Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28.09.2024

Ζυγέ μου, σήμερα θα υπάρξουν κάποιες σοβαρές συζητήσεις με την παρέα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28.09.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα η μέρα φαίνεται να έχει αρκετή ένταση. Αναρωτιέσαι από το πρωί που θα μπορέσεις να ξεσπάσεις και το μόνο βέβαιο είναι πως θα την πληρώσουν οι συνάδελφοι που θα τολμήσουν να κάνουν υποδείξεις ή να σου ασκήσουν κριτική για τον τρόπο που κινείσαι σε επαγγελματικά ζητήματα. Από το πρωί όμως υπάρχει μια εσωτερική ένταση κι ένα άγχος για το πόσο μπορείς να ακολουθήσεις οδηγίες, ειδικά όταν πιστεύεις πως αυτές δεν αποδίδουν ή δεν οδηγούν κάπου. Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα είναι να νιώσεις αυτόνομος και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα με τους απέναντι, προκειμένου να μην εμπλέκεται κάποιος στα πόδια σου και σου δημιουργεί ανακατωσούρες και προβλήματα. Ακόμα και στη σχέση σου δεν έχεις διάθεση να πεις πολλά σήμερα.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα η ψυχολογία σου δεν είναι και η καλύτερη. Περιμένοντας κάποια ανατροφοδότηση από τη δουλειά σου για να δεις αν το πας καλά, παρατηρείς συμπεριφορές που σε γεμίζουν με ερωτηματικά και ξαφνικά μπορεί να νιώσεις κάπως ξεκρέμαστος και πως θα χρειαστεί να πάρεις μια αρκετά σοβαρή απόφαση για το πώς θα κινηθείς. Σταδιακά μέσα στη μέρα και το πρόγραμμα στο εργασιακό φαίνεται πως γίνεται βαρύ και περίεργο, καθώς δεν μπορείς να διαχειριστείς στοιχεία και πληροφορίες που λαμβάνεις για να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου σωστά. Ναι, δεν έχεις ιδιαίτερες αντοχές σήμερα και αυτό μπορεί εύκολα να σε κάνει να εκραγείς και να αφήσεις τους άλλους σύξυλους με τη στάση σου. Θέλεις να σε ακούσουν οι άλλοι, ίσως όμως νιώσεις πως δεν είναι και τόσο διατεθειμένοι για αυτό. 

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα ανοίγεις συζητήσεις που αν δεν προσέξεις, θα τις διαχειριστείς δύσκολα και μπορεί να την πληρώσεις χωρίς να το καταλάβεις. από το πρωί υπάρχει ένα αρκετά βαρύ και απαιτητικό κλίμα στη δουλειά που χρειάζεται να ανταποκριθείς με επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Σταδιακά μέσα στη μέρα θα υπάρξουν συζητήσεις που θα τεστάρουν τις αντοχές σου και θα σε φέρουν σε μια φάση που ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς περισσότερα από αυτά που πιστεύεις πως μπορείς σήμερα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως η ψυχραιμία λείπει σήμερα και δεν θα είναι εύκολη η κατάσταση στις συναναστροφές σου, ιδίως αν είσαι αναγκασμένος να ανεχτείς άτομα που δεν μπορείς να τα νιώθεις στον ίδιο χώρο. Θέλει υπομονή. 

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις το πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσουν τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου τα συναισθήματα που έχεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν κολλήματα και θεματάκια. Από το πρωί χρειάζεται να πάρεις κάποιες αποστάσεις ή να κάνεις ξεκάθαρα τα όριά σου στους άλλους, καθώς δημιουργούνται απόψεις που μπορεί να σε μπερδέψουν και να πάρεις λάθος αποφάσεις. Από την άλλη, είναι σημαντικό να κατανοήσεις πως χρειάζεται να κρατήσεις ήπιους τόνους στο σπίτι και να εκφράσεις ξεκάθαρα το πώς σε κάνουν να νιώθεις κάποιες καταστάσεις. Ναι, οι τόνοι θα ανέβουν, αλλά δε χρειάζεται να χτυπήσεις ό,τι θυμάσαι στους δικούς σου από τη βάφτισή σου και μετά. 

Λέων
Λέοντά μου, η μέρα σήμερα φαίνεται πως είναι αρκετά απαιτητική και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός, κυρίως με αυτά που λες. Από το πρωί προκύπτουν διλήμματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, καθώς ο τρόπος που προσπαθείς να οργανώσεις τις κινήσεις σου είναι πολύ συγκεκριμένες και δεν μπορείς να κινηθείς ευέλικτα. Καθώς κυλά η μέρα, θα δεις πως υπάρχουν συζητήσεις και επαφές που θα φέρουν στην επιφάνεια σοβαρά ζητήματα ή θα παρατηρήσεις λεπτομέρειες και κομμάτια που δεν είχες σκεφτεί προσεκτικά, κάτι που θα δημιουργήσει ένα άγχος μέσα στη μέρα. Όλα αυτά σχετίζονται με τη δουλειά σου και με το ότι χρειάζεται να διατηρήσεις τον έλεγχο, αλλά και την ψυχραιμία σου για να ανταπεξέλθεις μέσα στη μέρα. 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, μπαίνεις σε ένα παρατηρητικό μουντ και απλά βλέπεις από απόσταση τι λειτουργεί και τι όχι. Προσπαθείς να δεις κάπως πιο καθαρά τι πρέπει να κοπεί και τι μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται – έστω και με αλλαγές. Από το πρωί υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές από τους συνεργάτες που σε ενοχλούν, αλλά δεν ξέρεις αν πρέπει να κάνεις κάποια κίνηση ή να δώσεις τόπο στην οργή, τουλάχιστον για σήμερα. Συζητήσεις που γίνονται και ίσως αφορούν ένα οικονομικό σου θέμα σε προβληματίζουν αρκετά και μπορεί να σε βάλουν σε διαδικασίες υπερανάλυσης ή προσπάθειας εύρεσης εναλλακτικής. Γενικά, σήμερα θα σου πρότεινα να μη ζορίζεις καταστάσεις που δεν περνάνε από τα χέρια σου και να δεις τα πάντα με ψυχραιμία. Το άγχος και η υπερανάλυση δε θα σε βοηθήσουν. Όχι ότι θα με ακούσεις, αλλά να μη στο πω; 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θα υπάρξουν κάποιες σοβαρές συζητήσεις με την παρέα. Φαίνεται πως έχεις αρκετά να πεις. Πράγματα που σε προβληματίζουν, που σε κάνουν να έρχεσαι σε δύσκολη θέση όσο τα σκέφτεσαι και που σε επηρεάζουν και σε πιέζουν ψυχολογικά. Υπάρχει μια διάθεση να τα ξεκαθαρίσεις όλα αυτά, όμως δεν ξέρεις αν μπορείς να διαχειριστείς το πώς θα εξελιχθεί. Από την άλλη, είσαι σε μια φάση που και σε πιο προσωπικά σου θέματα φαίνεται να είσαι μπερδεμένος και αυτό βγαίνει σήμερα στην επιφάνεια. Δυσκολεύεσαι να ιεραρχήσεις κάπως τις περιστάσεις μέσα σου και δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα. Καλό είναι να δεις σήμερα τι ενεργοποιεί τις ανασφάλειές σου και να ξεκινήσεις από εκεί. 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, επαγγελματικά σήμερα είσαι αρκετά κάπως. από το πρωί προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τις ιδέες που έχεις στο κεφάλι σου με στόχο να κερδίσεις πόντους στον εργασιακό στίβο και να δείξεις πως έχεις μια διάθεση παραπάνω για δουλειά, όμως σκέφτεσαι και τα πιθανά αποτελέσματα που θα φέρει η κάθε επιλογή που έχεις. Μέσα στην μέρα υπάρχουν διάφορα που επανέρχονται στο μυαλό σου για τη δουλειά και σου δημιουργούν μια περίεργη συναισθηματική φόρτιση. Από τη μία θέλεις να τα πεις να ξεθυμάνεις και να βάλεις κάπως την κατάσταση σε μια σειρά, από την άλλη σκέφτεσαι πως ίσως χαθεί η μπάλα με τη συμπεριφορά που μπορεί να προκύψει και να στιγματιστεί η εικόνα που έχεις ήδη χτίσει. Κρίνεται πολύ το τι θα κάνεις από τη στάση των άλλων, που από το απόγευμα και μετά φαίνεται να πατάνε πιο εύκολα τα κουμπιά σου, ηθελημένα ή μη. 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, η στάση που πραγματικά θέλεις να κρατήσεις είναι η απόσταση από πολλά. Συναισθηματικά είσαι φορτισμένος από το πρωί και νιώθεις πως μπορεί να υπάρξουν αρκετά πράγματα που θα χρειαστεί να δεις από πολλές πλευρές, κάτι που δεν σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις μια συγκεκριμένη απόφαση. Από την άλλη, ο τρόπος που εξελίσσονται κάποια σκηνικά στη δουλειά σου φαίνεται να σε προβληματίζει και να σε κάνει να σκέφτεσαι πως δεν μπορείς να το δεχτείς-ανεχτείς. Ίσως οι απαιτήσεις να είναι αρκετές σήμερα και το ότι δεν έχεις τη διάθεση να συζητήσεις ή να εξηγήσεις το σκεπτικό σου, δημιουργεί όντως κάποιες αποστάσεις και μια αδυναμία κατανόησης, από και προς εσένα. 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, οι σκέψεις σου περνούν σε ένα διαφορετικό επίπεδο σήμερα και το ότι δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις σε κάποια πρότζεκτ που έχεις αναλάβει ή ξεκινήσει εσύ ατομικά, είναι πηγή προβληματισμών, άγχους και πιθανότατα ενεργοποίησης κάποιων ανασφαλειών σου. Από το πρωί προσπαθείς αν βρεις την πιο σίγουρη κίνηση για να ακολουθήσεις και να εξασφαλίσεις μια σταθερότητα τουλάχιστον στις εξελίξεις, όμως η ανατροφοδότηση που παίρνεις σου αφήνει διπλά μηνύματα και κάπως μπερδεύεσαι. Από την άλλη, στη δουλειά επικρατεί ένα περίεργο κλίμα και διάφοροι σκαλίζουν κάποια παρελθοντικά σκηνικά σήμερα, προσπαθώντας να πλήξουν την εικόνα σου. Και αυτό, όπως και να το κάνουμε, σε αγχώνει. Όσο σίγουρος και να είσαι, για την εικόνα σου κάνεις πολλά. 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, το κλίμα με τους απέναντι δεν είναι και το καλύτερο. Από το πρωί σκάνε στο κεφάλι σου περιστατικά που χρειάστηκες κάλυψη και βοήθεια και δε τη δέχτηκες, επομένως σκέφτεσαι αν όντως μπορείς να εμπιστευτείς άτομα που σου λένε πως είναι δίπλα σου στα δύσκολα. Από την άλλη, σταδιακά μέσα στη μέρα αρχίζεις και παρατηρείς πως πλανώνται διάφορες αμπελοφιλοσοφίες στην ατμόσφαιρα, προκειμένου να τα δημιουργηθούν θετικές εντυπώσεις και να δομηθούν διασυνδέσεις, κάτι που εσένα δε σε πολυψήνει. Καλό είναι να αποφύγεις το κράξιμο και τις ευθείες σπόντες. Δες, κράτα σημειώσεις και πορεύσου σε ήπιους τόνους για να μην μπλεχτείς σε περίεργες καταστάσεις σήμερα. Το να ανάψουν τα λαμπάκια σου δεν είναι και πολύ δύσκολο σήμερα, άλλωστε. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, στη δουλειά επικρατεί ένα κλίμα που νιώθεις να σε μπερδεύει και ίσως είσαι σε φάση που θέλεις να πάρεις μιαν απόφαση. Υπάρχουν διλήμματα για το πώς μπορείς να κάνεις καλύτερα κάποια πράγματα ή για το πώς θα μπορέσεις να δουλέψεις δίπλα σε άτομα που σε έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Από την άλλη, υπάρχει μια δυσκολία να εφαρμόσεις τις αποφάσεις που έχεις ήδη πάρει και για αυτό τις συζητάς ξανά και ξανά με άτομα που ξέρουν τα ζόρια που περνάς, χωρίς όμως να βγαίνει ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Καλό είναι να δεις και τις δικές σου ευθύνες σήμερα και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, προκειμένου να φύγει από το κεφάλι σου το άγχος πως κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα εις βάρος σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ