Κριός
Σήμερα, Κριέ μου το πρόγραμμά σου κυλάει αρκετά ήρεμα και φροντίζεις να βάλεις σε αυτό πράγματα που δε θα δημιουργήσουν ιδιαίτερη ένταση. Από το πρωί εστιάζεις το να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους και να μην δώσεις σημασία σε πράγματα που είναι ανούσια για σένα, εξασφαλίζοντας πολύτιμο χρόνο για όσα έχεις να διεκπεραιώσεις μέσα στη μέρα. Υπάρχει ένα εσωτερικό κομμάτι που το αντιλαμβάνεσαι κάπως πιεστικά, όμως προσπαθείς να διατηρήσεις τον έλεγχο και να μην το αφήσεις να βγει προς τα έξω και να επηρεάσει τη δουλειά σου. Από το μεσημεράκι, η στάση μερικών στη δουλειά σε κάνει κάπως έντονο και καυστικό, ενώ τους βλέπεις με μισό μάτι. Το σημαντικό είναι πως μπορείς να ελιχθείς και να το αφήσεις πίσω σου. Ίσως ένα γυμναστήριο στο τέλος της ημέρας να σε βοηθούσε να βγάλεις όλη αυτή την ένταση. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να εκφραστείς με μεγαλύτερη άνεση και να μοιραστείς τις ιδέες που έχεις για επαγγελματικά θέματα με συνεργάτες που ξέρεις πως μπορείς να εμπιστευτείς. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις που θα κάνεις θα έχεις την ευκαιρία να τις βελτιώσεις περισσότερο. Από την άλλη, και στη σχέση σου φαίνεται να υπάρχει ένα πιο όμορφο κλίμα σήμερα και να έρχεσαι πιο κοντά με το αμόρε, ενώ εσύ που είσαι ελεύθερος έχεις διάθεση για όμορφο φλερτ και πιο ουσιαστική επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Σίγουρα θα χρειαστεί να βάλεις προτεραιότητες σε αυτά που έχεις να κάνεις για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και μείνεις πίσω. Από το μεσημεράκι σε πιάνει ένα πείσμα, θεωρώντας πως κάποιοι σου πηγαίνουν κόντρα, έτσι απλά. Το θέμα είναι πως έχεις τη δυνατότητα να το ξεκαθαρίσεις όλο αυτό και να ηρεμήσει το κλίμα. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Έχεις μια όρεξη να κάνεις αρκετά πράγματα μέσα στη μέρα και να μην αφήσεις διάφορα περίεργα να σε ρίξουν. Στη δουλειά υπάρχει ένα πιο ανάλαφρο κλίμα και μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς καλύτερα με συναδέλφους που είχες απόσταση μέχρι πρότινος, ενώ ίσως πάρεις και κάποια νέα για μια θετική οικονομική αλλαγή. Θα υπάρξουν περισσότερες ευθύνες μέσα στη μέρα που θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου, αρκεί να κινηθείς με ηρεμία και καθαρό μυαλό. Από το μεσημεράκι μπορεί να υπάρξει μια ψυχολογική ένταση που δε θα κρατήσει για πολύ. Το θέμα είναι πως έχεις αρκετές ευκαιρίες μέσα στη μέρα για να δημιουργήσεις μια ήρεμη ατμόσφαιρα και να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς. 

Καρκίνος
Καρκίνε, σήμερα έχεις μια αρκετά όμορφη διάθεση να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις από την πίεση του προηγούμενου διαστήματος και να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε απασχολούν. Έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις και να γνωρίσεις νέο κόσμο, ενώ και στον τρόπο που προσεγγίζεις κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα φαίνεται αυτή η αλλαγή στη στάση και τη συμπεριφορά σου μέσα στη μέρα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι ο τρόπος που εκφράζεις τις απόψεις σου σήμερα, καθώς φαίνεται να γίνεσαι αυστηρός και απόλυτος, χωρίς να θέλεις να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύεις. Μην πεισμώνεις με τους συνεργάτες που δεν ενστερνίζονται πλήρως τις απόψεις σου. Άλλωστε, θα βρεις τρόπο να κάνεις αυτό που θέλεις, αρκεί να μην παραβιάζεις τα όρια των άλλων. 

Λέων
Λέοντά μου, βλέποντας κάποιες πρώτες εξελίξεις από τις κινήσεις που έχεις κάνει μέχρι τώρα, η μέρα σου ξεκινά με μια όμορφη ψυχολογία και μια διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο και με τον εαυτό σου, αλλά και το σπίτι σου. είναι σημαντικό σήμερα να εστιάσεις σε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και ήρεμος, για να μπορέσεις να αποδώσεις καλά. Κάποια οικονομικά ζητήματα είναι καλό να τα λάβεις αρκετά υπόψη σου και να μην τα αφήσεις στην τύχη τους. Αναβολές δε χωράνε, να ξέρεις. Από το μεσημεράκι και μετά, στη δουλειά δημιουργείται ένα κλίμα αρκετά βαρύ και έντονο, το οποίο νιώθεις να σε πιέζει αρκετά. Θα χρειαστεί να βρεις λίγο χρόνο μόνος σου για να οργανωθείς καταλλήλως και να το διαχειριστείς όσο πιο ψύχραιμα μπορείς. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, η μέρα σου ξεκινά με μια όμορφη διάθεση για να κάνεις ουσιαστικές και ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, προσπαθώντας να βελτιώσεις κάπως το κλίμα με τους άλλους και να δείξεις πως έχεις διάθεση να γνωριστείς μαζί τους καλύτερα. Ξεκινάς τη μέρα σου με ένα αρκετά θετικό 
mindset και συζητήσεις που θα γίνουν για κάποια οικονομικά θέματα φαίνεται να έχουν θετική εξέλιξη. Αυτό που θέλω να κρατήσεις στο μυαλό σου σήμερα είναι πως χρειάζεται να αντιληφθείς και να τηρήσεις κάποια όρια με τους απέναντι, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Από το μεσημεράκι υπάρχει μια ένταση στη δουλειά, καθώς προσπαθείς να περάσεις τις ιδέες σου, και όσο αυτό νιώθεις να μην προχωρά, τόσο επιμένεις. Το καλό είναι πως έχεις ευκαιρίες να το βελτιώσεις, αρκεί να κινηθείς οργανωμένα. 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, είσαι σε μια φάση που απλά θέλεις να βλέπεις από απόσταση τα πράγματα και να μην εμπλακείς και πολύ στις καταστάσεις που παρατηρείς γύρω σου. Χρειάζεσαι άλλωστε λίγη ηρεμία και αυτό μπορείς να το απολαύσεις σήμερα, χωρίς να το προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Το σημαντικό είναι να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου για να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, καθώς υπάρχουν πολλά στο πρόγραμμα. Προς το μεσημεράκι, δημιουργείται ένα περίεργο κλίμα με την οικογένεια και μπορεί να υπάρξει μια επίδειξη δύναμης προς το πρόσωπό σου ή από εσένα προς τους άλλους. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς όμως τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται μέσα στη μέρα και να δείξεις πως είσαι πρόθυμος να βοηθήσεις στο να επιλυθεί το όποιο θέμα, για να διασφαλίσεις έτσι την ηρεμία σου, αλλά και την εικόνα που έχεις χτίσει μέχρι τώρα σε όλους τους τομείς. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, είσαι σε μια φάση που έχεις μια αρκετά μαγνητική ενέργεια σήμερα και μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους άλλους. Νιώθεις αρκετά όμορφα και αυτό σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο ήρεμα και να κάνεις τη δουλειά σου με άνεση και ηρεμία. Φαίνεται να επικοινωνείς μέσα από το φλερτ και αυτό φέρνει κόσμο κοντά σου σήμερα. Δεν πρέπει όμως να το παρακάνεις και να διατηρήσεις κάποια όρια. Είναι σημαντικό να παραμείνεις συγκεντρωμένος και κλείσεις υποθέσεις πάνω στις οποίες θα δουλέψεις σήμερα. Προς το μεσημεράκι, ίσως διακρίνεις μια ένταση σε συζητήσεις που θα κάνεις και αυτό θα σε βάλει σε μια αμυντική και ετοιμοπόλεμη στάση. Το καλό όμως είναι πως τελικά θα βρεις τις ευκαιρίες που θέλεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να τελειώσει εκεί το όποιο θέμα, για να συνεχίσει η μέρα σου όμορφα.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και να καλύψεις κάπως αυτό το εσωτερικό σου άγχος για το να κάνεις κάποια πράγματα καλά. Παίρνεις μια αρκετά θετική ανατροφοδότηση από τους συνεργάτες και αυτό σου ανεβάζει σημαντικά τη διάθεση. Είναι μια καλή μέρα επίσης, για να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να βελτιώσεις τη στάση σου σε κάποια ζητήματα που έχεις παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες. Κάποια παραπονάκια στο σπίτι σε βάζουν σε σκέψεις και θα προσπαθήσεις να μοιράσει κάπως πιο δίκαια το χρόνο σου. Από το μεσημεράκι, υπάρχει μια ανασφάλεια στην ατμόσφαιρα που σε ενοχλεί και δε σε αφήνει να συγκεντρωθείς σε όσα κάνεις. Το καλό όμως είναι πως προσπαθείς να τα επεξεργαστείς και να καταλάβεις από πού προήλθε αυτό το αίσθημα. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, κάνεις κάποιες όμορφες επαφές και συναντήσεις σήμερα που θα σε βοηθήσουν αρκετά στο να εξελίξεις τη δουλειά σου, αλλά και τη στάση σου απέναντι σε καταστάσεις που μπορεί να διαχειριζόσουν πιο δύσκολα μέχρι πρότινος. Πέρα από αυτό, και στο φλερτ υπάρχει μια αρκετά όμορφη κινητικότητα, αφού κάνεις γνωριμίες ή έρχεσαι πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει περισσότερο. Τώρα, σε θέματα δουλειάς, ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι πολύ συγκεκριμένος και προσπαθείς να κάνεις ξεκάθαρες τις απόψεις σου και τον τρόπο που θέλεις να γίνουν τα πράγματα. Εκεί θέλω να προσέξεις, γιατί το πας πολύ απόλυτα και δεν ξέρω πόσο καλά θα σου βγει. Και αυτό γίνεται πιο έντονο από το μεσημεράκι. Θέλεις τον τελευταίο λόγο. Ευτυχώς που έχεις συνεργάτες που μπορείς να εμπιστευτείς και θα σε βοηθήσουν να το εκφράσεις πιο παραγωγικά όλο αυτό. 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, από το πρωί έχεις μια ωραία διάθεση που φαίνεται στο πρόσωπό σου. Δεν έχεις την επιθυμία να ασχοληθείς με ανούσια πράγματα, ενώ εστιάζεις σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και ήρεμα. Το σημαντικό είναι πως σε ενδιαφέρει να νιώσεις ασφαλής μέσα στη μέρα και οτιδήποτε το ταράζει αυτό, φροντίζεις να το απομακρύνεις με συνοπτικές διαδικασίες. Ένα σημαντικό που θα σε απασχολήσει είναι το οικονομικό, τόσο τα έσοδα όσο και η διαχείριση που γίνεται. Προς το μεσημεράκι, σε πιάνει ένα άγχος και μια φοβία πως κάτι δεν πάει καλά και προσπαθείς να προετοιμαστείς όσο περισσότερο μπορείς. Στο κομμάτι της δουλειάς όλα φαίνεται να πηγαίνουν ρολόι και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κάποιες μισοτελειωμένες υποθέσεις που είχες αφήσει, χωρίς να το πεις σε κανέναν. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου καλέ, σήμερα έχεις όρεξη να περάσεις όμορφα και στη δουλειά σου, αλλά και στα προσωπικά σου. έρχεσαι πιο κοντά με τους άλλους και προσπαθείς να ξεπεράσεις κάποιες εσωτερικές πιέσεις που έχεις, θέλοντας να δεις το τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι για σένα. Ακούς τις απόψεις των άλλων με ηρεμία και ψάχνεις να βρεις κοινά σας στοιχεία, ενώ και ο τρόπος που εσύ εκφράζεσαι έχει μια γλύκα και μια τάση να προσελκύει πιο εύκολα τους άλλους. Θέλεις μια συναισθηματική εγγύτητα σήμερα, αλλά μέχρι εκεί που νιώθεις εσύ ασφαλής. Και πάλι, όχι με όλους. Από το μεσημεράκι, υπάρχουν κάποια σκηνικά στη δουλειά που φαίνεται να σε πιέζουν, όμως έχεις βοήθεια για να τα διαχειριστείς. Εσύ που είσαι ελεύθερος, έχεις μια διάθεση να φλερτάρεις παραπάνω και να δώσεις το πράσινο φως στο άτομο που σε ενδιαφέρει για να σε προσεγγίσει.