Κριός
Καλό μήνα να έχεις, Κριέ μου. Σήμερα στη δουλειά υπάρχουν κάποιες εξελίξεις με συνεργάτες που φαίνεται να σε προβληματίζουν και να σε απογοητεύουν, καθώς πίστευες πως κάποιες μικροπαρεξηγήσεις μεταξύ σας είχαν λυθεί. Κάτι το οποίο δεν παρατηρείς με βάση τη στάση που έχουν απέναντί σου οι άλλοι. Και αυτό σε απασχολεί αρκετά σήμερα και σε αποπροσανατολίζει από όλα όσα έχεις να κάνεις στη δουλειά σου. Η μέρα όμως έχει και θετικά, καθώς έχεις κάποιες θετικές εξελίξεις στη δουλειά σου ή ίσως έρθει μια απάντηση από μια δουλειά που είχες στο μάτι το προηγούμενο διάστημα. Αν δεις αυτό το αίσθημα απογοήτευσης σα μια φάση ξεσκαρταρίσματος, είναι πιο εύκολο να δεις με ποιους μπορείς να συνυπάρξεις και να ενισχύσεις εκείνες τις σχέσεις. Θέλει ψυχραιμία και ήρεμες κινήσεις. 

Ταύρος
Ταύρε, καλό μήνα. Σήμερα είσαι σε μια φάση που ασχολείσαι πολύ με το επαγγελματικό σου και προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά τις ιδέες που έχεις, αλλά και το τι βήματα χρειάζεται να ακολουθήσεις για να λειτουργήσει σωστά. Η διάθεση σου δεν είναι και η καλύτερη και η ρουτίνα φαίνεται να σε κουράζει αρκετά σήμερα, κάτι που μπορεί να σε κάνει αχρείαστα υπεραναλυτικό, αλλά και πιο νωχελικό. Αν χρειαστείς να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου μέσα στη μέρα να το κάνεις. Έτσι θα μπορέσεις να δουλέψεις καλύτερα αυτά που σε απασχολούν και να βρεις λύσεις εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ θα σε βοηθήσει να δεις και μια άλλη οπτική, πιο βαθιά και ουσιαστική στα πράγματα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην σε πάρει από κάτω αυτό το περίεργο αίσθημα και σκεφτείς να παρατήσεις πολλά από αυτά που κάνεις. 

Δίδυμοι
Καλό σου μήνα, Δίδυμέ μου. Ο Οκτώβρης σε βρίσκει σε μια παράξενη ψυχολογική κατάσταση, αφού είναι κάποια σκηνικά που τα σκέφτεσαι και προσπαθείς να τα διαχειριστείς όσο πιο ψύχραιμα μπορείς. Ίσως να υπεραναλύεις και να εκλογικεύσεις αρκετά το συναίσθημά σου μέσα στη μέρα, όμως και πάλι η απογοήτευση δεν περνά. Από τη μία είναι κάποιες ελπίδες που δεν απέδωσαν και σε προβληματίζει όλο αυτό, από την άλλη όμως έχεις τις ευκαιρίες σου να το δεις σαν ένα εν μέρει 
restart σε αυτά τα θέματα και να θέσεις πιο εύκολα τους όρους σου για να συνεχίσεις. Καλό είναι να μην ανεβάσεις τους τόνους με την οικογένεια σήμερα. Καλό είναι να βάλεις σε μια προτεραιότητα σήμερα το επαγγελματικό σου και να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε μπερδεύουν και σε αφήνουν με μια περίεργη διάθεση. 

Καρκίνος
Καρκίνε μου, καλό σου μήνα. Ο Οκτώβρης ξεκινά με μια περίεργη διάθεση και με συζητήσεις που μπορεί να σε αφήσουν με μια ανάμεικτη επίγευση. Και εξηγώ. Φαίνεται να ανοίγεις κάποια θέματα με την οικογένεια που μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστα ή να χρειαστεί να κάνεις σαφές που είναι άλλοι οι στόχοι σου αυτή την περίοδο, παρά τα θέλω των δικών σου. Από την άλλη, σήμερα νιώθεις πως έχεις στο πλευρό σου άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν σημαντικά να βελτιώσεις κάποια χαρακτηριστικά σου. Γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές σε βοηθούν να ξεχαστείς, ενώ οι ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες δε θα λείψουν. Αυτό που θέλω να προσέξεις αρκετά είναι το πόσο εύκολα θα πάρεις το μέρος ανθρώπων που δεν σου έχουν πει όλη την αλήθεια. 

Λέων
Καλό μήνα, Λέοντά μου. Σήμερα θέλω να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια διάφορες μικρές εξαπατήσεις ή να συνειδητοποιήσεις πως εμπιστεύτηκες λάθος άτομα για να σου βγάλουν σημαντική δουλειά. Καταλαβαίνω πως δεν είναι και το καλύτερο, όμως αν συγκεντρωθείς άμεσα, θα μπορέσεις να διορθώσεις την κατάσταση και ανακτήσεις τον έλεγχο για να επανέλθει μια κάποια ισορροπία. Μέσα από αυτό το γεγονός θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το προηγούμενο πλάνο που είχες φτιάξει, αφού θα παρατηρήσεις και αδύνατα σημεία που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά. Καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση και να μην πάρεις κάποια απόφαση πάνω στο οικονομικό που δε σου φαίνεται αρκετά ξεκάθαρο. Σκέψου και ξανασυζήτα οτιδήποτε σε προβληματίζει ή σου φαίνεται παγίδα. 

Παρθένος
Παρθένε μου, καλό μήνα να έχεις. Σήμερα τα πράγματα φαίνεται να είναι κάπως ανακατεμένα μέσα στο κεφάλι σου και μια αίσθηση απογοήτευσης από το πρωί. Δεν είσαι σε φάση για πολλές συζητήσεις, καθώς έχεις πολλά να διαπραγματευτείς με τον εαυτό σου. Αν δεις τα πράγματα από απόσταση όμως, θα μπορέσεις να βρεις τη δύναμη που χρειάζεσαι και να βελτιώσεις σημαντικά τα αδύναμα σημεία που θα εντοπίσεις. Χρειάζεται να παραμείνεις ρεαλιστής και να μην πιστέψεις τις υπερβολικές υποσχέσεις που θα ακούσεις από συνεργάτες σου. αυτό που χρειάζεσαι σήμερα είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και να μην αφήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα να μειώσουν την απόδοσή σου. Ψυχραιμία προσπάθησε να εστιάσεις στα θετικά που θα προκύψουν μέσα στη μέρα. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, καλό μήνα να έχεις. Ο Οκτώβρης μπαίνει με μια διάθεση κάπως περίεργη. χρειάζεται να δώσεις μια μεγαλύτερη έμφαση σε οικονομικά ζητήματα σήμερα και να μην τα αφήσεις στην τύχη τους. Είναι πολύ σημαντικό επίσης, να εστιάσεις στα ταλέντα σου σήμερα και να τα μετατρέψεις σε δυνατά σου χαρτιά για να μπορέσεις να βγάλεις άκρη με το χάος της δουλειάς. Σου πει δε σου πει μπράβο κάποιος. Έννοια σου και σε παρατηρούν αθόρυβα. Από την άλλη, μπορείς να οργανώσεις πολύ καλά τις κινήσεις σου αυτές τις μέρες και να ξεμπλέξεις καταστάσεις που σου φαίνονται αρκετά μπερδεμένες. Χωρίς όμως να χρειαστεί να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Η συμβουλή μου σήμερα είναι να κινηθείς αθόρυβα και χωρίς να δώσεις στόχο, προκειμένου να κατορθώσεις να δουλέψεις αναπόσπαστα και χωρίς κανέναν πάνω από το κεφάλι σου. 

Σκορπιός
Καλό μήνα να έχεις, Σκορπιέ μου. Σήμερα κάποια επαγγελματικά ζητήματα φαίνεται να σε απασχολούν και να σε ρίχνουν ψυχολογικά, χωρίς να αφήνεις κάτι να βγει προς τα έξω. Από το πρωί υπάρχει μια τάση να κρύβεις το πώς νιώθεις και να λειτουργείς πιο μηχανικά, ενώ μέσα σου υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα. Αυτό που θα σε ξαφνιάσει είναι το πόσο θα σου σταθούν κάποιοι συνεργάτες και πόσο εύκολα θα φτάσουν στο να σε ξεκλειδώσουν – ειδικά όσοι σε ξέρουν καλά – για να σε βοηθήσουν να μιλήσεις και να μοιραστείς όλα αυτά που σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να βάλεις σε μια σειρά όλα αυτά που έχεις στο κεφάλι σου, ειδικά αν είσαι στη φάση που θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά σου αυτή την περίοδο. Μην καταγίνεσαι με ουτοπικούς στόχους που θέλεις να τους κατακτήσεις από πείσμα και μόνο. 

Τοξότης
Τοξότη, καλό σου μήνα. Σήμερα η ψυχολογία σου επηρεάζει την απόδοσή σου στη δουλειά. Δεν έχεις κέφι να κάνεις πολλά πράγματα, ενώ σε πιάνει και μια νοσταλγία για κάποια παλιά σκηνικά που νιώθεις σα να σου λείπουν συναισθηματικά. Ίσως το ότι θέλεις να ζήσεις μια περιπέτεια στο συναισθηματικό σου σε κάνει να χάνεσαι ή να κυνηγάς σήμερα κάτι που δύσκολα μπορείς να κατακτήσεις. Από την άλλη, υπάρχουν κάποιες νέες ευκαιρίες στη δουλειά σου που μπορεί να σε ανεβάσουν πολύ επαγγελματικά ή να σου δώσουν τη δυνατότητα να καλύψεις χαμένο έδαφος και να κερδίσεις πόντους στα μάτια των ανωτέρων σου. Το σημαντικό όμως είναι να κατανοήσεις πως δεν υπάρχει κάτι σήμερα που να ξυπνά τις ανασφάλειές σου και για όλα ευθύνεται η υπερβολική σκέψη και η κάπως θολωμένη κριτική που βλέπεις τα πράγματα. 

Αιγόκερως
Καλό μας μήνα, Αιγόκερέ μου. Ο Οκτώβρης ξεκινά με κάποιες συνειδητοποιήσεις που δεν είχες αποδεχτεί και φαίνεται να σε αφήνει αρκετά προβληματισμένο στον τρόπο που διαχειρίστηκες κάποιες καταστάσεις, αλλά και στο πώς είναι η εικόνα σου στη δουλειά. Είναι αναμενόμενο να νιώσεις πεσμένος ψυχολογικά μέσα στη μέρα και να μην θέλεις να συζητήσεις σοβαρά ζητήματα. Όμως, μπορείς εύκολα να τα βάλεις όλα κάτω και να κάνεις ένα νέο σχεδιάγραμμα, εστιάζοντας σε αυτά που θεωρείς αδύναμα σημεία και να τα αλλάξεις. Οι ιδέες που σου έρχονται είναι αρκετά φρέσκιες και μπορείς να τις προσαρμόσεις με μεγάλη άνεση, αρκεί να μη σε πιάσει το πείσμα και η μανία σου να τα κάνεις όλα μόνος σου. Ναι, χρειάζεσαι μια κάποια επιβεβαίωση, όμως οι συμβουλές πράγματι έμπειρων θα σε ξελασπώσουν αρκετά πιο εύκολα. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, καλό μήνα. Κάποια οικονομικά ζητήματα σε βάζουν σε σκέψεις για το πώς είναι καλύτερα να τα οργανώσεις. Υπάρχει ένα περίεργο αίσθημα στην ατμόσφαιρα κι ενώ πηγαίνεις για να συμβουλευτείς άτομα που πιστεύεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν, με τον τρόπο τους σε κάνουν να νιώθεις πως σε κριτικάρουν. Αυτό που θέλω να προσέξεις πολύ είναι το πόσο εύκολα μπορεί να παρασυρθείς από ανασφάλειες και περίεργες σκέψεις σήμερα, γιατί μπορεί να σε οδηγήσουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Το καλό είναι πως η οικογένειά σου σήμερα θα σου σταθεί περισσότερο – ή εσύ θα τους επιτρέψεις να σου σταθούν περισσότερο. Επίσης, πάρε το χρόνο σου και δες τι είναι πραγματικά ουσιαστικό και σημαντικό για εσένα. Αυτή την περίοδο έχεις να διαχειριστείς πολλά και δεν προλαβαίνεις. Ίσως μια ιεράρχηση σήμερα να βοηθούσε. 

Ιχθύες
Καλό σου μήνα, Ιχθύ μου. Σήμερα είσαι λίγο στα χαμένα και δεν έχεις διάθεση να ακούσεις το τι σου λένε οι άλλοι. Προτιμάς να χαθείς στον κόσμο σου. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις το τι σου λένε όμως οι απέναντι, γιατί μπορεί να υπάρξει η διάθεση να σε βοηθήσουν και να σε γλιτώσουν από πράγματα που έχουν παρατηρήσει. Σήμερα καλό είναι να μην ασχοληθείς με οικονομικά θέματα, καθώς μπορεί να υπάρξει η προσπάθεια να εξαπατηθείς από άτομα που σου υπόσχονται πολλά και γρήγορα. Καλύτερα να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις διαφορετικές οπτικές και να εστιάσεις σε πράγματα που θα σε εξελίξουν. Αρκεί να καταφέρεις να ξεφύγεις από τη ροζ φούσκα – την οποία και προτιμάς σήμερα – και να μην κινείσαι τόσο νωχελικά. Δοκίμασε να δώσεις σάρκα και οστά σε αυτά που φαντάζεσαι.