Κριός
Κριέ μου, σήμερα είσαι αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά και ψάχνεις να δεις τι είναι αυτό που θα σου δώσει το έναυσμα που χρειάζεσαι για να αρχίσεις να μιλάς. Αυτό το καινούργιο φεγγάρι σήμερα φέρνει κλεισίματα κύκλων, προκειμένου να ανοίξεις νέους και να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Στο σπίτι επικρατεί ένα έντονο κλίμα και εμπλέκεσαι σε συζητήσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρεις. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πόσο παρορμητικές θα είναι αυτές οι αποφάσεις σου και ο τρόπος με τον οποίο θα μιλήσεις σε συνεργάτες σου για αυτά που σε ενοχλούν. Η ένταση είναι εύκολο να ξεφύγει και να πεις πολλά, χωρίς απαραίτητα να δώσεις και βάση σε αυτά που θα ακούσεις από την απέναντι πλευρά. Πράγματα που θα είναι εξίσου σημαντικά. 

Ταύρος
Ταύρε μου, με αυτή τη νέα Σελήνη-έκλειψη σκέφτεσαι πολύ τη ροή της καθημερινότητάς σου και το πώς επηρεάζεσαι από τα γεγονότα στη δουλειά σου. νιώθεις πως είναι η στιγμή να κλείσει ένας κύκλος, προκειμένου να περάσουν σε πρακτική εφαρμογή τα πλάνα που έχεις κατά νου καιρό τώρα. Από την άλλη, ίσως νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να βελτιώσεις τη σωματική σου κατάσταση και να μπεις σε ένα πρόγραμμα που θα κάνει καλό και στην υγεία σου. Από την άλλη, υπάρχουν μικροπράγματα στη δουλειά σήμερα που νιώθεις να σε ωθούν στα άκρα και να κάνουν υπεραναλύεις κάποιες καταστάσεις, χωρίς ιδιαίτερα σοβαρό λόγο. Σίγουρα θα χρειαστεί να το επικοινωνήσεις όλο αυτό και να εκτονώσεις κάποιες εντάσεις που έχεις συσσωρεύσει. Απλά προσπάθησε να μην ξεφύγεις και να μην αρχίσεις την υπόγεια κριτική, αν και το θες πολύ. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, με την έκλειψη να γίνεται σε ένα κομμάτι που έχει να κάνει πολύ με τα θέλω σου, σήμερα εστιάζεις σημαντικά στο να βάλεις μπροστά αυτά που θέλεις να κάνεις, να γίνεις πιο δημιουργικός και να εκφραστείς πιο άμεσα. Ίσως είναι η μέρα που συνειδητοποιείς το πόσο στην άκρη έχεις αφήσει τη διασκέδαση και το φλερτ και αυτό σε ενοχλεί, γιατί σε κάνει να καταλαβαίνεις και το πόσο έχεις αλλάξει εσύ. Ίσως είναι μια καλή μέρα για να βάλεις στο πλάνο μια επαναξιολόγηση των ατόμων που έχεις γύρω σου, καθώς η ανάγκη για ανανέωση και νέες γνωριμίες σε παρακινεί στο να βγεις, να περάσεις όμορφα και να μην ασχοληθείς με οτιδήποτε θα σε κάνει να πέσεις ψυχολογικά. Πολύ σημαντικό να προσέξεις τα έξοδα και τις υπερβολές σήμερα.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα εστιάζεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά, αλλά και με το σπίτι σου. Νιώθεις πως είσαι σε μια φάση που πλέον κάποια κεφάλαια πρέπει να κλείσουν και να περιορίσεις το πόσο πολύ σε επηρεάζουν, ενώ θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις αρκετά θέματα με την οικογένειά σου. Σίγουρα δεν έχεις την ψυχραιμία να τα βάλεις όλα σε μια σειρά και να τα οργανώσεις σύμφωνα με το πόσο σε επηρεάζουν, και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που κινείσαι. Το αφιλτράριστο σχόλιο πάει σύννεφο και δεν κολλά στο να δείξεις την ενόχλησή σου. σα να προκαλείς τους άλλους για να στην πουν και να ξεκινήσει από εκεί το οτιδήποτε. Σίγουρα δεν είσαι αυτό, ούτε όμως θα σε βοηθήσει να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα για το τι πρέπει να φύγει από τη μέση. Εστίασε περισσότερο στον εαυτό σου και από εκεί θα βελτιώσεις σημαντικά και ουσιαστικά και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. 

Λέων
Σήμερα, Λέοντά μου, εστιάζεις στο να εξετάσεις κάπως καλύτερα τις επαφές σου και τον τρόπο που επικοινωνείς. Από το πρωί υπάρχει ένα έντονο κλίμα στην ατμόσφαιρα και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να βρεις τι είναι αυτό που πλέον δε σε εξυπηρετεί κάπου και να το τελειώσεις με όσο πιο συνοπτικές διαδικασίες γίνεται. Θεωρείς αρκετές από τις επικοινωνίες που έχεις πλέον μη παραγωγικές, ενώ και κάποιες συνεργασίες που έχεις σου δίνουν την αίσθηση πως δε σε αφήνουν να αναπτυχθείς και να εξελίξεις το επαγγελματικό σου περισσότερο. Αυτό που θέλω να κρατήσεις είναι πως σήμερα χρειάζεται να είσαι διαλλακτικός σε αυτά που ακούς, χωρίς απαραίτητα να κάνεις υποχωρήσεις. Το ότι θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια, ναι, θα σε βοηθήσει να ξεσπάσεις, όμως θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή στον τρόπο που οδηγείς. 

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα το καινούργιο φεγγάρι φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και θέματα που έχουν να κάνουν με το πώς διαχειρίζεσαι τα έσοδά σου. Είναι πολύ εύκολο να βρεις κάποιες έξυπνες κινήσεις για να κάνεις επενδύσεις, όμως ο τρόπος που το επιδιώκεις αυτός είναι βιαστικός και αρκετά απρόσεκτος, με αποτέλεσμα να μη δίνεις βάση σε ψιλά γράμματα και όρους στη συμφωνία που μπορεί να σου κάνουν ζημιά. Είναι καλό να εστιάσεις στο τι χρειάζεται να κοπεί από έξοδο και στο να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση στο οικονομικό. Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και στο επαγγελματικό σου κομμάτι από την άλλη και θέλεις να μιλήσεις για πράγματα που σε ενοχλούν και που σε κάνουν να νιώθεις περιορισμένος. Το ότι δεν ακούγεσαι σε κάνει κάπως έξαλλο και όσα δεν είπες αυτό το διάστημα, σήμερα φαίνεται πως είσαι σε φάση να τα πεις μαζεμένα. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα η έκλειψη έρχεται να σηματοδοτήσει κάποια νέα ξεκινήματα μέσα από ολοκληρώσεις και κλεισίματα κύκλων. Πολλά από αυτά που περνάς το τελευταίο διάστημα σε έχουν βάλει σε σκέψεις και είσαι σε φάση που θέλεις να αλλάξεις ρότα, αλλά δεν ξέρεις πώς να το κάνεις. μπορεί να νιώσεις πως σήμερα έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και να κάνεις ένα απότομο μπαμ, αφήνοντας πολύ κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Έχεις την αίσθηση πως πολλά σε καταπιέζουν και δε σε αφήνουν να αναπνεύσεις ή σα να μην έχεις άλλο χρόνο να τα διαχειριστείς. Σίγουρα θα χρειαστεί να πάρεις αρκετές ανάσες πριν ξεκινήσεις το οτιδήποτε, γιατί είσαι στα κόκκινα και μπορεί να πεις πολλά που δεν έχεις φιλτράρει. Αλλαγές σε δουλειά ή σπίτι είναι τα πρώτα που περνάνε από το μυαλό σου. 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, δίνεις έμφαση περισσότερο στην ψυχολογία σου και στο πώς νιώθεις. Μπορεί να έχεις την αίσθηση πως κάποια σκηνικά στη δουλειά σου είναι υπερβολικά για σένα και δεν μπορείς να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία. Από την άλλη, θεωρείς πως υπάρχουν αρκετά πράγματα που πλέον δεν προσφέρουν κάτι και πως ήρθε η ώρα να φύγουν από την μέση. Αυτό ισχύει και για άτομα που σε επιβαρύνουν ψυχολογικά-συναισθηματικά. Έχεις αρκετά μυστικά που θέλεις να μοιραστείς, προκειμένου να μειωθεί αυτό το βάρος που έχεις μέσα σου. Το θέμα είναι πως δεν ξέρεις ούτε ποιον μπορείς να εμπιστευτείς, ούτε αν θα διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στην πιθανότητα να δεχτείς κριτική για αυτά που πεις. Είναι μια μέρα που θα φέρει απότομες αλλαγές στις ισορροπίες, όμως σίγουρα θα υπάρξει ένα μπουστάρισμα που θα δεις παρακάτω. 

Τοξότης
Τοξότη μου, αυτή η έκλειψη σήμερα σε κάνει να επαναξιολογήσεις σημαντικά τον κοινωνικό σου κύκλο, προσπαθώντας να απομακρυνθείς από άτομα που προσπαθούν να σε ρίξουν ή εστιάζουν περισσότερο σε αρνητικά ζητήματά σου. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πως σήμερα είσαι στο όριο να κάνεις μπαμ, και αν δεν το χειριστείς ψύχραιμα δε θα μπορέσεις να το αποφύγεις. Από την άλλη, θέλεις να δεις λίγο τη ζωή σου να βγαίνει έξω από υποχρεώσεις και θέματα δουλειάς, να κάνεις νέες γνωριμίες κι εσύ που είσαι ελεύθερος να παίξεις κάπως παραπάνω φλερτάροντας. Κάποιες επαφές σου νιώθεις πως έχουν φτάσει σε τέλμα ή και σε κάποιο αδιέξοδο και θέλεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Είναι σημαντικό να το κάνεις όμως με ξεκάθαρες κουβέντες και χωρίς εντάσεις και κατηγορίες προς την απέναντι πλευρά.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, αυτό που σε απασχολεί πολύ είναι το τι εικόνα έχουν όντως σχηματίσει οι άλλοι για εσένα και πόσο είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τη δουλειά που έχεις κάνει με τον εαυτό σου. Γιατί με αυτό την έκλειψη σήμερα, περνά πολύ έντονα από το μυαλό σου το ότι καταγίνεσαι με πράγματα που έχουν περισσότερη άξια για τους άλλους, μέσα από την επιβεβαίωση που παίρνεις μέσα από αυτούς. Παραμερίζοντας τα δικά σου θέλω σε κάποια ζητήματα, σήμερα νιώθεις πως πρέπει να πεις κάποια πράγματα έξω από τα δόντια και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν κάτι έχουν παρεξηγήσει. Δε σε νοιάζει το πώς θα το πάρουν, απλά θέλεις να τελειώσει αυτή η περίεργη εικόνα που έχουν σχηματίσει. Καλό είναι να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις σε θέματα δουλειάς και να μην ξεκόψεις από συνεργάτες χωρίς να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, με το νέο φεγγάρι εστιάζεις πολύ περισσότερο στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις και τον τρόπο που επιλέγεις να διαχειριστείς όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Νιώθεις πως πλέον είσαι σε ένα σημείο που έχεις μπερδέψει πολλές καταστάσεις μέσα στο κεφάλι σου και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τα σημαντικά από τα ανούσια. Και αυτό σε θυμώνει και επηρεάζει σημαντικά την απόδοσή σου στη δουλειά σου αλλά και στα της καθημερινότητας. Το θέμα είναι πως μέσα σε όλη αυτή την ένταση δεν έχεις και ιδιαίτερη διάθεση για να μιλήσεις ή να εξηγήσεις το τι σου συμβαίνει και προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις. Επειδή όμως δε θα το καταφέρεις εύκολα με όλους, προσπάθησε να πεις αυτά που σε ενοχλούν με τρόπο και όσο πιο ξεκάθαρα μπορείς. Απόφυγε τις αχρείαστες επιθέσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις σου σήμερα. 

Ιχθύες
Παρά το γεγονός ότι επιλέγεις να αγνοείς κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, Ιχθύ μου, η νέα Σελήνη-έκλειψη σήμερα έρχεται να σου υπενθυμίσει πως θες δε θες θα πρέπει να τα τακτοποιήσεις και τα βάλεις σε μια σειρά. Μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείς το άγχος σου και να βάλεις μπροστά το τι πρέπει να κάνεις, γιατί όσο τα αφήνεις και χρονίζουν, δε θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις μετά. Καλό είναι να δεις τις καταστάσεις από απόσταση ή να πάρεις συμβουλές από δικούς σου ανθρώπους, γιατί οι αντιδράσεις σου είναι αρκετά εκρηκτικές για τα κυβικά σου και μπορεί να επηρεαστούν σημαντικά σχέσεις και επαφές, επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Από την άλλη, έχεις την τάση να εμβαθύνεις σήμερα σε πράγματα και καταστάσεις προσπαθώντας να βρεις τη ρίζα κάποιων γεγονότων, αλλά και άμεσες λύσεις. Βιάζεσαι και δεν θα βοηθήσει αυτό.