Κριός
Σήμερα, Κριέ, η ενέργειά σου είναι κάπως ανεβασμένη και μπορεί εύκολα να διασπαστεί. Από το πρωί υπάρχουν πολλά ζητήματα που επεξεργάζεσαι ταυτόχρονα και μπορεί να καείς, να όμως να το καταλάβεις. από τη μία εστιάζεις πολύ στην εικόνα που δίνεις προς τα έξω, τόσο σαν επαγγελματίας όσο και να άτομο που εκφράζει το ερωτικό του ενδιαφέρον, και την κριτική δε μπορείς να τη διαχειριστείς ήρεμα. Από την άλλη, φλερτάρεις πολύ με την ιδέα να κάνεις λίγο πίσω και να μην δώσεις ιδιαίτερη βάση σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, καθώς έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Το θέμα είναι πως τα νεύρα σου δεν είναι και πολύ καλά και δυσκολεύεσαι να πάρεις μια απόφαση. Από το μεσημέρι και μετά, το πρόγραμμα μπορεί να ζορίσει κάπως και στη δουλειά οι τόνοι θα ανέβουν κάπως πιο εύκολα. 

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα η μέρα σου ξεκινά κάπως απότομα και θα χρειαστεί να εστιάσεις λίγο περισσότερο σε ζητήματα που προκύπτουν και αφορούν το σπίτι σου. Οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις μέσα στη μέρα δεν είναι εύκολες, καθώς από τη μία υπάρχουν κάποια οικονομικά που πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα, προκειμένου να διαχειριστείς κάπως ψύχραιμα και το άγχος που υπάρχει, ενώ από την άλλη έχεις μια διάθεση να εστιάσεις σε επαγγελματικές κινήσεις, οι οποίες δε φαίνεται να είναι και τόσο ρεαλιστικές. Απλά εσύ δυσκολεύεσαι να το πάρεις χαμπάρι. Και μέσα σε όλο αυτό σήμερα υπάρχει μια δυσκολία να επικοινωνήσεις τους προβληματισμούς σου, αλλά και να παραμείνεις συγκεντρωμένος. Από το μεσημέρι και μετά, μπαίνει στο παιχνίδι και το επαγγελματικό κομμάτι, οπότε κι εκεί θα δεις μια παρόμοια ενέργεια. 

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, η μέρα σου ξεκινά κάπως δυναμικά. Από το πρωί υπάρχουν διάφορα που σκέφτεσαι και χρειάζεσαι να βρεις άμεσες λύσεις, προκειμένου να διαχειριστείς κάπως καλύτερα το άγχος που προκύπτει. Από τη μία, εστιάζεις πολύ στο πώς θα φανεί η εικόνα σου προς τα έξω, θέλοντας να δείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις με ευκολία, ενώ από την άλλη υπάρχει μια τάση να προσπαθείς να ελέγξεις με κάποιο τρόπο πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σα να θέλεις να έχεις μια γενικευμένη επίβλεψη. Όλο αυτό προκύπτει από μια προσωπική ανασφάλεια που έρχεται στην επιφάνεια σήμερα, η οποία εκδηλώνεται ως εκνευρισμός. Κι ενώ χρειάζεται να κάνεις υπομονή, δεν είσαι και τόσο πρόθυμος. Από το μεσημέρι, οικογενειακά ζητήματα βρίσκονται στο επίκεντρο, και αυτό το αντιλαμβάνεσαι σαν το κερασάκι στην τούρτα για σήμερα. 

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, το κλίμα είναι λίγο περίεργο και έντονο. Από το πρωί υπάρχει μια περίεργη διάθεση και μπορεί εύκολα να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και προβληματισμοί, με τη μορφή διλημμάτων. Από τη μία προσπαθείς να κατανοήσεις καλύτερα και σε μεγαλύτερο βάθος τις σχέσεις με τους απέναντι, προκειμένου να τις ενισχύσεις, και από την άλλη υπάρχει μια τάση να προσπαθείς να βρεις κάποια κοινά στοιχεία, στην προσπάθειά σου να καλύψεις την ανάγκη σου να σε καταλάβουν, χωρίς να χρειάζεται να επεξηγείς πράγματα που θεωρείς αυτονόητα. Και από τα νεύρα σου δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Από το μεσημέρι και μετά, σκέφτεσαι τα πράγματα περισσότερο, στην προσπάθειά σου να βγάλεις άκρη. 

Λέων
Λέοντά μου, η μέρα σου ξεκινά με μια περίεργη πίεση και την αίσθηση πως ίσως είναι περισσότερες οι επιλογές που έχεις. Χρειάζεται να επιλέξεις με μεγάλη προσοχή σήμερα, καθώς από τη μία έχεις κατά νου πως πρέπει να διατηρήσεις τον έλεγχο σε επαγγελματικά και από την άλλη υπάρχει μια επιθυμία να εστιάσεις και ασχοληθείς με θέματα που μπορεί να σου προσφέρουν ευχαρίστηση. Ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις, απλά δε μπορείς να αποφασίσεις. Από την άλλη, έχεις μια περίεργη κούραση σήμερα και μια μειωμένη ενέργεια. Από το μεσημέρι και μετά το οικονομικό περνά στο επίκεντρο και θα ασχοληθείς με το να βρεις λύσεις σε αυτό το κομμάτι. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να φανεί πολύ. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, από το πρωί προσπαθείς να διαχωρίσεις κάπως τις καταστάσεις μέσα σου και να δεις ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις. Από τη μία έχεις μια τάση να έχεις τον τελευταίο λόγο σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα και από την άλλη έχεις την ανάγκη να νιώσεις πως μπορείς να εμπιστευτείς τους συναδέλφους σου για να δουλέψεις πιο άνετα. Και αυτό το δεύτερο δεν είναι και τόσο εύκολο, το ξέρεις. Το θέμα είναι πως θέλεις να κινηθείς αποφασιστικά, αλλά τα δεδομένα που έχεις δε σου το επιτρέπουν σήμερα. από το μεσημέρι και μετά γίνεσαι πιο ενεργητικός και άμεσος στις αντιδράσεις σου. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι ο τρόπος που εκφράζεις τις απόψεις σου και το πώς διαχειρίζεσαι κάποιες σημαντικές καταστάσεις. Μην χώνεσαι σε πράγματα που δε σε αφορούν και μην οικειοποιείσαι καταστάσεις άλλων. 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στα θέλω σου και στα πρέπει. Και όλο αυτό μπορεί εύκολα να επηρεάσει την απόδοσή σου στη δουλειά. σήμερα χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός σε αρκετά θέματα, καθώς η ψυχολογία σου από τη μία είναι αρκετά φορτισμένη, ενώ από την άλλη δεν έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με τη δουλειά σου και με το τι έχεις βάλει στο πρόγραμμα. Προσπαθείς να βρεις τρόπους να εκτονώσεις κάπως την κατάσταση, αλλά χάνεις την ισορροπία σου. Επίσης, το ότι θέλεις να δεις αλλά και να παρουσιάσεις κάποια άμεσα αποτελέσματα, θέλοντας να αποδείξεις την αξιοπιστία σου, σε κάνει κάπως παρορμητικό. Από το μεσημέρι και μετά κλείνεσαι στον εαυτό σου και θέλεις απλά να ηρεμήσεις. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που κινείσαι στη δουλειά σου. Από τη μία η σκέψη σου και η επικοινωνία σου είναι έντονη και μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα χειριστική και πιεστική, ενώ από την άλλη θέλεις να δώσεις μια δημιουργική νότα σε αυτό που κάνεις. Ίσως χρειάζεται να δεις κάπως διαφορετικά τις καταστάσεις και να προσεγγίσεις τα πράγματα από την οπτική των άλλων, για να κατανοήσεις τι χρειάζεται να αλλάξεις. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ξεκάθαρα πράγματα στο μυαλό σου και να μην προσπαθείς να δείξεις στους άλλους τι να κάνουν. Από το μεσημέρι και μετά κάποιες εντάσεις υπάρχουν με τους απέναντι αλλά και με φίλους, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση να διαλέξεις ίσως πλευρά στις αντιπαραθέσεις που προκύπτουν.

Τοξότης
Τοξότη, η μέρα ξεκινά αρκετά περίεργα και με το μυαλό σου να είναι γεμάτο και κάπως υπερφορτωμένο. Μπορεί να σκάσουν στο κεφάλι σου σκέψεις για το τι μπορεί να θέλεις και το τι αναγκάζεσαι να κάνεις και να σε πιάσει μια φρίκη. Κι ενώ προσπαθείς να δεις τα πράγματα κάπως πιο αισιόδοξα, δε μπορείς να νιώσεις ασφαλής με τις εξελίξεις που επικρατούν. Σα να σε πιάνει ένας φόβος μέσα στη μέρα και μια συναισθηματική θολούρα που δε σε αφήνει να παραμείνεις συγκεντρωμένος. Αυτό που είναι σημαντικό και θέλω να το προσέξεις είναι οι αντιδράσεις που θα εκφράσεις σε όσα ακούσεις μέσα στη μέρα. Είναι εύκολο να ξεφύγεις και δεν το θέλεις, όσο κι αν θεωρείς πως ένα ξέσπασμα θα σε βοηθήσει. Από το μεσημέρι και μετά εστιάζεις σε επαγγελματικά ζητήματα κι εκεί θα πρέπει να έχεις κατά νου πως το πρώτο που μπορεί να τραυματιστεί είναι η εικόνα σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, από το πρωί το παίζεις δυνατός και ψύχραιμός. Το μέσα σου όμως ξέρει τι είναι αυτό που τραβάς. Η ψυχολογία σου είναι κάπως σήμερα και μπορεί να βρεθείς σε διλήμματα που θα σε απασχολήσουν αρκετά μέσα στη μέρα. Από τη μία είναι ο δυναμισμός και η αντοχή που θέλεις να δείξεις, ενώ από την άλλη υπάρχει μια ανάγκη για μια ουσιαστική επικοινωνία που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Μια εσωτερική διεργασία που δεν μπορείς να διαχωρίσεις τι είναι καλύτερο να κάνεις. Αυτό που είναι σημαντικό είναι το ότι προσπαθείς να απομακρύνεις συνεργάτες που ξέρουν τις αδυναμίες σου, φοβούμενος πως μπορεί να τις εκμεταλλευτούν εις βάρος σου. Από το μεσημέρι και μετά όλο αυτό το σκέφτεσαι σαν μια φιλοσοφία που ίσως ακολουθήσεις παρακάτω. Εγώ θα σου πω να πάρεις δυο ανάσες για να χαλαρώσεις και μετά να αποφασίσεις. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή εντάσεις με τους συναδέλφους. Από το πρωί ακόμα υπάρχει ένα περίεργο κλίμα που εσύ προσπαθείς να διαβάσεις τη διάθεση των άλλων για να ξέρεις μέχρι που σε παίρνει. Όμως, από τη μία θέλεις να υπάρχει μια ήρεμη επαφή και να κάνεις τη δουλειά σου, ενώ από την από την άλλη δημιουργείται μέσα σου μια τάση να προσπαθείς να εκμαιεύσεις πληροφορίες για να προετοιμαστείς για κάτι έντονο που πιστεύεις πως μπορεί να συμβεί σήμερα. Μόνος σου όμως. Η πίεση που υπάρχει στη δουλειά φαίνεται να σε κάνει κάπως πιο ευέξαπτο και ανυπόμονο με τους άλλους. Από το μεσημεράκι και μετά αντιδράς πιο έντονα σε διάφορα που ακούς και προσπαθείς να δείξεις πως διατηρείς τον έλεγχο. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα θέλω να προσπαθήσεις να παραμείνεις συγκεντρωμένος στις δουλειές που έχεις να κάνεις και να μη γεμίσεις το πρόγραμμά σου με πολλά παραπάνω πράγματα. Είδη είναι φορτωμένο θα μου πεις και θα σου απαντήσω να το κρατήσεις εκεί. Οτιδήποτε παραπάνω θα κάνει ζημιά. Σήμερα, από τη μία έχεις μια τάση να κάνεις τα δικά σου και να μην ασχοληθείς με πράγματα που σε πιέζουν ή σε αναγκάζουν να μπεις σε κουτάκια, ενώ από την άλλη έχεις μια περίεργη ένταση ότι κάτι δεν εξελίσσεται σωστά και σε πιάνει ένα νταούνιασμα. Σα να θέλεις να δράσεις, αλλά δεν έχεις τη δύναμη. Από το μεσημέρι και μετά εστιάζεις πολύ στους άλλους και προσπαθείς να βρεις μια χείρα βοηθείας. Καλό είναι να είσαι ξεκάθαρος με το τι θέλεις να σε βοηθήσουν όμως, γιατί αλλιώς δε θα δεις προκοπή.