Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 30 Σεπτεμβρίου - 5 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα καινούργια μου αγάπη, καλημέρα καινούργια ζωή Ζυγάκι μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 230 Σεπτεμβρίου - 05 Οκτωβρίου 2024

Κριός
Καλή εβδομάδα, αγαπητέ μου Κριέ! Οι επόμενες μέρες θα έχουν 100% την ψυχολογία ενός Κριού, κυκλοθυμία δηλαδή! Πάρα πολύ κομβική εβδομάδα αστρολογικά όσον αφορά την έκβαση της ζωής σου, καθώς η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ζυγού σού υποδεικνύει τις σχέσεις από όλες τις οπτικές. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το να ασχολείσαι με τους ανθρώπους και τις ανθρώπινες σχέσεις αποτελεί ψυχοφθόρο επάγγελμα για σένα. Όμως πολλά πράγματα πρέπει να λυθούν άμεσα, προτού να είναι πια αργά. Αποκαλύπτονται εχθροί. Οι δεσμευμένοι προσοχή στην ανάλυση πληροφοριών που λαμβάνετε. Οι ελεύθεροι, ίσως σας αποκαλυφθεί ενός νέος έρωτας.

Ταύρος
Αγαπημένε Ταύρε, καλή εβδομάδα. Θέματα που αφορούν την υγεία, την εργασία και την οργάνωση της καθημερινότητας παίζουν πρώτο ρόλο. Σίγουρα θα σε απασχολήσει και η διατροφή σου. Στα τσακίρ κέφια, μπορεί να σου περνάει απ’ το μυαλό και η άσκηση. Στα ερωτικά, όσο έχεις την Αφροδίτη μαζί σου, μη φοβάσαι, να έχεις θετικό mindset κι όλα θα γίνουν. Εσύ που είσαι ελεύθερος, από το περιβάλλον εργασίας σου ίσως σκάσει κάτι, το οποίο όμως θα έχει περισσότερο σεξουαλική προσέγγιση. Εσύ που είσαι σε σχέση, προσπαθείς να φτιάξεις τη ρουτίνα σου με το γκομενάκι και να την κάνεις λίγο πιο stable. 

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, καλή σου εβδομάδα! Υπάρχει σίγουρα ανανέωση τις επόμενες μέρες, η οποία προκύπτει από την έκλειψη, βεβαίως βεβαίως, που ολοκληρώνεται στις 2/10. Δεν θα λείψει ο δημιουργικός οίστρος, ειδικά για όσους ασχολείστε με την τέχνη. Κι επιτέλους, εβδομάδα πράξεων κι όχι υποσχέσεων μόνο (γελάω). Ωστόσο, σε συμβουλεύω να είσαι λίγο πιο ρεαλιστής και να πατάς τα πόδια σου στη γη. Μην ξεκινάς με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να πάει κάτι στραβά, καθώς πάντα υπάρχει, και είναι ΟΚ να μη μας βγαίνουν πάντα όλα όπως θέλουμε. Στα ερωτικά σου, καλό θα ήταν να μην είσαι επιπόλαιος, και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Οι δεσμευμένοι μπορεί να ζήσετε κάποιες μικρές στιγμές έντασης, αλλά τίποτα σημαντικό. 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, καλή εβδομάδα! Ολοκληρώθηκε επιτέλους ένας κύκλος ζωής αρκετά ψυχοφθόρος και ξεκινάει μια περίοδος rebranding, όπως θα λέγαμε και στο χωριό μου. Αλλάζουν τα επαγγελματικά δεδομένα και μπορεί τώρα να σου φαίνεται λίγο δύσκολη η επαναπροσαρμογή, αλλά πίστεψέ με και δες το σαν αναγέννηση. Προσπάθησε να μην κινείσαι βιαστικά, αφενός για να μην προκύψουν ανεπιθύμητα ατυχήματα και αφετέρου γιατί η παρορμητικότητα αυτό το διάστημα δεν θα βοηθήσει. Τα γκομενικά είναι λίγο σε δεύτερη μοίρα. Εσύ που είσαι δεσμευμένος ίσως έχεις κάποια ερωτική τόνωση, αλλά μέχρι εκεί. Για σας τους ελεύθερους δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, λυπάμαι.

Λέων
Αγαπημένο Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Πάρα πολύ μεγάλη κινητικότητα –ίσως προκύψει και κάποιο ταξιδάκι ή μακρινή μετακίνηση. Διακρίνω γενικώς μια αισθητή αλλαγή στον τρόπο που θέτεις τα όριά σου και συστήνεσαι στους ήδη υπάρχοντες ανθρώπους στη ζωή σου. Είναι καιρός να ξεκινήσεις μια νέα ειδίκευση ή δραστηριότητα, μια νέα γλώσσα κλπ. Εσύ που είσαι ήδη σε σχέση ίσως είσαι σε φάση απομόνωσης, θέλεις λίγο να κλειστείς στον εαυτό σου και δεν εκφράζεσαι απόλυτα σωστά στο ταίρι σου. Οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να κάνετε μια καινούργια γνωριμία μέσα από περιβάλλον εκπαίδευσης ή ταξιδιού. Παρ’ όλα αυτά δεν βλέπω συνταρακτικές αλλαγές στο ερωτικό κομμάτι. 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, καλή εβδομάδα! Μ’ έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Αν μπορείς να συνδυάσεις δουλειά, διασκέδαση, έρωτα, φαγητό όλα μαζί, κάν’ το. Επίσης, επειδή έχεις μουχλιάσει πολύ το τελευταίο διάστημα, θα σου δώσω μια toxic συμβουλή: ό,τι dramatic και να σου περνάει απ’ το μυαλό, do it for the plot. Υπάρχουν σίγουρα κάποιες αλλαγές σε πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Κάνε μια αυτοαξιολόγηση και δες τι μπορείς να κάνεις προς όφελός σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, τικ τακ, τικ τακ, το ρολόι για σένα χτυπά, ξέρεις εσύ τι εννοώ. Εσύ, πάλι, που είσαι δεσμευμένος, βγάλε και λίγο βίτσιο στη σχέση σου, δεν θα πάθεις και τίποτα. 

Ζύγος
Καλή εβδομάδα, αγαπητό Ζυγάκι! Καλημέρα καινούργια μου αγάπη, καλημέρα καινούργια ζωή! Πάντα όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Το θέμα ποιο είναι; Να καταφέρεις να ξεπεράσεις το μετατραυματικό των απωλειών σου. Συναισθηματισμοί που σε κρατάνε πίσω δεν έχουν πλέον θέση στην καθημερινότητά σου, κιπατσάο. Αποδοχή δεδομένων με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου και πάμε παρακάτω. ΖΥΓΕ, ΠΡΟΧΩΡΑ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ. Ερωτικά τώρα, υπάρχει μεγάλη ζήτηση γύρω από το όνομά σου και πολλοί υποψήφιοι/ες επίσης. Σε εμπιστεύομαι, θα βρεις εσύ που είσαι χωρίς ταίρι. Εσύ, πάλι, που είσαι σε σχέση, ίσως κάποια αποκάλυψη ή ένα πρόβλημα που σε απασχολούσε προ εξαμήνου θεωρηθεί πια λήξαν και από τη δική σου πλευρά αλλά και από την πλευρά του συντρόφου σου. 

Σκορπιός
Καλή εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ! Από τη φαντασία περνάμε στην πραγματικότητα, από το τι θα μπορούσα να έχω κάνει στο τι μπορώ να κάνω κι από τη διστακτικότητα στην πράξη. Όλα αυτά αυτή την εβδομάδα, καθώς, έχοντας κλεισμένες διάφορες υποθέσεις, εκπαιδεύεις τον εαυτό σου να προσαρμόζεται σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις (μα τι μούχλα ήταν αυτή το τελευταίο διάστημα;). Η ζωή έχει μεγάλα σχέδια για σένα, κοίτα μην τα χαραμίσεις μπροστά σε μια οθόνη κινητού. Εσύ που είσαι ελεύθερος και βιώνεις ακόμα την απώλεια ενός χωρισμού, get a life b!tch! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, δεν υπάρχει κανένα λάθος στο να θες να εξελίξεις τη σχέση σου ή να ανανεώσεις τα standards σου ως προς αυτήν. It’s ok, just do it!

Τοξότης
Καλή εβδομάδα, Τοξοτάκι μου! Σιγά σιγά τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά, καθώς όλο αυτό το διάστημα παθών ή δοκιμασιών που πέρασες λαμβάνει τέλος. Αλλαγές θα δεις αυτή την εβδομάδα στον τρόπο που αυτοπροσδιορίζεσαι ή προβάλλεσαι. Βλέπεις πως υπάρχουν εκκινήσεις με baby steps σε θέματα που αφορούν φιλίες, σχέσεις και επαγγελματικά. Υλοποιούνται οι στόχοι σου σιγά σιγά, σαν να λέμε. Η σχέση σου με τα social media βελτιώνεται, κι ας είσαι γνωστός αρνητής τους, και τώρα τα βλέπεις πια με άλλο μάτι. Για τους ελεύθερους, κοντοζυγώνει η νέα σχέση. Για τους δεσμευμένους, νέος τρόπος διαχείρισης ίσως; Κάτι νέο, πάντως, φέρνει στη σχέση σου αυτή η εβδομάδα. 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, καλή εβδομάδα! Προς το καλύτερο ζώδιο του κόσμου όλου: «Πώς νιώθεις, Αιγόκερε, που είσαι το κέντρο της προσοχής κι όλοι ασχολούνται με την πάρτη σου;». «Ε… νιώθω πάρα πολύ ενθουσιασμένος, έχω δουλέψει σκληρά γι’ αυτό κι επιτέλους ανταμείβομαι». Αέρας ανανέωσης πνέει σε όλους τους τομείς. Βέβαια θα υπάρξει πίεση χρόνου στα επαγγελματικά, όμως τι σκατά Αιγόκερως είσαι αν δεν πιεστείς στον τομέα αυτό; Θα υπάρξει μια εσωτερική πάλη με το είναι σου, αλλά who f@@@ing cares? Εσύ που είσαι ελεύθερος, θα έχεις τα τυχερά σου και ίσως την πραγμάτωση ενός ανεκπλήρωτου έρωτα. Εσύ που είσαι σε σχέση, τον αφέντη τον τρώει μεν η πολλή δουλειά, αλλά παραμένει αφέντης. Άμα έχει αντίρρηση το ταίρι, ε, να πάει κι αυτό να βρει καμιά δουλειά.  

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, καλή εβδομάδα! Ανοίγουν οι ορίζοντές σου προς κατευθύνσεις διαφορετικές από εκείνες που μέχρι τώρα έδειχνε η πυξίδα της ζωής σου. Ίσως νέες εμπειρίες, ένα νέο σεμινάριο ή κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για αλλαγές καρμικές. Αυτό θα μπορούσε να έχει να κάνει και με μια ολόκληρη φιλοσοφία, όπως να γίνεις βίγκαν ή βουδιστής, με ό,τι συνεπάγεται η αντίστοιχη κουλτούρα. Τώρα, όσον αφορά τις σχέσεις, καλό είναι γενικά να κρατάς μια συνέπεια ανάμεσα σ’ αυτά που τάζεις και σ’ αυτά που κάνεις. Για σένα που είσαι ελεύθερος και συνεχίζεις να κρατάς άτομα στο περίμενε, να ξέρεις ότι ρόδα είναι και γυρίζει. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, ίσως το ταίρι σου ψιλοκλοτσάει στις αλλαγές που βλέπει στη συμπεριφορά σου... Ξίδι. 

Ιχθύες
Αγαπητό Ψαράκι, καλή εβδομάδα! Ίσως όλο αυτό το ταξίδι ψυχολογικών τελικά να μην αφήνει τα κατάλοιπα που νόμιζες ότι θα σου άφηνε, αλλά να σου δίνει ώθηση για την αναζήτηση μιας νέας αρχής. Οι κρίσεις κι ο πανικός για θέματα που αφορούν την ασφάλεια είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους. Παρ’ όλα αυτά θα χρειαστεί κι από πλευράς σου να κάνεις ένα βήμα πίσω, ώστε να πάρεις φόρα και να κάνεις δύο μπροστά. Εσύ που είσαι ελεύθερο πουλί, δε νομίζω πως σε απασχολεί ιδιαιτέρως το σπορ, καθώς βρίσκεσαι σε φάση που τους βρίσκεις όλους ηλίθιους. Εσύ, πάλι, που δεν είσαι ελεύθερο πουλί, οι προσωπικές σου κρίσεις είχαν σίγουρα αντίκτυπο στη σχέση σου, πράγμα το οποίο προσπαθείς να μπαλώσεις και καλά κάνεις. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ