας. Γενικά, μέσα στη μέρα η ψυχολογία σου φαίνεται κάπως μπερδεμένη και δεν μπορείς να εξωτερικεύσεις εύκολα αυτά που σε προβληματίζουν, γιατί νιώθεις πως δε μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα κάποιον. Λίγο προσοχή με οικονομικά θέματα. Από το μεσημέρι και μετά, προσπαθείς να βγάλεις μια άκρη μόνος σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα κάπως δεν θέλεις να ασχοληθείς με το οτιδήποτε σε ρίχνει πιο βαθιά στη ρουτίνα σου. Έχεις όρεξη να ασχοληθείς με καινούργια πράγματα που θα σε κάνουν να ξαλεγράρεις, έχοντας όμως και στο πίσω μέρος του μυαλού σου το ενδεχόμενο πως μπορεί αυτό να μην πάει και τόσο καλά. Άρα να το κάνεις ή όχι; Να μια απορία της μέρας σου. Από την άλλη, κάποιες καταστάσεις στην παρέα φαίνεται να σε μπερδεύουν και να σε προβληματίζουν για το αν έχει συμβεί κάτι. Μην ανοίξεις συζητήσεις, γιατί αυτά που θα ακούσεις θα σε μπερδέψουν περισσότερο. Επίσης, αν δεις πως δέχεσαι διφορούμενα μηνύματα από το άτομο που φλερτάρεις, πάτα λίγο φρένο, γιατί κι εκεί δεν είναι καθαρό το τοπίο. Από το μεσημεράκι και μετά δίνεις βάση στη στάση που κρατάνε οι άλλοι απέναντί σου και προσπαθείς να δεις αν τηρούν τα λόγια τους με τις πράξεις τους.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα χρειάζεται να κινηθείς πιο αποφασιστικά, ειδικά αν πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στη δουλειά σου. Από το πρωί παρατηρείς πως υπάρχει ένα περίεργο κλίμα εκεί, καθώς ακούς διάφορα και δεν μπορείς να καταλάβεις αν ισχύουν ή αν λέγονται έτσι απλά. Από την άλλη, κάποιες εσωτερικές αμφιβολίες σου δημιουργούν εκνευρισμό και δεν ξέρεις τι είναι καλύτερο: τον εξωτερικεύσεις ή να σκεφτείς καλύτερα το τι μπορεί να συμβαίνει παρασκηνιακά; Το θέμα είναι πως χρειάζεται να δείξεις μια πιο στιβαρή στάση και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πως αυτά που λες εσύ τα εννοείς. Από το μεσημέρι και μετά, ασχολείσαι λίγο περισσότερο με το να κάνεις κάπως πιο λειτουργικό το πρόγραμμά σου και να κρατήσεις ελεύθερα κενά για εξτραδάκια που θα προκύψουν μέχρι το τέλος της μέρας.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, από το πρωί υπάρχει μια πίεση και πάλι που φαίνεται πως δεν θα σε αφήσει να ηρεμήσεις αν δεν ξεκαθαρίσεις σημαντικά πράγματα. Νιώθεις πως πρέπει να κινηθείς άμεσα σε κάποιες καταστάσεις, όμως πρέπει να το κάνεις προσεκτικά, γιατί είναι εύκολο από τη μία να ακολουθήσεις κάποιες απόψεις που δεν σου ταιριάζουν και τόσο και που μπορεί εύκολα να σε εκθέσουν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι, ενώ από την άλλη το κλίμα στην παρέα αλλά και στη δουλειά σου δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά. Σα να πρέπει να προετοιμαστείς, γιατί νιώθεις πως δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Επίσης, προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός με τους άλλους, γιατί σήμερα έχεις την τάση να είσαι μια στο καρφί και μια στο πέταλο μαζί τους. Από το μεσημέρι και μετά, ασχολείσαι με πράγματα που σε κάνουν να χαλαρώσεις κάπως περισσότερο.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα είσαι σε μια φάση που ακούς πολλά, συζητάς περισσότερα και οι προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι έρχονται να σε μπερδέψουν και να σε ζορίσουν για το ποια είναι η καλύτερη να επιλέξεις. Κάποια οικονομικά ζητήματα φαίνεται σήμερα να είναι διαφορετικά από το πώς τα ακούς από τον περίγυρό σου και αυτό δε μπορείς να το δεις καθαρά, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, ενώ υπάρχουν και κάποιες εκκρεμότητες στα επαγγελματικά που σε αγχώνουν αρκετά. Είναι πολύ σημαντικό να κλείσεις υποθέσεις που έχεις τραβήξει από τα μαλλιά και να μην πιέσεις καταστάσεις στη δουλειά, πιστεύοντας πως δεν γίνονται τα πράγματα σωστά. Από το μεσημέρι και μετά, αντιλαμβάνεσαι το συναισθηματικό και ψυχολογικό αντίκτυπο όλης αυτής της πίεσης και κάνεις κάποιες προσπάθειες να αποσυμπιέσεις το κλίμα.

Παρθένος
Παρθένε μου, βρίσκεσαι σε ένα περίεργο άγχος που δεν ξέρεις από πού πηγάζει και έχεις την αίσθηση ότι χρειάζεται να κάνεις αρκετά πράγματα σήμερα. Από το πρωί βρίσκεσαι σε μια υπερένταση και προσπαθείς να καταλάβεις αν κάποια άτομα απέναντί σου είναι αξιόπιστα και μπορείς να δουλέψεις μαζί τους, ενώ από την άλλη οι διαφορετικές απόψεις που ακούς σε βάζουν σε μια φάση να αμφισβητείς τα πάντα. Μέσα σε όλα αυτά θέλεις να έχεις και τον τελευταίο λόγο σε όσα θέλεις να γίνουν, κάτι που δεν αφήνει και την καλύτερη εντύπωση σήμερα. Κινείσαι αρκετά πεισματικά και αυταρχικά θα έλεγα. Από το μεσημέρι και μετά είναι σημαντικό να προσέξεις περισσότερο τις συζητήσεις που κάνεις, ειδικά πάνω σε επαγγελματικά σου πλάνα και να δώσεις χώρο να ακούσεις και την άλλη πλευρά.

Ζυγός
Ζυγέ μου, από το πρωί έχεις ένα περίεργο αίσθημα ότι πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να βρίσκεται μπροστά σε διλήμματα που δεν μπορείς να διακρίνεις καθαρά το τι μπορεί να ακολουθήσει σε κάθε ενδεχόμενο που εξετάζεις, ενώ από την άλλη νιώθεις πως πρέπει να βιαστείς γιατί έχεις την αίσθηση πως μπορεί να χάσεις κάποια σημαντική ευκαιρία. Η πίεση στη δουλειά σήμερα δε σε βοηθά να διαχειριστείς ψύχραιμα την δική σου ψυχολογική πίεση, ενώ είσαι σε μια φάση που μπορεί να πάρεις πολύ στραβά πράγματα που θα ακούσεις και θα αγγίξουν κάποια ευαίσθητα σημεία σου. Από το μεσημεράκι και μετά χρειάζεσαι κάτι να σε κάνει να νιώσεις ασφαλής, ενώ σταδιακά κι εσύ προσπαθείς να επενδύσεις περισσότερο σε αυτό το κομμάτι, από μόνος σου, χωρίς να περιμένεις πολύ από εξωτερικά ερεθίσματα.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, δεν θέλεις και πολλά-πολλά. Είσαι ακόμα στη φάση που θέλεις το χώρο σου και το χρόνο σου, ενώ οι αποκαλύψεις που γίνονται μπορεί να σε πιάσουν κάπως απροετοίμαστο. Είναι σημαντικό να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, γιατί είσαι αρκετά κουρασμένος, αλλά και μπερδεμένος. Από τη μια έχεις να διαχειριστείς σήμερα κάποιες εντάσεις με συναδέλφους και από την άλλη, μια έντονη φαντασία και δημιουργικότητα που δεν ξέρεις πώς να την εκφράσεις και μπορεί εύκολα να την παραμερίσεις. Και στο φλερτ όμως, σαν κάτι να μη σου κολλάει. Σα να ψυχανεμίζεσαι ψεματάκια. Από το μεσημέρι και μετά δραστηριοποιείσαι αρκετά και προσπαθείς να στρώσεις κάπως την κατάσταση. Είναι σημαντικό να μην γίνεις απόμακρος και να προσπαθήσεις να κοντρολάρεις αυτό το διεισδυτικό βλέμμα. Προσπαθείς να είσαι διακριτικός αλλά καρφώνεσαι.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, χρειάζεται να εστιάσεις αρκετά σε επαγγελματικά ζητήματα που φαίνεται να σε απασχολούν αρκετά. Και αυτό στο λέω γιατί δεν έχεις και την καλύτερη διάθεση να το κάνεις αυτό. είσαι σε φάση που προτιμάς να βρεθείς με φίλους και να μιλήσεις για πράγματα που σε κάνουν να χαλαρώσεις, να ξεχαστείς και που δεν σου δημιουργούν ένταση. Υπάρχει ένα κλίμα στη δουλειά που ανεβάζει τους τόνους και μια βιασύνη κι ένας εκνευρισμός που δε σου αρέσει καθόλου. Ίσως από αυτό θέλεις να ξεφύγεις. Αν νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποιες καταστάσεις, προσπάθησε να μην το κάνεις με αυστηρό τρόπο και δες τη μεγαλύτερη εικόνα. Από το μεσημέρι και μετά πάρε το χρόνο σου και δώσε χώρο στον εαυτό σου για να μπορέσεις να επανέλθεις και να βρεις κάπως τις ισορροπίες σου.

Αιγόκερως
Κάποια επαγγελματικά θέματα που τρέχουν στο παρασκήνιο, Αιγόκερέ μου, σε απασχολούν σημαντικά και δεν ξέρεις ποια στάση πρέπει να κρατήσεις, καθώς πρόκειται ίσως για κάτι καλό που δε θέλεις να χάσεις. Από τη μία, οι συζητήσεις που γίνονται είναι ιδεατά καλές και αυτό σε βάζει σε σκέψεις – και δικαίως θα σου πω εγώ – ενώ από την άλλη δεν ξέρεις αν μπορείς να μπεις σε συγκεκριμένα στεγανά και να ακολουθήσεις μια άλλη πεπατημένη πέρα από τη δική σου. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις κάπως τα θολά σημεία, με τρόπο όμως που θα αναδείξει τον επαγγελματισμό σου και όχι να δώσεις την εντύπωση πως έχεις τον τελευταίο λόγο σε αυτό. Γιατί σε πιάνει και το πείσμα σου. Από το μεσημέρι και μετά, μπορείς να επεξεργαστείς κάπως καλύτερα τις ιδέες που έχεις και να εξετάσεις τις προοπτικές τους πιο ψύχραιμα.

Υδροχόος
Προσπαθείς να βγάλεις άκρη με θέματα που απασχολούν διαφορετικούς τομείς, Υδροχόε μου, και είναι αρκετά εύκολο να μπερδευτείς. Από τη μία έχεις μια τάση να προσπαθείς να δεις πίσω από τις καταστάσεις που προκύπτουν μέσα στη μέρα, θέλοντας να βρεις τη ρίζα τους και να τα λύσεις μια και καλή. Από την άλλη, υπάρχει μια θολούρα στην ατμόσφαιρα και μπορεί εύκολα να παρασυρθείς από απόψεις δικών σου ανθρώπων, επειδή νιώθεις μια οικειότητα και μπορείς να ταυτιστείς μαζί τους σε κάποια θέματα. Αν βρεθείς μπροστά σε κάποιο αδιέξοδο, μη μπορώντας να δεις καθαρά τα πράγματα, μην ταραχτείς. Απλά κάνε ένα βήμα πίσω για να ηρεμήσεις, γιατί εύκολα θα σε πιάσει το πείσμα και θα θελήσεις να λύσεις οτιδήποτε σε ζορίσει. Από το μεσημεράκι και μετά, καλό είναι να προστατέψεις την εικόνα σου κάπως περισσότερο και να προσέξεις τη συμπεριφορά σου.

Ιχθύες
Με μια περίεργη ψυχολογία ξεκινάς τη μέρα σου και σήμερα, Ιχθύ μου. μπορεί να έχεις στο μυαλό σου πως θα κάνεις πολλά πράγματα και θέλεις να τα οργανώσεις έτσι για να τα προλάβεις όλα, όμως δυσκολεύεσαι να παραμείνεις συγκεντρωμένος και ίσως προσπαθήσεις να αφήσεις μερικά από αυτά για τις επόμενες μέρες. Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να υπάρξουν ενδιαφέρουσες επικοινωνίες που θα σε ξεκουνήσουν από αυτή τη ρουτίνα που έχεις μπει και που θα σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς με διαφορετικό τρόπο κάποια θέματα. Μπορείς όμως να το διαχειριστείς όλο αυτό σαν κατάσταση; Ίσως αυτή η σκέψη σου κόψει λίγο τη φόρα και σε κάνει να το ξανασκεφτείς. Από το μεσημέρι και μετά εστιάζεις περισσότερο στα πράγματα γύρω σου και στο πώς θα διαχειριστείς με ηρεμία κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ